Четохте ли "Новата тайна история"?

преди 19 години 9 месеца #11212
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=297

След последната редакция на Елтимир са включени някой нови моменти.
Много ми е интересно какво би се случило ако тази книга се разпострани масово и голям брой хора я прочетат?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11214
Изглежда обещаващо добра. Ще я прочетем. Но най-добре е, да намерим пари и да се издаде, а не само да си остане в електронен вариант. Това е един от начините да достигне до повече хора. Нищо, че може да е в малък обем, може да се издаде и в малък формат.

преди 19 години 9 месеца #11216
Аз ви предлагам да започнем като Паисии Хилендарски, но не да я преписваме, а да се копира и всеки да просвети някой друг. Така тази история няма да остане само в сайта, а в душите на хората.

преди 19 години 9 месеца #11218
Съгласен съм със и с двата варианта, щом е за просвета.

преди 19 години 9 месеца #11221
Бих я изпечатал в един екземпляр на лазерен принтер и с нея си мисля да търгна да прося пари за печат на стотина (поне ) бройки. За сега само си мисля, а дали ще го направя не мога да съм сигурен за сега.
А разпостраненнието може да е по книжарници - на минимална цена за да предотврати разграбването и като хартия за палене на печката.
Но погледнато реално книгата си е по рождение т.н. бестселър. Ако не беше цензурата и предмета на книгата , авторът би се позамогнал съвсем заслужено.

преди 19 години 9 месеца #11229

georgi_nz писа: Бих я изпечатал в един екземпляр на лазерен принтер и с нея си мисля да търгна да прося пари за печат на стотина (поне ) бройки. За сега само си мисля, а дали ще го направя не мога да съм сигурен за сега.
А разпостраненнието може да е по книжарници - на минимална цена за да предотврати разграбването и като хартия за палене на печката.
Но погледнато реално книгата си е по рождение т.н. бестселър. Ако не беше цензурата и предмета на книгата , авторът би се позамогнал съвсем заслужено.

Трудно ще се съгласят на 100-тина бройки, печатарската машина дор почне да я печати и трябва да свърши. Те дори на 500 бройки се мръщят, но шанса да я вземат за печат е доста по-голям. Книгата определено е много добра, на един дъх е прочетох до половината. Хубаво е предпечатът да е от познати или от самия Елтимир, иначе и той не е много евтин. Цената трябва да е нормална, и всичко, каквото е необходимо да е калкулирано в нея. Само така ще има своето достойно място сред книжарниците.
Мисля, че издаването на книга от негова страна ще е добър и правилен ход, въпреки всички негативи срещу него и точно заради всички негативи срещу него. Защото ударите срещу автентичен националист са и удари срещу нас, които идваме след него и за тези, които идват след нас.

преди 19 години 9 месеца #11234

Jordan_13 писа: Мисля, че издаването на книга от негова страна ще е добър и правилен ход, ...

Елтимир сега е търсен от башибозуците на Иван Чобанов и няма как да се занимава с това. А те не го търсят за банкет. Затова си мисля, че всеки удар срещу системата е полезен и за него и за нас.

преди 19 години 9 месеца #11266
Браво Елтимире!
Хубава книга! :clap:
Трябва да има повече българи като теб!

преди 19 години 9 месеца #11311
Не отварям нова тема, защото все за книги става дума.

Тази е по-близка до "Отвъд човечеството" на Елтимир. Описва Великата Йерархия на световете. Не съм я чел още подробно , но това което схванах като я превъртях на вентилатора е че си заслужава.

Ето от де я взех:
ПЛЕЯДИАНЦИТЕ: НИЕ СМЕ ТУК!

преди 19 години 9 месеца #11332

georgi_nz писа: www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=297

След последната редакция на Елтимир са включени някой нови моменти.
Много ми е интересно какво би се случило ако тази книга се разпострани масово и голям брой хора я прочетат?

Да георги почти съм я прочел, и мога да кажа

Браво! на Елтимир, че се е осмилил да ги напише тези работи!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.