Имам въпрос към вас

преди 19 години 11 месеца #10643
Не разбрах само защо реши, че се обявяваме за националисти?! Ние сме Българи и национализма е неизменна част от нашата душевност независимо от изповядваната религия!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10649
Бих добавил че национализма е естествено поведение и въспитание на всеки който се причислява към някаква националност.Нацията е висшата форма на развитие на обществото,всичко друго е лъжа.Всички партийки съществуват за да разделят и владеят нацията.

преди 19 години 11 месеца #10651

SSK,Sep 23 2006, 12:04 AM писа:

Запознат,Sep 22 2006, 09:04 PM писа: ...
пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам),
и има сестра.

Чекай сега ,сестра МУ не беше ли женена ????? :lol:
Абе питам за протокола он МЪЖОТ И ДЕ , е бая яко прасе високо към двата метра и тежи към 150 оки - дзвер е да знаеш! Да не окаш после , че не съм ти казал!!! :hammer: :hammer: :hammer:

преди 19 години 11 месеца #10659

blag009 писа:
Абе питам за протокола он МЪЖОТ И ДЕ , е бая яко прасе високо към двата метра и тежи към 150 оки - дзвер е да знаеш! Да не окаш после , че не съм ти казал!!! :hammer: :hammer: :hammer:

Ами то за боя кантар няма!!!

Като тежи 3 торби цимент, не значи че не може да падне като талпа, да начупи плочките на тротоара и да се насере при падането.

То колкото по голям - толкоа по непохватен.

преди 19 години 11 месеца #10668

blag009,Sep 25 2006, 11:23 AM писа:

SSK,Sep 23 2006, 12:04 AM писа:

Запознат,Sep 22 2006, 09:04 PM писа: ...
пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам),
и има сестра.<span style='font-size:14pt;line-height:100%'></span>

Няма значение колко е голям.Всички ни боли еднакво :roll: georgi nz е прав.За 2м към 150кг би трябвало да има излишъци,което се отразява на похватността(дори тези излишъци да са мускулна маса...няма значение.Важно е теглото,което забавя и повлича в излишни движения,което означава разхищение).А и за всичко си има удари...при голяма работа като него,целиш се в коляното и в малка и подла работа като глезена 8-)

преди 19 години 11 месеца #10674
Спорт-Здраве леле ти си бил голям манияк :-D :thumbsup:

преди 19 години 11 месеца #10692

Bell писа: Спорт-Здраве леле ти си бил голям манияк :-D :thumbsup:

Защо да е маняк.
Просто знае определени технически неща.
Такива като, че глезена е слабо място и не издържа сериозен удар. Както, че едно маваши вкарано успешно - прекършва коляното като царевичен чокан.

А човек с обърнато коляно не е противник.
Това са техники. Елементарно е. Изпълняваш точно и резултата е сигурен.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.