Нов националистически форум
Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!Севар писа:
Странно! Те ви гонят от форума си, а вие правите нов форум посветен на тях. Дано ви оценяват верността... Всъщност някой знае ли какъв е претекста за масовия бан и дали админа е наистина Чуколов?tata писа: Имаме общо с Атака,че сме баннати от техния форум и решихме да направим така,че всеки да си казва мнението без страх от бан
Новите форуми-като новостите в парламента
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!iss писа: Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламентаНа което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?"
Радвам се да чуя това Запознат,и ако тази "просветителска работа" стигне по някакъв начин до мен с радост бих се включила в нея,тъй като всички политически амбиции и пристрастия демонстрирани до сега са фарс ,който отдавна охлади политическите ми страстиЗапознат писа: Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!
Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешкаSSK писа: БНцС
ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам.DragSShaN писа:
Ако е второто поправия!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
И от дветеbg_gvardia писа:
ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам.DragSShaN писа:
Ако е второто поправия!
Ние сме за идеята Атака ,а не за ПП Атака.Аз специално не съм верен на никой освен на България.Форума го направихме за да покажем,че може да има инициатива не само от ръководството.За да не се чувстваме като овце,които зависят от само от овчаря.Севар писа:
Странно! Те ви гонят от форума си, а вие правите нов форум посветен на тях. Дано ви оценяват верността... Всъщност някой знае ли какъв е претекста за масовия бан и дали админа е наистина Чуколов?tata писа: Имаме общо с Атака,че сме баннати от техния форум и решихме да направим така,че всеки да си казва мнението без страх от бан
iss не ме сравнявай с парламента-мента-мента-а-а.Няма нищо лошо в новите форуми.Първо ще се нароим,а после ще се обединим.Всеки върши нещо за националната идея без да е нужно да се хвали.Във форумите сме обикновено вечер,Запознат.Пък и iss,как се определя кой родолюбец е истЕнски?Запознат писа:
Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!iss писа: Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламентаНа което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?"
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.