Ислямската експанзия откъсва Родопите от България Велинград става център на фундаментализм

преди 19 години 2 месеца #17529

Bell писа: Това за Атака е от ясно по-ясно и си го дъвчем от отдавна, какво общо има с моето изказване? Исках да кажа, че това, което казват е вярно, независимо, че точно те го казват!

Взел съм повод от думите ти и съм изказал теза. И не съм мислил да има кой знае каква връзка с твоите думи. Какво тук има нужда от пояснения?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17545
Иван: "3. Тези, които няма да пожелаят да са българи по съвест, няма да пожелаят и по закон. Но с такъв закон ние ще ги принудим да са лицемери, да са сиви по душа - нито светли, нито тъмни. Ще стане като в сащ - не народ, а паплач. Нашият светоглед ни кара да помагаме на индивидуалността, да помагаме на всеки да се изяви. Това е добро за всички."

ДА, като се замислих, така е разбира се! В този случай законът и задължението би бил само формално действие, а нищо Истинско не се прави с формални действия, с тях се постигат само формални резултати (то и цялата ни държава сега съществува само формално).
Макар че от друга страна, тези с турските имена в доста голяма степен са си паплач (стадо), и реагира стадно (вижте само как гласуват). И изключително се влияят от моментното обкръжение - когато са сред Българи или когато си говориш индивидуално с тях, изглеждат съвсем нормални, а като усетят примерно че са мнозинство и имат власт, стават неузнаваеми! Някакво такова раздвоение в психологията. Въпросът е какво да се прави... Наистина законът е за овцете, но пък ако ги третираш само като овце, няма как да развият Индивидуалност. Не че някой от власт-имащите се е засилил да прави каквото и да е, което пък също е опасно, защото така Турция ги ползва както си иска. Така или иначе, твоето изкаване ми напомни, че и в този случай трябва да се мисли и действа с Благородство

преди 19 години 2 месеца #17551

Иван писа:

Bell писа: Това за Атака е от ясно по-ясно и си го дъвчем от отдавна, какво общо има с моето изказване? Исках да кажа, че това, което казват е вярно, независимо, че точно те го казват!

Взел съм повод от думите ти и съм изказал теза. И не съм мислил да има кой знае каква връзка с твоите думи. Какво тук има нужда от пояснения?

Ами явно съм разбрала, че е имало определена връзка с думите ми. Ето това имаше нужда от пояснение за мен!

преди 19 години 2 месеца #17553
Днес отворих сайта на Атака и що да видя - постинг на Фелдмаршала. Чета и не вярвам на очите си - ощипах се да видя да не сънувам - няма грешка. Постинга си е нeгов, темата е негова.
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,7611.0.html
Какво ви говори това. Дори на най-чугунените глави в Атака започват да им увират чайниците за някои работи и май доста често четат този форум. Лошо няма, но за незапознатите - това е човека, който периодично отваря работа на модераторите тук, човека, който раздава шамари на всички несъгласни с правата партийна линия на Атака.
Затова казвам още веднъж - не отписвайте все още идеята Атака. Говорим за 250 000 българи, които гласуваха за национализма, не заради лидера. Това е организация с изградени структури и след време могат да бъдат полeзни. Лидерите идват и заминават, но идеята остава.
Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.

преди 19 години 2 месеца #17555
На русенската мърша и наритах задника миналата седмица и излетя от тук със скоростта на 100 диви прасета. Явно цяла седмица се е напъвал да мисли, как да си отмъсти и взел, че изсрал едно лайненце във форума на батака, където такива като него си избиват комплексите.

преди 19 години 2 месеца #17556

anti666 писа: Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.

