Легенда за циганите
iss писа:
Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено"WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!
Дайте предложения как да се справим с тях.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
До тук ти не разбираш а правиш опити да преиначаваш казаното!И от името на кои "ние"ми преписваш думи които не съм писала?Не смятах да правя толкова коментари с теб,но обвинението "ЗАЩИТНИК",което ми лепна,дълбоко ме засегна!WELA писа: Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .
Между другото Швейцария бъка от евреи - Цюрих, Женева, Базел... международната банка за инвестиции е там
Добре, как да разбирам този пост след като се обръщаш срещу мен ,а въпроса за циганите остава настрана.Нямам нищо против да се изясним,защо БЪЛГАРИТЕ все намират повод да се конфронтират един с друг?iss писа:
Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено"WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!
Дайте предложения как да се справим с тях.
Аз няма какво повече да ви кажа!Погледни темата в АКТУАЛНО:"Преселеление -тревога!"...Там Запознат го казва много точно и ясно(не като мен с намециkiborgut писа: Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек
,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти
![]()
Предлагам да се обединим за една обща кауза с теб ,понеже разполагаш с висок интелект(което разбрахме от твоите постове )
И все пак ,има ли предложения за справяне с неуправляемите ,безотговорни и нагли цигани???Ще наведем ли примирено глава???
- Пълна изолация, никакво сътрудничество с цигани.
- Не наемайте на работа цигани, не работете за тях.
- Не продавайте и не купувайте нищо от цигани. По-добре да подариш старата лада на комшията българин, отколкото да я продадеш за 150лв. на циганин! Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага.
- Правете се, че не ги забелязвате. Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете. Или кажете "моята религия не ми позволява".
Последният съвет е на моят приятел Запознат, за което много му благодаря.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.