За смяната на номерата на колите

преди 19 години 11 месеца #10845

Иван писа: А ние вместо да унищожим този принцип на ТВОРЕНЕ на закони, вместо да отрежем главата от кръста, сядаме да и чистим въшките.

Ами...хайде де...дай старт на нещо по-градивно...и на мен не ми е приятен факта ,че само пререваваме един на друг и "чистим въшки"...Оня пример с "влюбването" дето го беше дал,много ми хареса и е точно така, само че знам, че за да свети лампата трябва да и се долива масло. ;-)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10848
Иван е стартирал много полезни и градивни неща, пожелавам му да стигне до края. Паралелно с лаф-моабета във форума, всеки трябва да върши това, което най му се отдава. Пък когато дойде време, трудът ще се обедини в нещо по-голямо. Най-важното е да се работи с ясната мисъл, че всички принадлежим на една Идея, независимо дали се познаваме един друг. Така по-трудно ще ни наложат контрол.

преди 19 години 10 месеца #10850

Севар писа: Иван е стартирал много полезни и градивни неща, пожелавам му да стигне до края. Паралелно с лаф-моабета във форума, всеки трябва да върши това, което най му се отдава. Пък когато дойде време, трудът ще се обедини в нещо по-голямо. Най-важното е да се работи с ясната мисъл, че всички принадлежим на една Идея, независимо дали се познаваме един друг. Така по-трудно ще ни наложат контрол.

Това вече ми е ясно Севар :-) ...И тъй като твърде много харесвам форума и идеите на движението, не можех да не се поддам на изкушението да предизвикам Иван .
Aug 15 2006, 08:49 AM Иван:

Нека да приканим всички, които искат да градят, да си намислят област, която им е по сърце и да материализират в тази област себе си (влюбването). И да споделяме методи и резултати при градежа с другата форма на общуване.

Aug 15 2006, 12:46 PM Севар:

Преди се обсъждаха интересни теми, които другаде не можеха и да си представят дори, просто защото нямаха нашата безкрайна съвкупност от интереси. Посоките на развитие ги виждах така: като влезеш във форума да намериш ценни сведения, които другаде да не можеш да намериш; знания, които да ти отворят прозорци към други нови светове и реалности; себеподобни, от които да почерпиш вдъхновение и взаимоподкрепа; изнасяне на информация, от която зависят враговете и която ще ги накара да се съобразяват; място, където да могат вълците да се надушат, а не консолидация на овцете. Какво от това постигнахме? Постигнахме доста от това, но точно в момента форума е в много голям упадък.
Сега чоплим само някакви безсмислени неща, от които нищо няма да произлезе. Не е само заради лятото. Устремът на самоосъзналия се Тенгрианин сега се подменя с духа на подчинението пред "всеобщата истина" и робски нравоучения. Не ви ли писна, на мен - да!

преди 19 години 10 месеца #10851

Иван писа: Синклер, да не си станал адвокат? - те имат навика да се заравят в подробности и буквички, от които да търсят опора за фундаментални неща. Първо си измислят неработещо и вредно правило (закон, наредба, ...) и после се позовават на него, за да оправдаят още по-големи престъпления. А ние вместо да унищожим този принцип на ТВОРЕНЕ на закони, вместо да отрежем главата от кръста, сядаме да и чистим въшките.

Неее инжинер сам :hammer:

преди 19 години 10 месеца #10865

Севар писа: Иван е стартирал много полезни и градивни неща, пожелавам му да стигне до края. Паралелно с лаф-моабета във форума, всеки трябва да върши това, което най му се отдава. Пък когато дойде време, трудът ще се обедини в нещо по-голямо. Най-важното е да се работи с ясната мисъл, че всички принадлежим на една Идея, независимо дали се познаваме един друг. Така по-трудно ще ни наложат контрол.

И аз съм на това мнение. Във форума пишем, когато отмаряме, а през останалото време ние си знаем какво правим. Да не се заблуждава някой, че сме само чатъри тук.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.