Легенда за циганите

преди 20 години 2 месеца #7988

iss писа:

WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Дайте предложения как да се справим с тях.

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" :-)

:-) "Кой тук си позволява" да ме обявява за ЗАЩИТНИК на циганите ако претендира за интелект???Би трябвало да схаванеш че с АААААА и УУУУУУ и с :hammer: и с :karte4: няма да се доближим никога до същноста....ето това исках да намекна с казаното по-горе.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7993
Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .

преди 20 години 2 месеца #7994
Абе нали знаете обетованата земя си е просто една фабрика за сапун !!! :hammer: :-x :lol:

преди 20 години 2 месеца #7995

WELA писа: Изразявай се по ясно ако искаш да те разберат дали си защитник на животните или не ( без да намекваш ) До тук ние разбираме,че твоето предложение е да им се помолим да не крадат,да не разбиват и изобщо може би да им отправим писмено обръщение .

До тук ти не разбираш а правиш опити да преиначаваш казаното!И от името на кои "ние"ми преписваш думи които не съм писала?Не смятах да правя толкова коментари с теб,но обвинението "ЗАЩИТНИК",което ми лепна,дълбоко ме засегна!

преди 20 години 2 месеца #7997
Абе аз като ти казвам къде живее чичко Барух дето дърпа конците е за да те подсетя, къде трябва да се удари! Ако няма кой да ги пази, с циганите ще приключим за няколко седмици.
Между другото Швейцария бъка от евреи - Цюрих, Женева, Базел... международната банка за инвестиции е там

преди 20 години 2 месеца #8002

iss писа:

WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Дайте предложения как да се справим с тях.

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" :-)

Добре, как да разбирам този пост след като се обръщаш срещу мен ,а въпроса за циганите остава настрана.Нямам нищо против да се изясним,защо БЪЛГАРИТЕ все намират повод да се конфронтират един с друг?

преди 20 години 2 месеца #8010
Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек :tooth: ,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти :hammer: :tc:

преди 20 години 2 месеца #8012

kiborgut писа: Приятелю кажи ми какво точно трябва да се сме се замислили,за нашето си поведение,мога да ти кажа 4е поведението ни е даже много меко,прекалено много,но аз ти се заклевам,защото вярвам и съм сигурен,че това е нищо и ако тези наши мнения срещу тези отрепки-цигански те тревожат,незнам след време какво ще разправяш,тъй като няма да са само чесане на езика,а действие,бъди сигурен,мой човек :tooth: ,ако всички се настроят максимално срещу тези грешки на природата,ще стане така че даже и мръсната турска полиция(но българска само по паспорт)няма да може да им помогне,гарантирам ти :hammer: :tc:

Аз няма какво повече да ви кажа!Погледни темата в АКТУАЛНО:"Преселеление -тревога!"...Там Запознат го казва много точно и ясно(не като мен с намеци ;-) ) и като толкова много знаете-кажете нещо АКТУАЛНО там...не си чешете само езиците тук!!!

преди 20 години 2 месеца #8016
На въпроса защо пиша НИЕ мисля ,че вече сама си отговори,защото започна да ми отговаряш в множествено число,което показва,че си разбрала :не съм само аз с мен са много хора.
Предлагам да се обединим за една обща кауза с теб ,понеже разполагаш с висок интелект(което разбрахме от твоите постове )

И все пак ,има ли предложения за справяне с неуправляемите ,безотговорни и нагли цигани???Ще наведем ли примирено глава???

преди 20 години 2 месеца #8018
За сега ще се задоволим с работа на парче:
- Пълна изолация, никакво сътрудничество с цигани.
- Не наемайте на работа цигани, не работете за тях.
- Не продавайте и не купувайте нищо от цигани. По-добре да подариш старата лада на комшията българин, отколкото да я продадеш за 150лв. на циганин! Българинът ще ти е благодарен цял живот, а циганинът само ще стане по-лаком и нагъл, ще започне да си мисли, че това не е подарък, а му се полага.
- Правете се, че не ги забелязвате. Ако някой ви моли за нещо, проси пари и т.н., отминете. Или кажете "моята религия не ми позволява".

Последният съвет е на моят приятел Запознат, за което много му благодаря. :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.