Ислямската експанзия откъсва Родопите от България Велинград става център на фундаментализм
Взел съм повод от думите ти и съм изказал теза. И не съм мислил да има кой знае каква връзка с твоите думи. Какво тук има нужда от пояснения?Bell писа: Това за Атака е от ясно по-ясно и си го дъвчем от отдавна, какво общо има с моето изказване? Исках да кажа, че това, което казват е вярно, независимо, че точно те го казват!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ДА, като се замислих, така е разбира се! В този случай законът и задължението би бил само формално действие, а нищо Истинско не се прави с формални действия, с тях се постигат само формални резултати (то и цялата ни държава сега съществува само формално).
Макар че от друга страна, тези с турските имена в доста голяма степен са си паплач (стадо), и реагира стадно (вижте само как гласуват). И изключително се влияят от моментното обкръжение - когато са сред Българи или когато си говориш индивидуално с тях, изглеждат съвсем нормални, а като усетят примерно че са мнозинство и имат власт, стават неузнаваеми! Някакво такова раздвоение в психологията. Въпросът е какво да се прави... Наистина законът е за овцете, но пък ако ги третираш само като овце, няма как да развият Индивидуалност. Не че някой от власт-имащите се е засилил да прави каквото и да е, което пък също е опасно, защото така Турция ги ползва както си иска. Така или иначе, твоето изкаване ми напомни, че и в този случай трябва да се мисли и действа с Благородство
Иван писа:
Взел съм повод от думите ти и съм изказал теза. И не съм мислил да има кой знае каква връзка с твоите думи. Какво тук има нужда от пояснения?Bell писа: Това за Атака е от ясно по-ясно и си го дъвчем от отдавна, какво общо има с моето изказване? Исках да кажа, че това, което казват е вярно, независимо, че точно те го казват!
Ами явно съм разбрала, че е имало определена връзка с думите ми. Ето това имаше нужда от пояснение за мен!
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,7611.0.html
Какво ви говори това. Дори на най-чугунените глави в Атака започват да им увират чайниците за някои работи и май доста често четат този форум. Лошо няма, но за незапознатите - това е човека, който периодично отваря работа на модераторите тук, човека, който раздава шамари на всички несъгласни с правата партийна линия на Атака.
Затова казвам още веднъж - не отписвайте все още идеята Атака. Говорим за 250 000 българи, които гласуваха за национализма, не заради лидера. Това е организация с изградени структури и след време могат да бъдат полeзни. Лидерите идват и заминават, но идеята остава.
Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.
Нещо не ми се вярва да има изненада. След като пари на Шалом са усвоени от Атака, а Воленчо и Капка са били на почивка в Израел...anti666 писа: Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.
Иначе структурата на Атака си я има все още - макар че вече се топи като априлски сняг. Останали са тези дето не искат да повярват че точно Сидеров осра положението и мечтаят как да спечелят местните избори. Но те са с огромна информацинна липса и затова са заблудени. Въпрос на време да се срешнат с измамата.
Тъй че и атаката на Атака не е в правилната посока, място и време.
(лично мнение)
Не знам за вас, ама на мен тоя линк ми дава:anti666 писа: Днес отворих сайта на Атака и що да видя - постинг на Фелдмаршала. Чета и не вярвам на очите си - ощипах се да видя да не сънувам - няма грешка. Постинга си е нeгов, темата е негова.
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,7611.0.html
Какво ви говори това. Дори на най-чугунените глави в Атака започват да им увират чайниците за някои работи и май доста често четат този форум. Лошо няма, но за незапознатите - това е човека, който периодично отваря работа на модераторите тук, човека, който раздава шамари на всички несъгласни с правата партийна линия на Атака.
Затова казвам още веднъж - не отписвайте все още идеята Атака. Говорим за 250 000 българи, които гласуваха за национализма, не заради лидера. Това е организация с изградени структури и след време могат да бъдат полeзни. Лидерите идват и заминават, но идеята остава.
Още една изненада тази седмица - разритването на отношенията между Валентин Златев и лидерите на Атака. Нещата се променят - Атака може да се првърне в казионна партия, управлявана от враговете, но може и да има някоя изненада.
"The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you."
Anti666, копирай тук да видим какво е писал. Ако си струва, де.
Само за пример - вижте какво става в Пирогов. Просто не го виждам как директора Спас Спасков ще остане в болницата, нищо че дърт масон с връзките си. Тръгне ли народа - няма какво да го спре.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.