Memes - Мемета Свободни космически частици Разум

преди 20 години 1 месец #8452

IYI писа: Севар го е казал, аз ще си позволя да дам малко обяснения....

Раждаме се свободни, за да умрем заробени!

Защо всичките ни приятели са раздразнителни, негативни и много изнервени?
В основата на този въпрос са вирусите създадени изкуствено и поставени в човешкото съзнание.Разума оперира с енергията, която минава през човешкото тяло и съзнание и я зарежда с определен заряд т.е. отрицателният, ето защо в светът цари ужаса.Разума на човек се заразява от родителите, родителите от социума, а всички подрастващи са на двата фронта в къщи и на вън-Разбирате резултата!

Разума е първична система, а Душата, от която произлиза интуицията е по-висока като ситема-Разума мисли, Душата знае!

Защо компютрите не могат да оперират с вируси, поради същата причина, както разума(операционната ситема)на човека не би могъл да оперира с отрицателно заредени вериги на размисъл, които са формирани, за да дават проявление и формиране на реалността-ЖИВОТА Е КАТО ОГЛЕДАЛО, АКО ГО СМЯТЪШ ЗА ЛОШ, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ, АКО ГО МИСЛИШ, ЧЕ Е ЧУДЕСЕН, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ ОБРАЗА, КАТО ОГЛЕДАЛО!

Разума мисли душата знае, а разума смачква душата:
разума-Ти да мълчиш, аз мога всичко, ще се справя с проблемите!-Как когато разума е заразен и програмиран?
Душата отстъпва място на изкуствено подивелият разум, който си мисли, че владее ситуацията и създава едни и същи конструкции-съменията, негативизма и страха.

Ето го и съвета на Севар-"Накарайте разума да отстъпи повече място на вътрешния глас, интуцията."

Енергоинформационният извор е душата, която има достъп енергоинформационните полета с информация.
А уникалният метод, който използват, за да ни програмират е като заразят разума ни, който винаги е в дива истерия от проблеми, които са изкуствено създадени-Уникален затвор за човека, признавам ги програмистите!

:idea: Имам чувството, че съм бил разбран неправилно :idea: Когато говоря за "водещата роля" на разума и ума над емоциите имам предвид :idea: ВИСШИЯ РАЗУМ А той той е аспект на Духът в нас. И не подлежи но никакви манипулации. Низшия разум (ум) е нещо друго - по принцип асоциираме умът си с него - той е на такава възраст на която сме ние в дадена инкарнация - :tooth: и подлежи на разрушение. Фактически е 1 малко компютърче (слабичко при това) с ограничени функции. А иначе съм съгласен с IYI за повечето написани от него/нея неща. И бих желал да ви дам 1 пример за това, че сме нещо много по-различно от това което мислим, че сме:
Затворете очите си. Сега се опитайте да си представите лицето си - в подробности - така както го виждате в огледалото. Е, и...? Размазана картина ли се получи? Не се видяхте - нали?
Това означава, че сте нещо съвсем различно от това за което се мислите!
Огледалото е "измислено" от илдабаOFF точно с тази цел - да ви накара да се мислите за нещо друго от това, което сте, и да ви подчини. :hammer:
Съгласен съм със Севар - трябва да питаме интуицията си за почти всичко, но... - има рифове по пътя - Мая илюзията :karte4:
Да, Духът е в душата, но и самата душа има проблеми в свързването си с него - причина за това е материята

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8453

ime писа: Съвсем наскоро откриха че вселената не е празна. Мислеха че вакуума е нищо и бил празен. Цялата им наука е такава. 95% от ДНК-то било "junk" ДНК и сподред тях гените на хората и мишките било 80% еднакво, т.е. вие сте 80% мишка и мишките били 80% хора. :lud:

Празно нещо няма. Или може-би не сте чували за извличане на енергия от т.нар. вакум. Позволете ми да ви разкажа 1 история.
Имам 1 роднина (не бих желал да кажа какъв ми се пада) който е лазерен физик, бил е преподавател по лазерна физика, построил е в университета няколко лазера (по онова време - за военните), и успял да купи 1 военен промишлен лазер (построен м/у другото от него). 1 ден изявих желание (бях си в България) да видя на живо неговия лазер. Така и стана. Видях го и получих безплатна тричасова лекция за това как работи лазера. Ще отделя подробностите от важното. Светлината се генерира от химически източник, после преминава през съоражение (куб - 2.5/2.5 метра) ВАКУМ - е, относителен - тъй като абсолютен е невъзможно да се постигне. От там светлината, заредена вече от вакума с огромна енергия се насочва чрез проводи към крайната си цел - да реже метали или за каквото е направен лазера. Извода е, че от вакума се получава енергия. Това, което разбрах от него е, че най-трудното е да се "синтезира" вакум. И че руснаците имат най-добрите помпи за изсмукване на материята от пространството. Колкото по-изчистен е вакумът от материя - толкова по-мощев е лазера.
В космоса няма пълен вакум - не вярвайте на учените-лъжци.

преди 20 години 1 месец #8456
Не бях чувал за вакуумни лазери. На какъв принцип работи? Нормалния извлича енергията от електроните на атомите, а този?

преди 20 години 1 месец #8467

Севар писа: Не бях чувал за вакуумни лазери. На какъв принцип работи? Нормалния извлича енергията от електроните на атомите, а този?

:tooth: Един лазерен физик може с дни да ти говори за електроните - но всички крият истината - енергията идва от вакума - не могат да го обяснят как. Въпросният мой роднина е един от най-добрите в България и Европа. С него говорихме наистина обширно за това - физиците нямат обяснение (научно) за това как въпросните атоми (светлината) се зареждат с енергия във вакума. Понеже вакума не е абсолютен - атоми се отделят и от стените на камерата/съоръжение - е и нужен първичен енергиен (светлинен) поток. Ако би бил абсолютен - не би било нужно светлинен источник. Без да искам да изнасям лекция по въпроса - лазерите са базирани на основата на различен източник за светлина в различен цветови спектър. Всички промишлени лазери са химически - до един. И с мощност до 12 kW. :tooth: Един майтап за мангалите - истински :tooth: Въпросното вакумно съоръжение на лазера има отгоре нещо като прозорец - не зная от какво е направено - някакъв вид пластмаса (руска - военен секрет) - през който се вижда светлината, който преминава през него като импулси - в реално време - 18 пъти в секунда са импулсите - под 24/5 е - и затова можем да я видим. Та, пуснали 1 мангал да почисти цеха където е лазера - има и други машини там. Работата - българо/социалистическа - мръсотия до шия. И чистил мангала - колкото чистил - пък любопитство - къде е виждал такива чудесии. Отишъл до лазера - и гледа пластмасата - а вътре нещо проблясква - :tooth: решил че е нещо скъпо вътре - и трябва да го крадне :tooth: Речено-сторено. Набарал 1 яка и дълга отверка и се мъчил да откърти прозореца. :tooth: Майтап голям - изпотил се от мъчене. Набарал го моят роднина какво прави - и умрял от смях - викал му - ако можеш да го откъртиш този прозорец - всичко каквото има в цеха ти го давам - като подарък. :tooth: Циганска му работа :tooth: Физически парадокс е - необясним - в цеха има преса - единтсвенатав България по мощност - само маслото вътре в нея е 3000 литра. По думите на моя роднина - даже и тази преса не е в състояние да счупи тази пластмаса (която не е много дебела - необяснимо е - ако принципа на вакума (абе защо не го произнасяме вакуум?) е че налягането от вън - земната атмосфера е 1G - а вътре е 0G - би трябвало с малко чукче да я счупиш тази пластмаса. Да ама не! :tooth: Лъжат ни учените - за всичко ни лъжат. За това и моят роднина напусна преподавателската професия. Лазерната катедра в пловдивският университет я закриха след неговото напускане. 18 лазерни физици имахме в България. Сега са останали само 6.
Толкова

преди 20 години 1 месец #8472
Аз май съм учил физика при един от тия. А тоя циганин представяш ли си да беше пробил една дупчица някъде? Щяха да го намерят вътре направо на пастет. :-D Както и да е.
Лазерите започват да се внедряват масово като конвенционални тактически оръжия. Има и установки качени на самолети, с които да поразяват балистични ракети. Новите руски ракети уж издържали на такъв лазер, но не ми се вярва много на пропагандата. Има и микровълнови установки, които се инсталират около американските военни и граждански летища за сваляне на ракети. Вероятно американците ще донесат такава техника. А относно темата - тези meme-частици някой детектнал ли ги е по някакъв начин или са само хипотеза?

