Нов националистически форум

преди 20 години 1 месец #8267

Севар писа:

tata писа: Имаме общо с Атака,че сме баннати от техния форум и решихме да направим така,че всеки да си казва мнението без страх от бан

Странно! Те ви гонят от форума си, а вие правите нов форум посветен на тях. Дано ви оценяват верността... Всъщност някой знае ли какъв е претекста за масовия бан и дали админа е наистина Чуколов?

Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламента :frown2: На което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?" :confused:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8270

iss писа: Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!
Новите форуми-като новостите в парламента :frown2: На което и от местата да погледнеш,има за какво да потънеш от срам....отчаяно сменяш канала или сайта с мисли като:"Няма ли вече истенски българи-родолюбци?Защо всички са като баби на седянка?" :confused:

Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!

преди 20 години 1 месец #8272

Запознат писа: Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!

Радвам се да чуя това Запознат,и ако тази "просветителска работа" стигне по някакъв начин до мен с радост бих се включила в нея,тъй като всички политически амбиции и пристрастия демонстрирани до сега са фарс ,който отдавна охлади политическите ми страсти ;-)

преди 20 години 1 месец #8305

SSK писа: БНцС

Тва някаква гавра с БНС ли е или правописна грешка :-? Ако е второто поправия!

преди 20 години 1 месец #8306

DragSShaN писа:

ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам. :cool:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #8307

bg_gvardia писа:

DragSShaN писа:

ааааа? пич от БНС ли си? аз съм от Гвардия прочетох ти потписа затова питам. :cool:

И от двете :-D

преди 20 години 1 месец #8320

Севар писа:

tata писа: Имаме общо с Атака,че сме баннати от техния форум и решихме да направим така,че всеки да си казва мнението без страх от бан

Странно! Те ви гонят от форума си, а вие правите нов форум посветен на тях. Дано ви оценяват верността... Всъщност някой знае ли какъв е претекста за масовия бан и дали админа е наистина Чуколов?

Ние сме за идеята Атака ,а не за ПП Атака.Аз специално не съм верен на никой освен на България.Форума го направихме за да покажем,че може да има инициатива не само от ръководството.За да не се чувстваме като овце,които зависят от само от овчаря.

преди 20 години 1 месец #8322

Запознат писа:

iss писа: Много скромно мнение ще изкажа,но е добре да се знае,че не е единственно!!!

Има iss има истински родолюбци, но повечето не киснат постоянно по форумите, а са се захванали с просветителска работа по места! Там е истината!

iss не ме сравнявай с парламента-мента-мента-а-а.Няма нищо лошо в новите форуми.Първо ще се нароим,а после ще се обединим.Всеки върши нещо за националната идея без да е нужно да се хвали.Във форумите сме обикновено вечер,Запознат.Пък и iss,как се определя кой родолюбец е истЕнски?

преди 20 години 1 месец #8334
краино време е като български националисти да заровим томахавките и да си спомним един завет!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #8336
А някой като мен наистина киснат постоянно, денем и нощем. Което не означава, че в момент когато съм логнат не пиша на Уорда или по Ексела, не съм примерно на 30 километра от компютъра си или поливайки доматите си у дома , от време на време не поствам по нещо между местенето на водата по вадите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.