Солунските атентатори

преди 20 години 1 седмица #10023
Народите един спрямо друг са нещо като семейство или род. Или поне белите народи. Някои винаги ще бъдат по-старши от други.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 седмица #10024

DragSShaN писа: @Ekhart те не са македонци , те са фироми - предатели , родоотстъпници . За тях Тито е национален герой даже искаха да му дигат паметник :mad5: Иначе има и заблудени македонци , но с тях е по-лесно да се води нормален диалог и да ги обедиш в правотата си . Но виж фиромите са промити мозаци на тях неможеш да им даваш акъл те знаят само " българите са татари " и никога няма да ги обедиш в противното защото те имат изгода от това . В днешнот време зад фиромите седят Отвореното Общество на еврейна Шорош .
@Запознат страхуват се защото Сърбия винаги е надскачала чергата си . Защо Раковски се отказва от плановете си за общи действия с сърбите ? Тях винаги ги е било страх от нас защото ние винаги сме били над тях .

Драгшане, ако съм приравнил някъде македонец и македонист извинявам се не е било умишлено.За мен македонците са етнически българи населяващи географската област Македония -един български край.македонистите , виж това е измет , която заслужава презрение.Интересно ми е дали сърбите все още се месят в Македония и дали продължават да подклаждат анти-българизма.Така , като гледам на къде вървят нещата скоро сърбия ще се прости с Косово...а може би и с Войводина.Изглежда руснаците вече не ги подържат и явно са ги изтъргували.Аз лично бих се радвал ако тази държава (сърбия) се смали до една незначителна планинска държавица , зависима от съседите си .

преди 20 години 1 седмица #10025

DragSShaN писа: @Ekhart те не са македонци , те са фироми - предатели , родоотстъпници . За тях Тито е национален герой даже искаха да му дигат паметник :mad5: Иначе има и заблудени македонци , но с тях е по-лесно да се води нормален диалог и да ги обедиш в правотата си . Но виж фиромите са промити мозаци на тях неможеш да им даваш акъл те знаят само " българите са татари " и никога няма да ги обедиш в противното защото те имат изгода от това . В днешнот време зад фиромите седят Отвореното Общество на еврейна Шорош .
@Запознат страхуват се защото Сърбия винаги е надскачала чергата си . Защо Раковски се отказва от плановете си за общи действия с сърбите ? Тях винаги ги е било страх от нас защото ние винаги сме били над тях .

За Раковски си прав , този велик българин още тогава е разбрал , че сърби и гърци тайно са се сговаряли да късат български земи и население и така да с еразширяват.и гърци и сърби са ни били винаги врагове , приятели на други наши врагове и винаги са били подли и долни спрямо нас.Виж само с какви методи си служат спрямо нас :mad2: Има хора , които съжаляваха сърбите , когато ги бомбардираха преди 7 години , но те си го заслужаваха.

преди 20 години 1 седмица #10044
@Ekhart на сърбите така им се пада време беше да си го получат :-)

преди 20 години 1 седмица #10045
:out: Я си припомнете снимките от албума "Това е демокрация" За такива неща не може да се каже "заслужиха си го".

преди 20 години 1 седмица #10046
А по-леко ли са се разминали българите от Македония и западните покрайнини ?
Не оправдавам бомбандировките над Косово , но немога да съжалявам народ , от който само лошо сме видяли ;-)

преди 20 години 1 седмица #10047

Севар писа: :out: Я си припомнете снимките от албума "Това е демокрация" За такива неща не може да се каже "заслужиха си го".

Точно са си го заслужили ,защото под сръбска окупация в Македония са били избити хиляди БЪЛГАРИ само зарди това , че са БЪЛГАРИ и са отстоявали и държали на корена си името си и честта си.В Македония десетки хиляди БЪЛГАРИ са прекарани през лагерите голи оток и идризово.На практика няма семейство в Македония , което да не е пострадало от репресийте на сърбите .Траябва да се добави и друго , че освен българите и други народи оказали се в в границите на изкуственото държавно формирование югославия също жестоко са пострадали от сръбските болни шовинистични амбиций.Какво трябва да видим на снимките от бомбардировките? загинали ...?да това е война и загинали има , но тези загинали не са толкова невинни .Да не би същите тези "невинни" сърби да не участваха масово в пара-военните части ? същите тези "невинни" сърби масово приветстваха милошевич на косово поле и искаха "велика сърбия" , така че невинни няма.
И най-вече да не забравяме, че тези които създадоха югославия те я разрушиха.
Знаеш ли например , че когато България се присъединява към тристранния пакт сръбски самолето бомбрдират Кюстендил? има и жертви сред БЪЛГАРИТЕ И ТОВА СЕ Е ПОСРЕЩНАЛО С ГОЛЯМА РАДОСТ В СЪРБИЯ.