Нещо не ми се вярва да има изненада. След като пари на Шалом са усвоени от Атака, а Воленчо и Капка са били на почивка в Израел...
Иначе структурата на Атака си я има все още - макар че вече се топи като априлски сняг. Останали са тези дето не искат да повярват че точно Сидеров осра положението и мечтаят как да спечелят местните избори. Но те са с огромна информацинна липса и затова са заблудени. Въпрос на време да се срешнат с измамата.
Тъй че и атаката на Атака не е в правилната посока, място и време.
(лично мнение)

преди 19 години 2 месеца #17561
На мене Волен още в началото като се появи не ми се виждаше много наред в горнте етажи, особено с тоя поглед на луд язовец :-D Обаче гласувах 1-2 пъти за него просто защото всички други се втурнаха да го плюят и очернят и си казах-нещо ги е стреснал тоя,може да разклати малко системата. обаче се оказа май, че и той е част от системата. но наистина, поне 300 000 Българи има, на много от които явно им пука за Национализма и за България, това е обнадеждаващо

преди 19 години 2 месеца #17562

anti666 писа: Днес отворих сайта на Атака и що да видя - постинг на Фелдмаршала. Чета и не вярвам на очите си - ощипах се да видя да не сънувам - няма грешка. Постинга си е нeгов, темата е негова.
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,7611.0.html
Какво ви говори това. Дори на най-чугунените глави в Атака започват да им увират чайниците за някои работи и май доста често четат този форум. Лошо няма, но за незапознатите - това е човека, който периодично отваря работа на модераторите тук, човека, който раздава шамари на всички несъгласни с правата партийна линия на Атака.
Затова казвам още веднъж - не отписвайте все още идеята Атака. Говорим за 250 000 българи, които гласуваха за национализма, не заради лидера. Това е организация с изградени структури и след време могат да бъдат полeзни. Лидерите идват и заминават, но идеята остава.
Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.

Не знам за вас, ама на мен тоя линк ми дава:
"The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you."

Anti666, копирай тук да видим какво е писал. Ако си струва, де. ;-)

преди 19 години 2 месеца #17564
Темата беше за българите като арийци. Повечето беше преписано от тук, но имаше един доста добър превод от руски за град Аркаим като свещенния град на Тангра. Съжалявам, че не го копирах, защото админа на батакиския форум веднага е изтрил темата (затова и нищо не излиза вече). Доколкото разбрах,Фелдмършала си има двойник, може и някой от нашите, който е решил да се зевзечи с него. Направи ми впечатление как за няколко минути скочиха като хиени срещу този постинг всякакви отрепки. Включително и някакъв с аватар на юдеин-талмудист. Не знам, но там работата е станала отчайваща. Това говедо, шти ... майката и т.н. ги имат като добро утро. Само думата Тангра обаче и всичко се изтрива, както стана и сега. Ако съм от ръководството на Атака този форум просто ще го изтрия, защото само срами идеята, макар май и това да им е целта.

преди 19 години 2 месеца #17565
А относно структурите на Атака - вижте, когато предишния админ на този сайт - Йолов ли беше, го вербуваха службите - не означаваше, че идеята е калпава. Просто намериха се други и Движението оцеля. Не виждам каква е разликата с Атака. Разочарованите не са се отказали от идеята, дори да свиват знамената засега, в подходящото време и при истинския Лидер, тези структури ще се възстановят без проблем. Това е и главната заслуга на Атака - за кратко време с малко ресурси успяха да мобилизират стотици хиляди българи в името на една идея. По едно време имаше предложение за създаване на опълчение за предпазване от циганска и мутренска престъпност, но набързо самият Волен даде назад. Мисля си, какво ли би се случило при един истински Лидер. Някои казват - Косовски вариант. Аз пък си мисля - възкръсване на Саракта. Тази мафиотска шайка са не повече от 3000 души и останали без гардовете си, ще бъдат изметени за броени дни. Не го казвам аз самия - има го записано в Кръгове същото. Който иска - да потърси точния текст.
Само за пример - вижте какво става в Пирогов. Просто не го виждам как директора Спас Спасков ще остане в болницата, нищо че дърт масон с връзките си. Тръгне ли народа - няма какво да го спре.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.