Солунските атентатори

преди 20 години 4 дни #10140
Не съм се кефил и никаде не съм го казал . Казах , че си го заслужават има разлика . Всяко нещо рано или късно ти се връща ;-) т

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 дни #10141

po3ok писа: Сърбите може да са всякакви, но това не ни дава право да злорадстваме и да разправяме, че са си го заслужили. Злорадството е там, където достойнството отсъства.
С предоставянето на въздушното ни пространство на демократизаторите, тогавашният ни парламент постъпи по най-глупавия начин. Мижитурки както винаги. Какво удовлетворение е това да оставиш по най-недостойния начин трета страна да наказва този, с който "имаш сметки за уреждане"?
Аз съм на мнение, че със сърбите трябва най-накрая да достигнем до едни нормални съседски отношения. Копелдаци, ама наши копелдаци. Наша лична работа си е да се разберем с тях. Освен това не е вярно твърдението, че сърбите към нас изпитват единствено омраза.
Ако през 94та от нас към белград летяха не американски еф16-ки, а думи и знаци на солидарност и подкрепа, сега щяхме да имаме отговор на въпроса коя наша общност зад граница се чувства най-добре. Това е моето мнение.

Именно.

преди 20 години 4 дни #10142
"Врагът на моя враг е мои приятел" - не съм го казал аз , но май има смисъл . А?

преди 20 години 4 дни #10143

DragSShaN писа: "Врагът на моя враг е мои приятел" - не съм го казал аз , но май има смисъл . А?

Изрод, който унищожава цял бежански конвой с жени и деца с натискане на копче от височина 1000 метра. Ти такива приятели ли търсиш? Аз не.

преди 20 години 4 дни #10144
Изрод убива изрод трябва ли да рева ?

преди 20 години 4 дни #10157
Изрод, който убива курвашката(с копче от 1000м височина), не може да ми е приятел!
Ако ще се ударят мъжката в двубой е друга работа!

преди 20 години 4 дни #10158
Хмм абе на тъпи ли се правите или наистина неможете да разберете какво искам да кажа . В случая думата "приятел" има съвсем друго значение ;-)

преди 20 години 4 дни #10159
Нещо, като съучастник?

преди 20 години 4 дни #10160
Най-достойно постъпват иранците. Ахмадинеджад за трети път кани Буш на публичен диспут, но администрацията на Буш или мълчи или отказва под претекст, че било опит за отклоняване на вниманието. Но и тук работата е нещо мътна. Защо иранците толкова упорито настояват за права върху своя собствена ядрена енергетика, като с ресурсите, с които разполагат, спокойно могат да развият толкова много други технологии за свободна енергия. Явно петрола си казва думата. И ми се стори много странно защо Ахмадинеджад пусна свой блог хостван на windows-ки сървър с ASP, заради което го смачкаха моментално хакерите. Не съм сигурен дали не е бил Linux с ASP, но се съмнявам.

преди 20 години 3 дни #10188
Някой от вас да е чел поезията на Бобевски ?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.