Павел Чернев в БНРП?!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
призна самият депутат. "Намерението на ръководството на БНРП и сегашният й председател Иван Георгиев е да се оттегли и аз бъда избран за председател на партията", обясни независимият народен представител. Чернев щял да заеме поста от есента. "Трябва да се свика конгрес, за което има законно установени срокове. Но това не може да стане през август, тъй като съдът е във ваканция, така че през септември, най-късно началото на октомври това ще стане юридически факт, а като политическо намерение - е факт днес", каза още Павел Чернев.
Честито!
Ти ли беше този на който Павел Чернев, в началото на митинга на 3 март му казваше да си свали значката от черното кожено яке? bgskin това ти ли беше?bgskin писа: Аз не съм член на нищо. А след като тоя боклук ни изгони (т.нар от него момчета и момичета скинари) от митинга на Атака 3 Март, не бих се изсрал върху светлата му личност.
Заради неговите смешни изяви, после Волен Сидеров ходи и ни търси да ни се извини
Не! Аз бях от ония многото "момчета и момичета скинари", които седяхме на ъгъла и гусин Чернев, дойде и ни изгони с помоща на другаря Милиционер.Запознат писа:
Ти ли беше този на който Павел Чернев, в началото на митинга на 3 март му казваше да си свали значката от черното кожено яке? bgskin това ти ли беше?bgskin писа: Аз не съм член на нищо. А след като тоя боклук ни изгони (т.нар от него момчета и момичета скинари) от митинга на Атака 3 Март, не бих се изсрал върху светлата му личност.
Заради неговите смешни изяви, после Волен Сидеров ходи и ни търси да ни се извини
А! Ето един въпрос, който е много съществен! "Спуснати от горе"! Боклуците ги спускат отгоре с цел да тровят хората отдолу. Ето защо казваме, че политическата система е скапана и като структура е крайно безполезна и неефективна. Няма известен случай на планетата, политици да са направили добро на своя народ, за своята родина! Време е за нова или добре забравена система на управление!kalcho писа: еми то така става всеки път.истинските националисти остават на заден план,а на тяхно място се нанизват всекакви боклуци, спуснати от горе
Политик-това не е професия! Политика иска да взима-не да дава!
Националист е състояние на духа! Националистът е готов да дава и не чака да взима, както е при политика!
При националиста са валидни следните приоритети:
1. Държавата е над всичко!
2. Народът съставляващ държавата!
3. Всеки гражданин поотделно съставляващ народа.
4. Самия националист!
Който има сили, ако иска да се блъска със сегашната!
Помня го на митинга в Мелник миналия септември май беше. Бясната свиня изглежда по-малко отблъскващо от развилнелият се Чернев, който придружен от няколко голи до кръста гардове крещеше неистово на някакво момче пред около 40 човека (т.е. имаше си публика пред която да се покаже какъв голям шеф е) думите:" Да не съм те видял повече на мероприятие на Атака!". А после много спешно трябваше да напусне митинга и да замине за София с огромния си джип.
За пореден път се убеждавам каква държава на абсурдите сме.
Севар, да вземеш да добавиш една иконка изразяваща повръщане.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.