Ще подпалят изтока, за да предизвикат пришествиет В Света се избиват масово деца!
Проверете или изчислете времето, в което започна всичко!
Защо точно сега?
Кога ще свърши?
И какъв ще е резултата?
В Света се избиват масово деца, които са носители на новото и чистото!
Децата са пречка за Антихриста!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз мисля, че още атаки и убийства ще има! След това ще дойде мистър 666 като добродеятел и ще каже "мир"!
За да въведат микрочиповете по хората ще им трябват огромен брой доверени хора! По супермаркети, болници, каси, офиси, училища и т.н. трябва да поставят силови групи, защото никой здравомислещ човек няма да се съгласи!
Ще заплашват хората и ще се надяват пропити със страх да приемат.
Имайте предвид, че те ще са толкова силни, че огромна част от населението на планетата ще приеме!
Подходящата дата е "Дядо Коледа"!
П.П.Когато нещо е казано от чифут,то е чишутско.Когато го преразкаже друг чифут,то става два пъти по-чифутско...
Да прави каквото си ще.Няма да съм сам,ще събера хора,ще се организираме и оттеглим по недостъпните места и ще оцеляваме както можем около 7 години.Не се изисква нищо друго освен най-простите параметри на сравнително успелия в стремежа си към съвършенство човек - стоманено тяло,стоманен дух.Антихриста и спасителя да ми ядат цървулите.Смятам,че екстремните условия ще направят вярата в успеха задължителното условие за сформиране на групата.Не ми се вижда сложно,а на теб?Petee писа: Спорт-Здраве, хубаво си тръгнал сам да се спасяваш, но случвало ли ти се е да останеш повече от 2 дни без храна и вода? Защото онзи ще направи така, че да не можеш да ядеш ако не му се поклониш, колкото и "чифутско" да ти звучи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.