Войните и Християнството

преди 19 години 11 месеца #10609
Агенте,кажи ми ако ти се имаш за толкова "голям" християнин я ми кажи ще ти е по-близък.
Българина-мюсюлманин,българина-тангрист или примерно сърбина-хрситиянин.

Я да те чуем.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10617

Agent писа: Как седят при вас воините на тангра нещата с Християнството ? Почитате ли тази религия, която изповядват 90% от българите ? Имате ли нещо против нея ?
Въобще интересно ми е какво мислите по въпроса.

Ако наистина ти е интересно, досега би трябвало да си намерил отговора в многото и често повтарящи се дискусии по този въпрос.

Забелязвам обаче че отказвате да дискутирате конкретно и постоянно заглавяте дискусията.

Аз забелязвам колко търпение проявяват към теб,тъй като

Въобще

НЕ ТИ Е

интересно

....тъй като на такъв въпрос:

Как седят при вас воините на тангра нещата с Християнството ?

бих ти натрила здраво носа вместо да ти обеснявам!

преди 19 години 11 месеца #10623

Agent писа: Как седят при вас воините на тангра нещата с Християнството ? Почитате ли тази религия, която изповядват 90% от българите ? Имате ли нещо против нея ?
Въобще интересно ми е какво мислите по въпроса.

Подобна тема вече бе обсъждана в този форум. Конфронтацията която настъпи в следствие от темата беше доста сериозна и се наложи темата да бъде затворена (и много правилно).
Струва ми се, че не те интересува конкретния отговор на този въпрос.

Целта на въпроса ти е съвсем друга и се радвам, че останалите участници са видели уловката.
Доста от нас са се сблъсквали с подобни провокации, така че и тая няма да мине. В материалите в сайта има достатъчно информация по този повод, така че не е лошо да прочетеш нещичко по въпроса, преди да го поставиш "на обсъждане" напълно неподготвен.

преди 19 години 11 месеца #10625

Хунор писа: "И християнството не отричайте, и в него е скрито спасително, макар само за част от хората знание. Христос дойде да спаси не човечеството от някакъв въображаем първороден грях. Той бе пратен да спаси евреите от Злото, наречено IHWH."

Тези редове говорят АДСКИ, АДСКИ много. Само да има кой да слуша.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.