mIRC и "Воини на Тангра"

преди 20 години 3 седмици #9713
Воини на Тангра...призовавам всички използващи mIRC потребители на сайта да посещават и каналът в IRC #voininaTangra
Там ще можем да разменяме повече общи приказки...който ползва mIRC - да се чувства поканен. Хрумна ми ей така...нека има още едно място на което да се събираме. Надявам се да подкрепите идеята ми.

П.С. Това съобщение не е спам, инвайт или каквото и да било...просто се опитвам да събера всички "Воини на Тангра" на едно място в IRC

Лек ден приятели!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 седмици #9714

Eagle писа: Воини на Тангра...призовавам всички използващи mIRC потребители на сайта да посещават и каналът в IRC #voininaTangra
Там ще можем да разменяме повече общи приказки...който ползва mIRC - да се чувства поканен. Хрумна ми ей така...нека има още едно място на което да се събираме. Надявам се да подкрепите идеята ми.

П.С. Това съобщение не е спам, инвайт или каквото и да било...просто се опитвам да събера всички "Воини на Тангра" на едно място в IRC

Лек ден приятели!

:lol: Е добре mIRC...дай още малко...на коя мрежа на mIRC(сървар.ала-бала?)???

преди 20 години 3 седмици #9715
Да, извинявам се за непълната информация. Става въпрос за UniBG. Например:

irc.omega.bg или irc.lirex.com

#voininaTangra

Поздрави, Eagle :lol:

преди 20 години 3 седмици #9716
Отначало и аз мислех,че ще е добре да има чат,но след като размених мнения със Севар,се замислих по-сериозно....Та...да идеш в mIRC е все едно да идеш на цирк.Там може да се подрънка...да се поспори,но така се лишаваме от коментарите ,които тук могат да се проследят когато и да се появиш.

преди 20 години 3 седмици #9718
Ами аз почти бях подкарал чат-модула, но се отказах накрая. Струва ми се, че ще е губене на време. Но нищо не пречи, да се опита пак. Преди се получи така, че влизаха много злонамерени обекти, а някои пък злоупотребиха и то по много гадни начини.

преди 20 години 3 седмици #9724
Чатът по принцип не става за много сериозни и задълбочени разговори, но като цяло не е лоша идея ако искаш да си побъбриш с някой и да обмениш сходни идеи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.