Легенда за циганите

преди 20 години 2 месеца #7971
Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.

Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.

ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Дайте предложения как да се справим с тях.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7972

WELA писа: Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.

Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.

ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

ЕТО ТАКА :karte4: :axe: :axe: :axe:

преди 20 години 2 месеца #7973
И аз съм ЗА този метод ,но защитниците на животните ще са против .Трябва да измислим нещо друго.

преди 20 години 2 месеца #7976

WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!

Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено" :-)

преди 20 години 2 месеца #7978
Всички защитници на човешки права в България са юдеи или мангали! Първо те трябва да бъдат премахнати. Но тях ги пази полицията, защото те, чрез труда на българина(чрез парите), й дават прехрана. Следователно трябва да се премахне най-напред полицията.
Като казвате "ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!" вие напълно подкрепяте юдейската теория на Дарвин - справка Протоколи на ционистките мъдреци
Как да се справите с циганите ли? Ами с евреите дето са още по-опасни? Спрете да използвате пари и всичко ще се нареди! В началото ще трябва много работа, но след това ще има възмездие - просто ще пукнат от глад.
Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.

преди 20 години 2 месеца #7981

Petee писа: Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.

В Цюрих (Швейцария) дори не можеш да влезеш с кола в еврейския квартал...

преди 20 години 2 месеца #7982
Благодаря на Petee за Протоколи на ционистките мъдреци.С мои познати сме си говорили по повод на това, че без земя с кредитни карти и т.н. хората по цялата земя стават зависими ,безправни роби,но не знаех че вече го има написано .

Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???

И все пак на темата за циганите: Има ли начин да се справим с тях?

преди 20 години 2 месеца #7983

WELA писа: Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???

Явно не разбираш...защото освен познания за света е необходим и интелект за да ги използваш...

преди 20 години 2 месеца #7984
Кой тук се явява защитник на циганите и си позволява да прави преценка на моя интелект???Може би си много малък(а) да го правиш???

С демонстрации на интелект ли предлагаш да се справим с циганите???

преди 20 години 2 месеца #7986
Циганите са една мръсна,черна пасмина която трябва да бъде премахната...с всички възможни средства и начини.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.