СПИН - Поредната глобална лъжа
Темата беше спомената преди време във форума.
Предполагах, че има някаква лъжа в тая пандемия. Но за първи път виждам подобна информация.
Или както гласи известен лекарски лозунг от недалечното комунистическо минало:
"Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако може да се вярва на статията за СПИН-а, то тогава е достатъчно да се намери елементарно лекарство за хепатит (болест на черния дроб - ако не ти работи черния дроб можеш да умреш от натравяне докато те "лекуват" от нещо друго) или туберколоза (болест на белия дроб). Знам, че тези болести се лекуват в болница - значи забрави. Евентуално нещо с билки....
Интересното е, че Ванга, например, не е говорила за такава "болест", а само за рака. Възможно е наистина да не съществува, но тогава какво може да се каже за писанията на Никола Николов в "Световната конспирация"?
В 8ми и 9ти клас имах една много начетена даскалка по биология. Веднъж между две запетайки сподели, че евреите не могат да се разболеят от СПИН. Защо ли?
За делото на българските медици в Либия говоря, че може да се промени хода заради тази информация.Запознат писа: Ако не се вземат мерки, веднага наследявам правото да счупя кратуната на желан от мене политик с камък.
Ами как ще могат изродите миризливи след като монопола СПИН е в техни ръце.Petee писа: В 8ми и 9ти клас имах една много начетена даскалка по биология. Веднъж между две запетайки сподели, че евреите не могат да се разболеят от СПИН. Защо ли?
А относно медиците ни в Либия - нали си спомняте, че Антималигноцид вероятно действа на СПИН, но никой не е пробвал поради липса на средства у произвеждащия го Продан Христов. Ако се окаже че няма опасност за либийските деца и може да отпадне диагнозата СПИН - проблема също отпада.
Пак излиза, че някой старателно пази да не би СПИН и рака да се окажат лечими безопасни болести. Не знам що си мисля за едно отвратително племе съставящо не повече от 5% от човечеството, а тероризиращо го на 100%.
Не е ли време това племе да си получи така бленувания холокост - ама един истински и тотален такъв след който на земята да не остане нито един представител на това племе.
Наистина всеки заслужава това което е предизвикал.
www.mercola.com/2001/jul/11/aids.htm
www.mercola.com/2001/sep/5/hiv_aids.htm
На този сайт
www.mercola.com
има много статии и за други болести,
които умишлено не се лекуват както трябва,
например диабет.
Достъп до статиите обаче се дава само след регистрация,
но тя е безплатна и се иска само email адрес.
Друг много интересен сайт, с много информация, е:
www.VitaminCFoundation.org
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.