СПИН - Поредната глобална лъжа

преди 20 години 2 месеца #7725
Ирина Сазонова, вирусолог: СПИН е мистификация от световен мащаб

Темата беше спомената преди време във форума.
Предполагах, че има някаква лъжа в тая пандемия. Но за първи път виждам подобна информация.
Или както гласи известен лекарски лозунг от недалечното комунистическо минало:
"Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7729
Както като става ясно от статията, такова понятие като "Вирус на СПИН" не съществува. Това определено може да се отрази положително върху съдбата на нашите медици в Либия. Това може да стане възможно, само ако имаме политици на "място", а не такива шмекери гъзоблизци. Ако не се вземат мерки, веднага наследявам правото да счупя кратуната на желан от мене политик с камък.

преди 20 години 2 месеца #7735
Запознатия, как ще счупиш нечия глава като нямаш достъп до господата, а и цялата полиция на страната ги пази. Хайде успокой се...по-добре измисли как да ги умориш от глад. МОЛЯ, НЕКА НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАМЕ ОТ ТЕМАТА!!!
Ако може да се вярва на статията за СПИН-а, то тогава е достатъчно да се намери елементарно лекарство за хепатит (болест на черния дроб - ако не ти работи черния дроб можеш да умреш от натравяне докато те "лекуват" от нещо друго) или туберколоза (болест на белия дроб). Знам, че тези болести се лекуват в болница - значи забрави. Евентуално нещо с билки....
Интересното е, че Ванга, например, не е говорила за такава "болест", а само за рака. Възможно е наистина да не съществува, но тогава какво може да се каже за писанията на Никола Николов в "Световната конспирация"?
В 8ми и 9ти клас имах една много начетена даскалка по биология. Веднъж между две запетайки сподели, че евреите не могат да се разболеят от СПИН. Защо ли?

преди 20 години 2 месеца #7736

Запознат писа: Ако не се вземат мерки, веднага наследявам правото да счупя кратуната на желан от мене политик с камък.

За делото на българските медици в Либия говоря, че може да се промени хода заради тази информация.

преди 20 години 2 месеца #7742

Petee писа: В 8ми и 9ти клас имах една много начетена даскалка по биология. Веднъж между две запетайки сподели, че евреите не могат да се разболеят от СПИН. Защо ли?

Ами как ще могат изродите миризливи след като монопола СПИН е в техни ръце.

А относно медиците ни в Либия - нали си спомняте, че Антималигноцид вероятно действа на СПИН, но никой не е пробвал поради липса на средства у произвеждащия го Продан Христов. Ако се окаже че няма опасност за либийските деца и може да отпадне диагнозата СПИН - проблема също отпада.
Пак излиза, че някой старателно пази да не би СПИН и рака да се окажат лечими безопасни болести. Не знам що си мисля за едно отвратително племе съставящо не повече от 5% от човечеството, а тероризиращо го на 100%.
Не е ли време това племе да си получи така бленувания холокост - ама един истински и тотален такъв след който на земята да не остане нито един представител на това племе.
Наистина всеки заслужава това което е предизвикал.

преди 20 години 2 месеца #7746
Дали проблема "СПИН" и проблема "рак" не са огледални образи? Борят се срещу вируса на СПИН, а такъв излиза, че няма. Борят се срещу рака, който се разпространявал по невирусен път, а се оказва, че съществува раков вирус. Довечера, ако остане време, ще сканирам от книгата на Н.Николов за СПИН-а. Ето нещо от гуугъл: www.harmonikireland.com/print.php?topic=HIV

преди 20 години 2 месеца #7749
Май я има в Изворите или Спиралата. Няма смисъл да сканираш - там текстовете са на Уорд.

преди 20 години 2 месеца #7751
Вижте също следните статии:

www.mercola.com/2001/jul/11/aids.htm

www.mercola.com/2001/sep/5/hiv_aids.htm

На този сайт

www.mercola.com

има много статии и за други болести,
които умишлено не се лекуват както трябва,
например диабет.
Достъп до статиите обаче се дава само след регистрация,
но тя е безплатна и се иска само email адрес.

Друг много интересен сайт, с много информация, е:

www.VitaminCFoundation.org

преди 20 години 2 месеца #7752
Някъде бях чела, че вирусът на СПИН е изкуствено създаден хибрид между причинители на болести по добитъка (забравих им наименованията, но май някакви "чуми" бяха), а също така нищо не може да те предпази от заразяване - нито ръкавици, нито презервативи. Така че умната и ако ни е писано ще оцелеем...

преди 20 години 2 месеца #7756
Е къде някъде, при Н.Николов си ги чела тия работи. Виж това последното ми звучи по-достоверно. Николов е завършил медицина, но въпреки това обясненията са му гола вода, поне от медицинска страна. Виж журналистически звучи перфектно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.