преди 20 години 1 месец #8477
Който знае разбира..., това че ти не разбираш, защо реши да окачествяваш и категоризираш нечия компетентност!!!

Тази информация, тази сфера в квантовата физика е трудна, сложна и има неща, които първичната система наречена разум не би могла да обясни..., тази публикувана информация има за цел да даде първият ключ, първата стъпка към тези необятни и трудно обясними полета..-Не визирам себе си в раздаването на ключове, те присъстват, ние просто ги разменяме :aham:

Търсете, анализирайте, изследвайте и когато станете вещи, УНИЩОЖЕТЕ СИСТЕМАТА!

Това съобщение е редактирано от IYI на 15.7.2006, 14:02

преди 20 години 1 месец #8497

IYI писа: тази публикувана информация има за цел да даде първият ключ, първата стъпка към тези необятни и трудно обясними полета..

Ти ли раздаваш ключовете за вселенската информация? Колко струва един такъв, че да си изкарам и аз? :tooth:

преди 20 години 1 месец #8498

IYI писа: Който знае разбира..., това че ти не разбираш, защо реши да окачествяваш и категоризираш нечия компетентност!!!

Тази информация, тази сфера в квантовата физика е трудна, сложна и има неща, които първичната система наречена разум не би могла да обясни..., тази публикувана информация има за цел да даде първият ключ, първата стъпка към тези необятни и трудно обясними полета..

Търсете, анализирайте, изследвайте и когато станете вещи, УНИЩОЖЕТЕ СИСТЕМАТА!

Оооопс - какво означава квантова физика? По моя оскъдна и диелетанска информация квантите се въртят само в тиквите на перкулясали физици!
Толкова!
Другото е шарлатанщина.
Въпрос е това какво предполагат, какво знаят, какво укриват, и какво не им позволяват да кажат.
Вакума е нещо което не им позволяват да кажат - нито да преподават в университетите.
:tooth: Не че има вакум въобще :tooth: - термина си е тяхен
А по въпроса за дупчицата за пластмасата - тя би се затворила навътре в себе си и не би пропуснала нищо - по тяхни представи (на физиците) естествено.
Толкова малко знаят (а повечето са спромит от университета мозък), че че се крият зад термини и порода глупости за да не ги разберат че нищо не струват тези, които мислят с главите си пробудилите мозъка си)
А СИСТЕМАТА САМА ЩЕ СЕ УНИЩОЖИ - ТАКА Е ЗАЛОЖЕНО В НЕЯ САМАТА!

преди 20 години 1 месец #8504
www.dumpalink.com/media/1129186565
Ето за това става въпрос. Chris Angel може да левитира, ходи по вода и какво ли още не.

преди 20 години 1 месец #8506
Каквото IYI иска да каже е, че това което е писано ще стане. Преди да се родиш на тоя свят ти си правиш план който следваш през живота си. Ако не го спазваш то ти биваш "вкаран в правия път". Ако вътрешния глас ти казва "направи го", направи го без да мислиш. Интуицията може да се окаже "грешна", но така е трябвало да стане. За това се иска освободено съзнание, без никакви грижи. Медитацията помага много за това. Има хора се спъват, падат и умират на място. Било им е време. Има други - немож ги уби. Всичко се знае и ние сме участници в едно "представление" (ако може да се нарече така). Вярвайте в себе си. Ако вие не можете да направите нещо, то никой друг не може да го направи. Ако някой направи нещо, то и вие можете да направите същото и при това по добре. И IYI системата не може да се унищожи. Нищо не се унищожава, то просто преминава от един вид във друг. Българите е трябвало да минат през всички тези беди за да се издигнат дуовно. "Ако нещо не те убие, ще те направи по-силен". За да се оправи България, Българите трябва да върнат от чужбина. Има много умни и способни Българи и те ще се върнат. Ако не доброволно, някое събитие от рода на 9/11 или цунами (или в най лошия случай голяма беда в България) ще ги принуди. "Неведоми са пътищата божии". Падни седем пъти, стани осем, за да станеш първо трябва да паднеш, за да възкръстнеш - първо трябва да умреш.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.