Ще подпалят изтока, за да предизвикат пришествиет В Света се избиват масово деца!

преди 20 години 1 месец #9423
nik, ти май си от лошите в този форум а? :-D
"Изкуството да се говори всичко и да не се казва нищо е също наше оръжие. Ще ви удавим в словоблудство. Досега не е просъществувала нито една ваша прогресивна идея." ( www.heliopol.com/izpoved-bg.html)

От доста време следя какво пишеш и съм на крачка да те обявя за гадина!

Годините са или 3,5 или 10,5, но за 7 не съм чувал. А за да се изтеглиш в планината (което си е доста разумно) ти трябват поне няколко месеца подготовка

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9427
Просто изказах намерението на чифутите!
Не знам къде видяхте предложение за избор от Ваша страна да застанете на нечия страна, било Антихрист или който и да е било......!!!!

преди 20 години 1 месец #9432

IYI писа: Просто изказах намерението на чифутите!
Не знам къде видяхте предложение за избор от Ваша страна да застанете на нечия страна, било Антихрист или който и да е било......!!!!

Не,няма такова предложение.По0скоро исках да кажа:
Управлението на антихриста(извинявам се за седмицата,май аз я пуснах) явно е предвидено.Аз не вярвам на библията и не обичам да ме предвиждат,типично по системски - "хммм...я да видим.На път сме да успеем да прецакаме света,значи по план той трябва да развие такава и такава психика.По план трябва да стане това и това,значи във въпросната ситуация с евентуалната им психика ще реагират така и така.Екстра." Кога ще излезем от всичко и кога ще спрат да ни слагат нови и нови системи ли? Когато излезем от предсказанията! Това че някой е "предвидял" непобедимостта на антихриста не ми дава ни най-малкото доказателство за истинността на този факт.Но защо никой няма да успее да измени библейските сплетни - защото опита му ще се удави в действията на масите! Социума сам се грижи за системата си.Единственото разумно нещо е да се оставят пешките на дъската,да пием една студена вода и да отидем да потичаме в парка! Край на играта!

преди 20 години 1 месец #9436
Простотията не е патент на отделни личности. Заблудата също. Поне се посмях малко.
Антихрист... колкото и потоп имаше... Аман от смрадлива християнска пропаганда.
Мисля, че няма какво повече да се каже по темата, ама не съм мод за да я изтрия/заключа. :devil: Предполага се да се превърне в дискусия "моят бог е по-добър от твоя".
Поздрав: Immolation - No Jesus, No Beast
:karte4: :fu: :tc:

преди 20 години 1 месец #9445
Петее,аз не съм тук за да се харесвам на когото и да било и никога не съм го правил!Това не е позиция на гад.Ако така наричаш хората с които въпреки различията се борите за едно и също нещо,съжалявам.Има много да учиш.Недей раздава "комплименти",когато не ти стигат доводите,а за другото си има администратори и ако решат,че утежнявам атмосферата тук,аз съм последният човек,който ще се натрапва.Както и да е не съм тук да влизам в лични спорове,но моят съвет е да не нападаш лично.И не злобей.Примитивно е!Не познаваш хората.

преди 20 години 1 месец #9451
Не злобея. Само отбелязвам, че пишеш, пишеш и нищо съществено не казваш, а това ми е добре познато. Разбра ли? НИЩО не казваш. НИЩО! И това не е от сега...

преди 20 години 1 месец #9459
Не изразявам моето мнение!!!!
Просто изказвам намерението на чифутите, в света трябва
огромно количество отрицателна енергия, за да слезне тоя!

И-з-р-а-з-я-в-а-м- н-а-м-е-р-е-н-и-е-т-о- -и-м, н-е м-о-е-т-о-!

преди 20 години 1 месец #9468

преди 20 години 1 месец #9472
Петее.Клиничен случай!Каквото и да кажа,ще се обидиш.Тук разговарях с доста хора.Те да не са луди да разговарят с човек,който нищо не казва.С теб също.Вземай и чети пак!И прави разлика между човек,който не се съглася с твоето мнение и човек,който нищо не казва.И НЕ ОБИЖДАЙ!Черно-бял светът не е красив.Съжалявам,че си загубих времето с теб.

преди 20 години 1 месец #9513
Тук, трябва да цари Съединение, Обединение, не обратното!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.