Нов националистически форум
БНцС-Български Национален СъюзDragSShaN писа:
И от дветеbg_gvardia писа:
ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам.DragSShaN писа:
Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешкаSSK писа: БНцС
Ако е второто поправия!
БНрС-Български Народен Съюз(Коалицията на Мозер,Каракачанов и Софиянски от изборите)
Затова правя разграничения в титулатурата "БНС"
Съжалявам ако съм обидил някого не е било нарочно,пиша така защото разграничавам Българския Национален Съюз от Българския "Народен" Съюз на Мозер,Каракачанов и Софиянски затова слагам тази буква "ц" след "Н"-то.
Иначе при изговор никой не казва Бенецесе а бенесе.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Благодаря ти , че разясниSSK писа:
БНцС-Български Национален СъюзDragSShaN писа:
И от дветеbg_gvardia писа:
ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам.DragSShaN писа:
Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешкаSSK писа: БНцС
Ако е второто поправия!
БНрС-Български Народен Съюз(Коалицията на Мозер,Каракачанов и Софиянски от изборите)
Затова правя разграничения в титулатурата "БНС"
Съжалявам ако съм обидил някого не е било нарочно,пиша така защото разграничавам Българския Национален Съюз от Българския "Народен" Съюз на Мозер,Каракачанов и Софиянски затова слагам тази буква "ц" след "Н"-то.
Иначе при изговор никой не казва Бенецесе а бенесе.
Не приемай толкова лично "сравнението"tata писа:
iss не ме сравнявай с парламента-мента-мента-а-а.Няма нищо лошо в новите форуми.Първо ще се нароим,а после ще се обединим.Всеки върши нещо за националната идея без да е нужно да се хвали.Във форумите сме обикновено вечер,Запознат.Пък и iss,как се определя кой родолюбец е истЕнски?Запознат писа:
Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!iss писа: Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламентаНа което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?"
ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРОИЗЛИЗА СИЛАТА!
Благодаря за съвета ЗапознатЗапознат писа: Когато човек остане сам започва да си внушава, че няма достатъчно обединение на националноотговорни хора, които да преобърнат чуждата вредна система и да я заменят с наша собствена, която да ни е полезна. ........ Истинския героизъм сега е създаването на локални ядра по места и завързването на контакти с други локални ядра. Тази стратегия задължително дава така нужните ни резултати. Препоръчвам ти да си намериш своята локална структура и нещата за теб ще изглеждат по доста по-позитивен начин.
ОТ СЪЕДИНЕНИЕТО ПРОИЗЛИЗА СИЛАТА!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Ами нали аз точно това исках да ти обясня!iss писа: За разлика от много други на мен първичния оптимизъм ми е вроден и това винаги ми е помагало да оцелявам и да се стремя да общувам с позитивно настроени...мислещи хора!
То и на мен ми е вроден първичния оптимизъм. Аз ако съм "негатив" някакъв ще се занимавам ли с това постоянно, сякаш си нямам и друга работа?!
Не е задължително да се съобразяваш с това, което ти казвам, ама то накрая излиза, че ти точно това правиш. Така че не виждам кое е смешното?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.