Няколко съвета.

преди 19 години 9 месеца #11514
Ае пичове готина организация сте. Националисти ала-бала хубаво. Ама не се ли усещате колко е ебана цялата ситуация и че нищт не мое да направите. Щот ся се извършва 4тия опит ФИЗИЧЕСКИ да се унищожи народа ни. И тоя път ще успеят. Уникална е формулата Безпаричие+чалга+цигания+...т.н
ТА въпроса ми е кво бихте напраили вие за да се спре физическото унищожение - не стаа въпрос ако доидет в власта щот тва просто няа стане. Питам макар че знам че отговора е "почти нищ".
А и пичове значи ако не смесвате всеки втори проблем с "волята на Тангра" и не ми разпраяте за некви такиа езически раоти бихте просперирали много повече. Приемете че Тангра си е бил некъв селски пич обаче тва е положението ся - Христянството е цивилизационната религия и ние сме били покръстени още от апостолите.

П.с. Този пост е добронамерен и се надявам тук да не се постъпва като в някои други форуми(директно бан и триене на темата)Искам да стане аджеба една дискусия по тез 2 теми дет ви каам. Прост ми е интересно ко мислите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11515

tankista писа: Ае нищт мое Щот ся 4тия напраили стаа доидет власта щот тва няа "почти нищ" разпраяте некви такиа раоти тва ся по тез дет ви каам. Прост ми е интересно ко мислите.

Мислим че преди да се замисляш над такива глобални въпроси да вземеш да идеш на уроци по Български език защото някои цигани са доста по-грамотни от тебе.
Виж се какво си написал ...

->[b]QUOTE[/b] Уникална е формулата Безпаричие писа: Приемете че Тангра си е бил некъв селски пич

ЛЕЛЕ МАЙКО ЮНАШКА!!!! ЛЕЛЕ БАЛКАНСКА ЧУБРИЦЕ!!!!

Христянството е цивилизационната религия

Благодаря за информацията- иди тогава при местния свещеник цивилизатор и му покажи какво си написал но все пак ако човека е със слабо сърце виж съжали го да не получи инфаркт при вида на написаното.

преди 19 години 9 месеца #11516
1. По първия ти въпрос:

Ти:
- Циганин ли си
- Слушаш ли чалга
- Неспособен ли си да създаваш блага с ръцете си

Ако си отговорил с "НЕ" на горните въпроси, значи няма от какво да се притесняваш.

2. По втория ти въпрос:

В твоето изказване присъстват думите християнство и Тангра, а в моето - не. Прочети статиите на сайта и преброй колко пъти се срещат посочените от теб думи. След това преброй колко пъти са използвани "Христос" и "Тангра" в коментарите на неграмотници като теб. Като видиш двете числа, ще се реши вторият ти проблем.

преди 19 години 9 месеца #11518

tankista писа: Ае пичове готина организация сте. Националисти ала-бала хубаво. И тоя път ще успеят. Уникална е формулата Безпаричие+чалга+цигания+...т.н

П.с. Този пост е добронамерен и се надявам тук да не се постъпва като в някои други форуми(директно бан и триене на темата)Искам да стане аджеба една дискусия по тез 2 теми дет ви каам. Прост ми е интересно ко мислите.

"Прост ми е интересно ко мислите."

Аз мисля, че са ти интересни реакциите ни, а не разсъжденията ни. Ако беше второто, вече да си научил сам каквото уж ти е интересно.

"Ама не се ли усещате колко е ебана цялата ситуация и че нищт не мое да направите."

Същото казват и тези, които са я наебали тая ситуация. Тях ли трябва да слушаме или себе си?

"ТА въпроса ми е кво бихте напраили вие за да се спре физическото унищожение - не стаа въпрос ако доидет в власта щот тва просто няа стане. Питам макар че знам че отговора е "почти нищ"."

Приписваш ни свой отговор на въпроса си? Ти защо вярваш, че заслужаваш нещо повече от физическо унищожение? То спасение ще има, но няма да е за всички. И някъде да си видял, че искаме да завзимаме властта? Бъркаш ни с някои други. Вервай ми, ако дойдем на власт, ще обърнем всичко с хастара навънка. Само, че ти позна - няма да дойдем на власт. Обаче властта ще дойде при нас, защото само ние ще сме подготвени за нея!

"А и пичове значи ако не смесвате всеки втори проблем с "волята на Тангра" и не ми разпраяте за некви такиа езически раоти бихте просперирали много повече."

Кои са тия "езически раоти"? Първите езичници са били тези, които са държали да им бъде проповядвано на роден език.

"Приемете че Тангра си е бил некъв селски пич обаче тва е положението ся - Христянството е цивилизационната религия и ние сме били покръстени още от апостолите."

Не, че искам да засегна някой, ама май ти се бъркаш с един селски пич от Назарет.

"П.с. Този пост е добронамерен"

Аха, щом си писал, че е такъв, значи е такъв, ясно!

преди 19 години 8 месеца #11706
ХХХХХХхахахахаах,пичове, отдавна не се бях смял така на коментарите ви на оня с танка!напълни ми се душата. Тук искам да спомена,че като новобранец не си позволявам собствени коментари.То в случая нямаше и нужда.И аз съм писал тука пиян-залян,ама че пъ толкоа ръйш ли?! :yeah: :yeah: :yeah:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.