Memes - Мемета Свободни космически частици Разум
Не съм чул някой скоро да се е оплакал от ЛС. Ако искаш, пиши ми на пощата какъв проблем ти прави и ще видим.Karutzar писа: Не зная защо но не мога да ти пратя лично съобщение - модераторите да се занимават по въпроса - Севар - защо става така - имаш ли нужда от IT помощ с този форум?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Олеееее, Каруцаре....., извини ме, но аз съм човек, който се занимава с организация и анализиране на информацията и да ти призная, че човек, който навлезне в тресавището на теософията, излизане няма, след, което му се заключва потенциала в това измерение....Ще се опитам аз да ти обясня някой неща...
В момента текат процесите на навлизане на 4тото измерение в земното измерение по особено интересен начин и шанса на йехова или там какъвто го назоваваш да се опита да възпре тези процеси са просто чиста ГЛУПОСТ!!!!-от най-големите-ха-ха-ха...Шанса да останем заключени в 3тото измерение е равен на 1/10...Няма да ти разказвам за енергиите, които са информационни
програми, които са началото на въвеждане, отключване и преход към 4тото измерение, вече една малка част от него има проявление тук на земята...95% от това, което прочетох в твоите постове, просто са енергоинформационни замърсявании, дезинформации, които имат за цел да те отклонят от навлизането ти в 4тото измерение, но това е напълно естествено, изглежда не си попаднал на подходящият енергоинф. извор...НО те първа ще говорим...Ако имаш въпроси задавай, а що се отнася до Инкарнациите, това е информация от високо ниво, с която отиваш в трета глуха..., тази информация не ти върши работа, защото не навлизаш в 4измерение, а оставаш заключен в някакво...
А що се отнася до Ведическата астрология и въобще до астрологията, там нещата са особени и ако не владееш законите и знанията за тази наука си живо отнесен там, където е угодно на тези, които управляват света....
Нищо ново под слънцето!!!-Основният закон в природата е равновесието!
Що се отнася до меметата са много интересна информация, те първа ще търся за тях...
Ще ми е безкрайно интересно ,ако отвориш тема в която да споделиш,кой според теб е "подходящия енергоинф.извор"!В пътя си към "равновесието" прочетох какво ли не...много от нещата не дочетох...IYI писа: изглежда не си попаднал на подходящият енергоинф. извор...НО те първа ще говорим...Нищо ново под слънцето!!!-Основният закон в природата е равновесието!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Присъединявам се към iss.iss писа:
Ще ми е безкрайно интересно ,ако отвориш тема в която да споделиш,кой според теб е "подходящия енергоинф.извор"!В пътя си към "равновесието" прочетох какво ли не...много от нещата не дочетох...IYI писа: изглежда не си попаднал на подходящият енергоинф. извор...НО те първа ще говорим...Нищо ново под слънцето!!!-Основният закон в природата е равновесието!
))за някои ми беше необходимо време да отмия замърсяванията...
Ха кажете ни как отсявате зърното от плявата.
Раждаме се свободни, за да умрем заробени!
Защо всичките ни приятели са раздразнителни, негативни и много изнервени?
В основата на този въпрос са вирусите създадени изкуствено и поставени в човешкото съзнание.Разума оперира с енергията, която минава през човешкото тяло и съзнание и я зарежда с определен заряд т.е. отрицателният, ето защо в светът цари ужаса.Разума на човек се заразява от родителите, родителите от социума, а всички подрастващи са на двата фронта в къщи и на вън-Разбирате резултата!
Разума е първична система, а Душата, от която произлиза интуицията е по-висока като ситема-Разума мисли, Душата знае!
Защо компютрите не могат да оперират с вируси, поради същата причина, както разума(операционната ситема)на човека не би могъл да оперира с отрицателно заредени вериги на размисъл, които са формирани, за да дават проявление и формиране на реалността-ЖИВОТА Е КАТО ОГЛЕДАЛО, АКО ГО СМЯТЪШ ЗА ЛОШ, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ, АКО ГО МИСЛИШ, ЧЕ Е ЧУДЕСЕН, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ ОБРАЗА, КАТО ОГЛЕДАЛО!
Разума мисли душата знае, а разума смачква душата:
разума-Ти да мълчиш, аз мога всичко, ще се справя с проблемите!-Как когато разума е заразен и програмиран?
Душата отстъпва място на изкуствено подивелият разум, който си мисли, че владее ситуацията и създава едни и същи конструкции-съменията, негативизма и страха.
Ето го и съвета на Севар-"Накарайте разума да отстъпи повече място на вътрешния глас, интуцията."
Енергоинформационният извор е душата, която има достъп енергоинформационните полета с информация.
А уникалният метод, който използват, за да ни програмират е като заразят разума ни, който винаги е в дива истерия от проблеми, които са изкуствено създадени-Уникален затвор за човека, признавам ги програмистите!
Струва ми се, че се опитваш да обясниш неща, който не са от твоята компетенция. Използваш терминология, която само ти си разбираш и става страшна каша.IYI писа: Севар го е казал, аз ще си позволя да дам малко обяснения....
Раждаме се свободни, за да умрем заробени!
Защо всичките ни приятели са раздразнителни, негативни и много изнервени?
В основата на този въпрос са вирусите създадени изкуствено и поставени в човешкото съзнание.Разума оперира с енергията, която минава през човешкото тяло и съзнание и я зарежда с определен заряд т.е. отрицателният, ето защо в светът цари ужаса.Разума на човек се заразява от родителите, родителите от социума, а всички подрастващи са на двата фронта в къщи и на вън-Разбирате резултата!
Разума е първична система, а Душата, от която произлиза интуицията е по-висока като ситема-Разума мисли, Душата знае!
Защо компютрите не могат да оперират с вируси, поради същата причина, както разума(операционната ситема)на човека не би могъл да оперира с отрицателно заредени вериги на размисъл, които са формирани, за да дават проявление и формиране на реалността-ЖИВОТА Е КАТО ОГЛЕДАЛО, АКО ГО СМЯТЪШ ЗА ЛОШ, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ, АКО ГО МИСЛИШ, ЧЕ Е ЧУДЕСЕН, ТОЙ ЩЕ ТИ ОТВЪРНЕ ОБРАЗА, КАТО ОГЛЕДАЛО!
Разума мисли душата знае, а разума смачква душата:
разума-Ти да мълчиш, аз мога всичко, ще се справя с проблемите!-Как когато разума е заразен и програмиран?
Душата отстъпва място на изкуствено подивелият разум, който си мисли, че владее ситуацията и създава едни и същи конструкции-съменията, негативизма и страха.
Ето го и съвета на Севар-"Накарайте разума да отстъпи повече място на вътрешния глас, интуцията."
Енергоинформационният извор е душата, която има достъп енергоинформационните полета с информация.
А уникалният метод, който използват, за да ни програмират е като заразят разума ни, който винаги е в дива истерия от проблеми, които са изкуствено създадени-Уникален затвор за човека, признавам ги програмистите!
Спазвай обещаниятаKarutzar писа:
За днес - стига - - утре - повече
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.