Имам въпрос към вас

преди 19 години 11 месеца #10580

Agent писа:

Елтимир писа: Агент, и снимката на главната страница може да ти изглежда смешна и параноична.
За Виссарион - не стигнах до Тиберкул. Как точно съм им избягал ще ти обясня, ако ти ми обясниш как така Свети Иван Рилски е владял умения от голямо колобърско посвещение. И защо този християнин е съветвал царя да не хвърля парите си, за да строи манастири, ами да въобъжава войска.
И агенте, не ни бъркай с градинаря на Людмила Живкова Йоло Денев.

Елтимире
Не вярвам Св. Иван Рилски да е владял умения от голямо колобърско посвещение. Имаш ли документи доказващи това ти твърдение ?
За тия му съвети към царя чувам за пръв път. Не знаех че Йоло е бил градинар на Людмила. И така Елтимире как попадна в тази секта ? Как се измъкна, ако не е тайна ? И сигурен ли си че не си се увредил там по някакъв начин ?
Иване
интерсно ми е защо така бе човек ? Защо не дискутираме по темата ?
Честно казано не знам дали съм националист, така че не ми трябва удостоверение. Обаче вие като, обявяващи се за такива би трябвало да дадете тия прости отговори на тия толкова елементарни въпроси.

Плъх, аз предлагам на Севар да те банне и стига си свинил днес на 22 септември навсякъде из Форумите, едни големи свински лайна.

А на стоящите зад тебе комунистически дебили от ДС им кажи, че Елтимир вече не е сам и времето да ги накажем идва, да се приготвят, за да умрат като мъже.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10584
Тези, които бяха вчера във Варна нека си спомнят за едни други подобни въпроси: "Познавате ли се с Боян Расате? Ами какво мислите за Атака? В колко вестници сте работили и какво образование имате, за да пишете по вестници?" И сравнете със стила на агента. Те са толкова прозрачни! Похватите им са едни и същи. И ни мразят, защото ги разпознаваме под всичките им маски и ги разобличаваме.

преди 19 години 11 месеца #10595
Да, разпознаваме ги добре.
Те постоянно питат с тон, нетърпящ отказ.
Но защо задават всичките тези въпроси?

Те не ни разбират, не разбират света, в който живеят. Питат, питат. Нима може да научат нещо по този начин? Дали са отчаяни и наистина искат да разберат как да живеят в отиващият си техен свят. Искат чрез нас да стигнат до корена, до първопричината за промените, които ще дойдат. Да разкрият организираност, за заловят "главния", да отклонят от пътя последователя, да попречат на прохождащия.

Не питат защо правят всичко това? И ще спечелят ли нещо. Ще предотвратят ли с тези методи промяната, която идва. Може ли да се предотврати тя? И въобще, защо да се предотвратява. Все въпроси, които са много по-важни от глупостите, които ни питат.

преди 19 години 11 месеца #10596
"Да разкрият организираност, за заловят "главния", да отклонят от пътя последователя, да попречат на прохождащия."
Да, точно това искат, защото си въобразяват, че ще успеят да спрат изгряващото слънце.

преди 19 години 11 месеца #10600
Агент, държиш се като следовател на разпит! Кой си ти, че да ти даваме отговори?

Аман от конспиратори, провокатори, агенти, юристи, адвокати, чифути, цигани, пишман християни и съвсем обикновени педераси!!!

преди 19 години 11 месеца #10608

Запознат писа: Агент, държиш се като следовател на разпит! Кой си ти, че да ти даваме отговори?

Аман от конспиратори, провокатори, агенти, юристи, адвокати, чифути, цигани, пишман християни и съвсем обикновени педераси!!!

Мишока не е нищо от това което си написал :)

Той е просто едно тийнеджърче на 15-16 години което няма какво да прави и понеже има достатъчно ъкъл в главата му,се чуди с кого да се заяде.

пп-истинското име на Мишока е Михаил(ако е вярна информацията която имам),
и има сестра.

преди 19 години 11 месеца #10612
Напротив, тогава спада към категорията обикновени педераси!

преди 19 години 11 месеца #10630

Запознат писа: Напротив, тогава спада към категорията обикновени педераси!

Запознат, недей така - с лошо.
Човека е дошъл тука работа да върши, пък ти - педерас! Пък на всичкото отгоре и "обикновен".

Утре като го питат "какво направи", какво трябва да каже човека.
"Извинявай, другарю началник, ама ме баннаха, щото ми е много голяма устата. И ме обидиха на педерас"
Тебе, като добър християнин не те ли учиха да си обръщаш другата буза?

Айде сега за наказание да кажеш 10 пъти "Отче наш", та да ти дойде акъла у главата. И друг път да не "обиждаш" така хората!

преди 19 години 11 месеца #10638
"Като ти баннат единия акаунт си дай и другия." :tooth:

преди 19 години 11 месеца #10639
Пак като се е отървал само с бан - добре е.
Иначе доста хора ще тръгнат да търсят "доказателства" дали е педерас. И ако не ги намерят, ще се постараят да го направят такъв ....
Ако ме разбираш какво искам да кажа....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.