tankista писа: Ае пичове готина организация сте. Националисти ала-бала хубаво. И тоя път ще успеят. Уникална е формулата Безпаричие+чалга+цигания+...т.н
П.с. Този пост е добронамерен и се надявам тук да не се постъпва като в някои други форуми(директно бан и триене на темата)Искам да стане аджеба една дискусия по тез 2 теми дет ви каам. Прост ми е интересно ко мислите.
"Прост ми е интересно ко мислите."
Аз мисля, че са ти интересни реакциите ни, а не разсъжденията ни. Ако беше второто, вече да си научил сам каквото уж ти е интересно.
"Ама не се ли усещате колко е ебана цялата ситуация и че нищт не мое да направите."
Същото казват и тези, които са я наебали тая ситуация. Тях ли трябва да слушаме или себе си?
"ТА въпроса ми е кво бихте напраили вие за да се спре физическото унищожение - не стаа въпрос ако доидет в власта щот тва просто няа стане. Питам макар че знам че отговора е "почти нищ"."
Приписваш ни свой отговор на въпроса си? Ти защо вярваш, че заслужаваш нещо повече от физическо унищожение? То спасение ще има, но няма да е за всички. И някъде да си видял, че искаме да завзимаме властта? Бъркаш ни с някои други. Вервай ми, ако дойдем на власт, ще обърнем всичко с хастара навънка. Само, че ти позна - няма да дойдем на власт. Обаче властта ще дойде при нас, защото само ние ще сме подготвени за нея!
"А и пичове значи ако не смесвате всеки втори проблем с "волята на Тангра" и не ми разпраяте за некви такиа езически раоти бихте просперирали много повече."
Кои са тия "езически раоти"? Първите езичници са били тези, които са държали да им бъде проповядвано на роден език.
"Приемете че Тангра си е бил некъв селски пич обаче тва е положението ся - Христянството е цивилизационната религия и ние сме били покръстени още от апостолите."
Не, че искам да засегна някой, ама май ти се бъркаш с един селски пич от Назарет.
"П.с. Този пост е добронамерен"
Аха, щом си писал, че е такъв, значи е такъв, ясно!