Гледайте и този филм... мисля,че ще ви хареса....

преди 20 години 1 месец #9083
Снощи гледах филма "Поличбата"-"The Omen",мисля,че се казваше по английски.... Много ми харесаа. Става въпрос за раждането на детето- син на дявола... и за неговото число...
Някой могат да кажат, че това е поредната евтина холивудска помийка, но аз Не смятам така. Направи ми впечатление фразата" Армагедон настъпва и сега ще се води борба за всяка душа..." и мноого други неща .Филмът се опира на пророчествата на Св. Йоан ,като се тълкуват и се дешифрират- внушава се ,че наистина сме изправени пред ....Краят... абе изобщо МНООООГО як филм и си струва човек да му отдели внимание..

Лошото при мене беше ,че в киното беше пълно с простаци, дошли там да пукат пуканки и да се хилят като олигофрени... ама какво да се прави- това е печалният продукт от масонското действие.....

Приятно Гледане ;)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #9094

Atanas писа: Филмът се опира на пророчествата на Св. Йоан ,като се тълкуват и се дешифрират- внушава се ,че наистина сме изправени пред ....Краят...

Да, изправени сме пред края, но на ЕВРЕЙЩИНАТА!!!
И нали евреи са платили за направата на филма в Холивуд, ужасиите дето са представени са за тях. Но това са посели - това ще пожънат.

преди 20 години 1 месец #9096
Филма е интересен но края е смехотворен...изобщо странно изглеждаше че църквата знае и не се намесва...пропаганда,внушавасе че сме обречени.

преди 20 години 1 месец #9098
Аз преди време гледах реклами за него и ми се стори поредната Холивудска простотия. И все пак мога да му хвърля едно око да видя докъде е стигнало въображението им. Пък и не е толкова зле казвате...

преди 20 години 1 месец #9103

Янга писа: . Пък и не е толкова зле казвате...

Аз се стреснах 5 пъти...може и да съм плашлив но до средата филма е хубав.

преди 20 години 1 месец #9114

Планинец писа: Аз се стреснах 5 пъти...може и да съм плашлив но до средата филма е хубав.

Ха - ха и ти ,ли ?? Даа ,наистина имаше няколко Инфарктни момента в филма и ,ако бях сам в залата белята можеше и да станеее :blush2: :eek2: :eek:

А за църквата- какво щеше да направиш ти,Планинец, ако беше папа ??? Въпросът наистина е интересен :aura: :aura: :aura:

:tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 1 месец #9116
Ша ме извинявате ама за мене филма беше много невзрачен и бос.....гледала съм много по-интересни версии и интерпретации на Апокалипсиса...докато тоя филм дори не ми беше страшен - очаквах нещо по-съществено....незнам, въобще не ме изкефи!

Единственото нещо, което така ме впечатли и ми стана малко "неудобно" беше момента, в който бабичката даваше ягодите в устата на малкия изрод по един много особен и гнусен начин.....изглеждаше ми много педофилско!

Иначе през цялото време ми идеше да му набия шамарите на малкия лиглъо... :cool:

преди 20 години 1 месец #9120
Иначе през цялото време ми идеше да му набия шамарите на малкия лиглъо... :cool: [/QUOTE]

:mango: <- Това е малкия урод,а

:karte4: <- така трябваше да постъпят с него

и всичко щеше да е :thumbsup:

и всички щяха да бъдат :tooth:

ама Happy end няма и всички ще горят в :mad5:

ада при :devil: и при

чифутите (тях ги няма на картинка, вие си ги знаете) !!!

Извод === > :tc: :tc: :tc: <====

Никва прошка за гадовете

P.P. А онова с Ягодите, :frown2: наистина беше.....мммноого извратено :out: :blush2: :reva:
:shock: :shock: :shock: :eek2:

преди 20 години 1 месец #9125
:-D :lol:

преди 20 години 1 месец #9126
Сега го гледах - доста е тъпичък и елементарен...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.