За Георги Ифандиев и предаването му по тв СКАТ
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Предаването на Ифандиев е доста интересно и най-важното - разкрива истината за този сбъркан полувековен период, от който всички сме засегнати - изключително важно за по-младите, особено сега, когато комунизмът открито се реставрира (не че някога си е отивал, де) и се бълват нови лъжи и илюзии колко ни било гот "при Тато", к'во велико чудо на родната кинематография е сериалът "На всеки километър" и т.н.Пък при мен не възникват такива въпроси - от как ми резнаха кабелната осъзнах , че съм по- добре от ден на ден. И ще се оправя напълно все някога- да знаеш.
Е, Жоре, ти като можеш да висиш цял ден по форумите, така или иначе си доста осведомен
Разбира се че много хора е добре да гледат Ифандиев, много неща казва, но да не забравяме че и той не всичко е в състояние да сподели. Има си и той теми табу, има си и той юларче.
... щото едно зомби кат' чуе за Нов световен ред и ще ти изтърси бисера на Батето: "Бе, не ме занимавай с глупости!".
Съгласен съм с теб.
Наистина май е най-добре да не се гледа телевизия независимо кой и какво дават. Фактът, че това се излъчва говори за нещо гнило, тъй като телевизията е едно от главните оръжия на световната власт.georgi_nz писа: Пък при мен не възникват такива въпроси - от как ми резнаха кабелната осъзнах , че съм по- добре от ден на ден. И ще се оправя напълно все някога- да знаеш.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.