Нещо християнско.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
За твое сведение съм си чист българин.Родът ми и по маичина и по бащина линия произхожда от село в дебрите на Странджа планина , където не само евреи , но и инородно население не е имало ( като изклучим оциганяването в последните 20-тина години).Баба ми ( лека и пръст) можеше без проблем на изброи 10 поколения назад .Така че аз з апроизхода си не се тревожа .А иначе ако повечето пожелачт ще ви освободч от присъствието си .Щом повечето са православни фундаменталисти...ще се окаже , че съм грешал в преценката си ...аз търсех "среда" от расисти и езичници , ане православни...nik писа: Енхарт си е чист евреин и му личи при това!Съвета ми е -да си търси друга аудитория,ние сме изчерпани!С ПАРИ И МОШЕНИЧЕСТВО ВСЕКИ МОЖЕ,С ИДЕИ И ЛЮБОВ - ТРУДНО!!!
За твое сведение съм си чист българин.Родът ми и по маичина и по бащина линия произхожда от село в дебрите на Странджа планина , където не само евреи , но и инородно население не е имало ( като изклучим оциганяването в последните 20-тина години).Баба ми ( лека и пръст) можеше без проблем на изброи 10 поколения назад .Така че аз з апроизхода си не се тревожа .А иначе ако повечето пожелачт ще ви освободч от присъствието си .Щом повечето са православни фундаменталисти...ще се окаже , че съм грешал в преценката си ...аз търсех "среда" от расисти и езичници , ане православни...
Виж относно "расисти" - ще намериш. Дори повечето тук сме тясно специализирани расисти - а именно: български националисти (т.е. не само изтъкваме расата, а и конкретната националност ( най съвършената от всички - българската).
Във една наша книга пишеше "Не Исус е виновен а неговите употребители"
Не усещате ли, че форумът на нищо не прилича. Няма нищо живо и интересно! Почти никой не използва идейте и истинската информация написана във книгите на Елтимир. А все пак на тях се крепи движението!
Утре чифути ще вземат без проблем контрола над книгите на Елтимир и ще казват как да се тълкуват.
Къде си тръгнал да убеждаваш кои бог е по велик бе?! Хах
Ти стой вкъщо пред компютъра, ръси празни приказки по форумите и се надявай бог да оправи работата.
В този форум има шепа духовни хора които мислят реално и дават идеи, масата са дърдорковци и заядливци! Да ви пикая на глупостите дето ги ръсите ей...
Спрял съм се отдавна,но ти продължаваш.Petee писа: Калояне, ти на колко си години? Нещо започнах да се съмнявам с зрелостта ти, има ли защо? Хайде спри се вече, никой няма да ти плюе по Православието, става ли?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.