"Български" турци купуват мосово билети МОСАД ще пазят Макаби в мача с Литекс

преди 19 години 11 месеца #10676
купа на уефа Вторник, 26 Септември 2006 www.7sport.net

Български турци грабят билети
Сериозна офанзива за билети от страна на български турци отчетоха на стадион "Българска армия". Вчера отвориха касите за реванша между ЦСКА и Бешикташ. Дюлгери, които строят из столицата, търсели усилено билети за сектор "Б". Цената на входа е 4 лева.
Грандиозна хореография пък подготвя централният фенклуб за мача в четвъртък. Активистите упорито отказват да разкрият подробности. Единствената информация е, че ще има шоу с картони и многобройни български знамена. Запалянковците са сигурни единствено, че сектор "Г" ще бъде пълен до последното място.
- В другите сектори вероятно ще останат празни места - прогнозираха фенове на отбора.

Иван Бъчваров

Чудя се тея турци за кого ли ще викат?

ЛИТЕКС
МОСАД блокира 4 наши града

Литекс и Макаби ще се сборят при желязна охрана

Макаби пристига в Горна Оряховица, отборът ще спи в Троянския Балкан

Агенти на МОСАД ще блокират Централна България заради гостуването на Макаби (Хайфа) в Ловеч. Израелците играят срещу Литекс мач-реванш от турнира на УЕФА, първата среща завърши 1:1.
Чартърът на израелците ще кацне на летището в Горна Оряховица. Часът на пристигането се пази в тайна. Извънредни мерки за сигурност ще съпътстват краткия престой на евреите в родния град на Валери Божинов. Те ще бъдат зорко охранявани от службите за сигурност МОСАД. За целта пътническият терминал на аерогарата ще бъде отцепен за външни посетители, включително и за журналисти. Израелците са поискали масирано присъствие и от Охранителна полиция.
След това гостите се разделят на две групи. Футболисти и треньори поемат към хотел "Троян плаза" в едноименния балкански град. Шефовете пък ще отседнат в Севлиево. От местния хотел "Севлиево плаза" признаха, че са предвидили засилени мерки за сигурност.
- Гостите нямат специални изисквания, но предвид положението в Израел ще се съобразим, ако поискат допълнителна охрана - заявиха от хотела в Севлиево.
Eстествено, агентите на тайните служби ще извършат щателни проверки и на стадиона в Ловеч.

Димитър Николов
Таня Мизинова

Чудя се какво толкова ще пазят тея чифути...или ще си извършат своята редовна шпионска дейност в нащ ущърб.

Eмил Коен: Няма да влизаме във футбола

Митал взима 16% от акциите на ЦСКА, съобщава Sport1

Бизнесмените Прамод Митал и Емил Коен ще влязат в управлението на ЦСКА, съобщи сайтът Sport1.bg. Според електронното издание това ще стане на общото събрание на акционерите в клуба през октомври. Индийският милионер Митал, Коен груп и българо-американски инвестиционен фонд ще притежават по 16% от акциите. Собственикът на ЦСКА Васил Божков ще запази 48%. Останалите четири процента ще бъдат разпределени между други акционери.
Sport1.bg съобщава и за възможността за изпълнителен директор на клуба да бъде назначен Стойчо Младенов. Той бе треньор на червените през 2002-2003 г. и изведе тима до 29-ата шампионска титла.
От Коен груп, която притежава баскетболния клуб ЦСКА, обаче отрекоха появилата се информация.
- Няма такова нещо - коментира генералният мениджър Емил Коен пред БТА.
От пресслужбите на Нове холдинг нееднократно съобщаваха, че собственикът Васил Божков няма намерение да продава клуба.

Иво Цукев

След като евреи купиха Левски...сега ще купуват и ЦСКА...май скоро ще променят и емблемите във вид на отборите от евреиското първенство(там всички отбори имат задължително звездата на Давид за основен символ.)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10682
То и за тия другите евреи тук в София имаше агенти на МОСАД. Те така са ни блокирали, че някакъв си мач въобще не е от значение.
:hammer:

преди 19 години 11 месеца #10688
Ами иде май ред да им направим така чакания от 65 години холокост. Те си взеха парите за това предварително без да е имало холокост за чифутите. Сега само безплатно да си получат холокоста.
Дейба мамка им чифутска миризлива!!!

преди 19 години 11 месеца #10698
В ЦСКА Емил Коеновци, Череп Божковци и индийци. В Левски - Тодор Батковци, дето искат да правят ог България република Еврия. Ако си спомняте Батков беше от спонсорите на фалшификациите на бълг. история. Кога най-сетне ще свърши тоя скапан футболен фарс! Истинския футбол е този в неделя в парка с приятели. Телевизионния е за видиотяване и трениране на пръстите, докато въртиш каналите.

преди 19 години 11 месеца #10701
Телевизиоционисткия футбол е чиста проба комар или хазарт. Той не е възможно да бъде абсолютно никакъв спорт. Тава важи за всички времена и за всички места. Спортния дух е съвсем друга работа и той не е дело на IHWH.

Примери за хазартен футбол:
Еврофутбол+Sportingbet залагания (Стотици милиони пари отлитат от празноглавите "уж фенове" към евреина), FIFA-трансфери, UEFA и други подобни чифутински схеми.
Не мога да им се начудя на тези професионално заболели "играчи", колко са задръстени и супер тъпи.

преди 19 години 11 месеца #10702
По-добре парите, които дават за Негрофутбол да ги дадат за футболна топка и да я подарят на някое дете. А който пълни джоба на Барух доброволно, няма право да се оплаква. Даже му е малко!

преди 19 години 11 месеца #10703

Севар писа: Истинския футбол е този в неделя в парка с приятели. Телевизионния е за видиотяване и трениране на пръстите, докато въртиш каналите.

И аз мисля така, докато има отбор и поне 3-ма човека които да си говорят за него ще го има. Лошото е само че сега е вече 2006-та и неподготвениня фен започва да се оплита между траншеи, спонсори и президенти. :clap:

преди 19 години 11 месеца #10713
Това с трансферите на играчи ми напомня на пазара за роби, който се е развивал и все още се развива в някои западнали страни. А спортните новини са такава подигравка, че приказките са излишни. 80% от коментарите там са за здравословното състояние на играчите. Тъпите журналисти не уважават правото на пациента да не се разгласява болестта му. Е извинявайте тогава защо според вас младите хора не спортуват???

преди 19 години 11 месеца #10725
Аз не виждам какво общо има футбола и спортната журналистика с това, че младите не спортуват. Това се дължи на заседналия начин на живот и на образователната система, която вече не провежда едновремешното "физическо възпитание". Сестра ми, която е само няколко години по-малка от мен, ме попита скоро що е то "физзарядка" - просто не я е чувала тая дума!
Аз сигурно хванах последните физзарядки в началното и по тогавашните летни лагери!
Като цяло физическото възпитание има за цел да те възпитава да спортуваш от най-ранна възраст и не е лошо (за другите, защото аз го ненавиждах и яко го бойкотирах :-D ), но вече никой не му отдава значение!

Аз имам приятелка спортна журналистка, която се отличава от другите с това, че набляга на истинската информация и критика, каквато другите не смеят да правят спрямо политиците, състоянието на спортните комплекси и други проблеми, които именно уграничават възможностите на децата и хората да спортуват в свободното си време!!! Така че спортната журналистика може да бъде полезна спрямо социалните проблеми от този род стига журналиста да е нахъсан!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.