За оцеляването Или трудностите около 2007, 2009, и 2012
На картите за които става дума - това което помня е: Северна Америка става островна страна, Южна - остават само Андите. Европа - Скандинавия я няма цялата, северна Франция с част от Белгия - стават остров - Британия е под вода, балтийските държави - също. Черно море са съединява с Средиземно - от Италия ще остане само семерната част (забележете - там където сме били ние - Българите). Австралия остава непокътната. Даваха се и точните координати на новите северен и южен полюси. Съжалявам, че не съм запазил цялата страница. Всичко това е изчислено базирайки се на орбитата на Нибиру, и влиянието и в/у Земята - въобще комплексен труд, отнел много време, енергия и средства. www.goroadachi.com/ е също много интересен линк. Астрологически датата 23 декември 2012 г. е уникална - никога е нямало и няма да има отново такава конфигурация на планетите спрямо млечният път. Болшинството от астролозите (
Както и да е. 75% от човечеството са хора без божа искра в себе си. Вярвам, че разбирате какво говоря. Leading Edge има достатъчно инфо за това.
Имам съмнения, че www.planetx2003.com/ имаше картите - но както виждате - вече ги няма.
Отварям тази тема за всички, които имат някакво инфо, или се интересуват за собственото си спасение (което е предначертано зе всеки 1 от нас)
Привети на всички от мен - Каруцар Пайтонджия - водач на българската фараонска колесница
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Баща ми попитал: "Чакай бе, ми то ако стане така то страшно много хора ще погинат!", а жената отговорила, че ще бъдат пренесени на две други далечни планети (което казва и Дънов). Не разбирала как така тези същества които й говорели идвали от толкова далеч и ги попитала. Те й казали, че ние човеците не знаем законите на природата за времето и пространството. Казали и като свърши да пише, да сгъне листа по диагонала. Тя го сгънала и те й казали: "Виждаш ли как простанството изчезва и става нула". Така се предвиждали от толкова далече....
Е извинявам се ако съм досадил и случката на баща ми ви звучи като пълна измислица, но се интересувам от темата и исках да я споделя.
Лошо обаче, защото в Рим има немалка българска колония... е разбира се тази в Милано е доста по-голяма, но ....
Petee - много-много не вярвай на врачки и "пророци". Дънов е толкова пророк, колкото аз съм лазерен физик.
На 23.12.2012 г. ще "прозвучи" 1 нова вибрационна вълна - из цялата вселена. Този, който не е настроен на нейната дължина ще престане да съществува - за избраните тя ще носи любов, радост, и облекчение.
Трябва като тръгне да става това и НАТО и САЩ да не могат да направят нищо да се рзправим с циганите и другата измет подобаващо както са го правили великите българи преди нас!
Късно се сетиха затова сега почват масово да купуват земя и да покровителстват циганите ама според мен пак няма да успеят.Ако им се даде отпор дори и малък никой евреин няма да дойде тук понеже те няма да им кажат защо да идват в България.Севар писа: Ето, дойдохме си на думата. Вече става ясна картинката и причините евреите драпат към България. Помолих Хунор да публикува една интересна картинка. Надявам се по-късно ще я пусне в галерията.
Най-лошото е че българите бягат по чужбина а там ги чака гибел.Ако беше лошо тук защо ще идват толкова богаташи основно англо-саксонци ама май забравят че нацизма се надига в България и няма всичко да мине гладко на хората им писна да живеят на ръба и в скоро време може да предпочетат риска да умрат вместо да живеят като роби.За жалост се използват окултни методи за промиване на мозъка на българите а сред нас няма хора които знаят как да се противодейства на техните въздействия.може и да греша не знам трябва да има някой ама...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.