Гледайте и този филм... мисля,че ще ви хареса....

преди 20 години 1 месец #9141
А гледали ли сте предишните три серии?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9247

Atanas писа:
А за църквата- какво щеше да направиш ти,Планинец, ако беше папа ??? Въпросът наистина е интересен :aura: :aura: :aura:

:tooth: :tooth: :tooth:

Ако бях папа :karte4: :karte4: :devil: после след добрия край :pint:
странно ми беше че толкова хора знаят и никой нищо не прави...поне един трябваше да има кураж,ама това е колумбия пикчърс...

преди 20 години 1 месец #9256
Нали трябва да има продължение...

преди 20 години 1 месец #9257

Atanas писа: А за църквата- какво щеше да направиш ти,Планинец, ако беше папа ??? Въпросът наистина е интересен :aura: :aura: :aura:

Ако беше папа щеше да работи за Синедриона. :aham: Само Православието дава отпор,но и на него силите му привършват.

преди 20 години 1 месец #9259

Калоян писа:

Atanas писа: А за църквата- какво щеше да направиш ти,Планинец, ако беше папа ??? Въпросът наистина е интересен :aura: :aura: :aura:

Ако беше папа щеше да работи за Синедриона. :aham: Само Православието дава отпор,но и на него силите му привършват.

Калояне в грешка си и то голяма в момента православието набира така мощ каквато чифутите не са си представяли!Не гледай положението в България с чалга културата и това че Азис е идолню на хиляди млади хора!На изток най-вече в Русия нещата са тръгнали в много добра посока около 40% от младите хора там ходят почти всяка неделя на църква а смятай по големите празници какво е.Не знам дали и чухте и гледахте руския документален филм за евреите в Русия който се разпространява по църквите и разказвача е руски православен свещенник.Та във филма надълго и нашироко се разказва за положението в съвременна Русия-ама всичко от горе до долу без никаква цензура дори във филма има кадри на Путин как се весели заедно с чифути на празника им!Разбира се филма създаде много дискусии в Русия но това не може да го видите по БТВ.Разбира се вече филма е официално забранен но вече милиони са го изгледали а да се сваля от интернет няма как да се забрани :tooth:
Сегашното правволславие в Русия е много добро-против циганите,чифутите и другите престъпни елемнти в държавата точно религията която ни трябва на нас но да не забравим че тук високопоставените църковни водачи са агенти на ДС :evil:

преди 20 години 1 месец #9261
Аз имах в предвид България.Тук силите привършват,защото свещениците,които се бореха против масонството или умряха(Бог да ги прости) или имат прекалено ограничено влияние.За Русия не споря.Достатъчно е да се изгледат някои от филмите на Константин Душенов и ще се разбере за какво иде реч. :aham: Не случайно сегашният папа обяви за негов основен враг Руската Православна църква. :idea:

преди 20 години 1 месец #9262
Този филм би бил мноог интересен някой може ,ли да посочи сайт,линк или нещо ориентировъчно поне ???

преди 20 години 1 месец #9263
Как се казва тоя филм?Иначе видеотеката на Душенов е на този сайт

www.rusprav.org/video.htm

но в момента нещо не работи. :hmm:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.