преди 20 години 5 дни #10127
Сърбите може да са всякакви, но това не ни дава право да злорадстваме и да разправяме, че са си го заслужили. Злорадството е там, където достойнството отсъства.
С предоставянето на въздушното ни пространство на демократизаторите, тогавашният ни парламент постъпи по най-глупавия начин. Мижитурки както винаги. Какво удовлетворение е това да оставиш по най-недостойния начин трета страна да наказва този, с който "имаш сметки за уреждане"?
Аз съм на мнение, че със сърбите трябва най-накрая да достигнем до едни нормални съседски отношения. Копелдаци, ама наши копелдаци. Наша лична работа си е да се разберем с тях. Освен това не е вярно твърдението, че сърбите към нас изпитват единствено омраза.
Ако през 94та от нас към белград летяха не американски еф16-ки, а думи и знаци на солидарност и подкрепа, сега щяхме да имаме отговор на въпроса коя наша общност зад граница се чувства най-добре. Това е моето мнение.

преди 20 години 5 дни #10134
Хахахаха по-голяма глупост не бях чел !!! Няма да си правя труда да те вкарвам в правия път само ще ти дам да прочетеш това :

"Във всички гробища, във всички църкви на поробена Македония, по заповед на Белград изтриха надписите на български, които се намирали в олтарите, по стените на постройките, върху гробовете; надгробните паметници са изпочупени, гробовете разровени.
В Скопие например повече от 40 тела са били изровени от черквата "Св. Димитър".
- Какво ги направиха? - попитах сътрудника на г-н Йованович, който ме придружаваше при визитата в черквата и ми разказваше това.
- Хвърлиха ги във Вардара - ми отговори.
Във Велез българските офицери, загинали при последните сражения по време на френско-сръбската офанзива през септември 1918г., били погребани в старата църква "Св. Панталеймон". Те били изровени от сърите и остатъците им хвърлени в каналите за градските нечистотии.
Видях известни гробища в Щип, Градско, Куманово, Скопие, Радовист, Криволак, Велез, Кратово, Охрид - където всички надгробни паметници бяха разрушени, имената и надписите на български език изличени с удари на чук, църквите разрушени, надгробните плочи махнати и изпочупени. Тия места за покой приличат на развалини .... "

това е цитат от книгата " Войната се връща " на Анри Пози

ТОВА ЧОВЕШКО ЛИ Е ПИТАМ ????

преди 20 години 5 дни #10138

DragSShaN писа: Хахахаха по-голяма глупост не бях чел !!! Няма да си правя труда да те вкарвам в правия път само ще ти дам да прочетеш това :

"Във всички гробища, във всички църкви на поробена Македония, по заповед на Белград изтриха надписите на български, които се намирали в олтарите, по стените на постройките, върху гробовете; надгробните паметници са изпочупени, гробовете разровени.
В Скопие например повече от 40 тела са били изровени от черквата "Св. Димитър".
- Какво ги направиха? - попитах сътрудника на г-н Йованович, който ме придружаваше при визитата в черквата и ми разказваше това.
- Хвърлиха ги във Вардара - ми отговори.
Във Велез българските офицери, загинали при последните сражения по време на френско-сръбската офанзива през септември 1918г., били погребани в старата църква "Св. Панталеймон". Те били изровени от сърите и остатъците им хвърлени в каналите за градските нечистотии.
Видях известни гробища в Щип, Градско, Куманово, Скопие, Радовист, Криволак, Велез, Кратово, Охрид - където всички надгробни паметници бяха разрушени, имената и надписите на български език изличени с удари на чук, църквите разрушени, надгробните плочи махнати и изпочупени. Тия места за покой приличат на развалини .... "

това е цитат от книгата " Войната се връща " на Анри Пози

ТОВА ЧОВЕШКО ЛИ Е ПИТАМ ????

Не, това никак не е човешко.
За тези зверства сърбите трябва да си платят, но на нас - българите - лично.
Без любезното посредничество на който и да е. За теб не знам, но дори американците да бяха избили сърбите до крак, аз нямаше да се чувствам "отмъстен". Не е това начина. Ако с друго не става ПАК ще ги набием, но ние сами. Иначе възмездие няма да има.
Да разбирам ли от твоя постинг, че си се кефел когато по новините си виждал поредната сръбска църква, срутена от албанци?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.