Легенда за циганите
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.
Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.
ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!
Дайте предложения как да се справим с тях.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
ЕТО ТАКАWELA писа: Вече съм писала,но ще го повторя:
ЦИГАНИТЕ НЕ СА ХОРА !
ПРИЛИКАТА Е САМО ИЗМАМНА.
MЯСТОТО ИМ Е В ЗООЛОГИЧЕСКАТА ГРАДИНА.
Кажете ми кое животно сее,оре,работи целенасочено?
Животните чакат някой да ги нахрани или ще откраднат отнякъде.
За технически,литературен прогрес при тях изобщо не съм чувала.Какво мъчение е за бедните животни да се учат да четат и пишат.
Циганите не спазват никакви правила и ред.
Можете ли да научите животното-циганин да спазва някакви правила или закони ?То просто не може да възприеме за какво става дума.
ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!
Може би първоначално трябва да се замислим за собственото си поведение и мисли които ни нареждат от едната или от другата страна на това "липсващо звено"WELA писа: ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!
Като казвате "ЦИГАНИТЕ СА ЛИПСВАЩОТО ЗВЕНО МЕЖДУ МАЙМУНИТЕ И ЧОВЕКА!" вие напълно подкрепяте юдейската теория на Дарвин - справка Протоколи на ционистките мъдреци
Как да се справите с циганите ли? Ами с евреите дето са още по-опасни? Спрете да използвате пари и всичко ще се нареди! В началото ще трябва много работа, но след това ще има възмездие - просто ще пукнат от глад.
Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.
В Цюрих (Швейцария) дори не можеш да влезеш с кола в еврейския квартал...Petee писа: Между другото, знаете ли, че цялата еврейска сган, която управлява България и особено мъдреците(равините), живее в най-разкшните къщи в полите на Витоша и в лъскави мезонети по преките на Мария Луиза (София) - еврейския квартал? От тези места се пишат по-голямата част от българските вестници, на спокойствие и тишина.
Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???
И все пак на темата за циганите: Има ли начин да се справим с тях?
Явно не разбираш...защото освен познания за света е необходим и интелект за да ги използваш...WELA писа: Не разбирам как е възможно някой да стане защитник на животното -циганин??? Може би това е човек ( iss ) ,с много малко познания за света,който го заобикаля???
С демонстрации на интелект ли предлагаш да се справим с циганите???
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.