Срещу Манипулацията! Начини за справяне с явлението
За чисти души, чисто слово и чиста нация !
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Дръжте телевизора изключен.
Правило второ:
По-дълго сред приятели, по-малко сред зарибявки.
Правило трето:
Нямам нужда да ми се казва от какво имам нужда.
Това е една от причините от година и половина да нямам телевизор в къщи. Налага се да приложим принципна цензура на вълните от манипулация, заливащи ни от екрана.БРАН писа: Правило първо:
Дръжте телевизора изключен.
Правило второ:
По-дълго сред приятели, по-малко сред зарибявки.
Правило трето:
Нямам нужда да ми се казва от какво имам нужда.
Мислим си "Егати якото предаване!"
Но не си задаваме въпроса "Кой и защо са го сътворили?"
Емоции.
Тълпата гледа "Шоуто на Слави", "Биг брадър" .... и още знайни и незнайни помии и се кефи максимално, без да оценява какво и отнемат!
Да не говоря вълната от скудоумните реклами, на които се радвахме в началото на 90-те години на миналия век! Всеки уважаващ себе си PR сигурно вие от недоумиците (меко казано) на новите маркетинг-стратези!
25 кадър? Ами той в момента не е нужен!
Помията, която залива обикновения зрител е напълно достатъчна.
Новините по интерНационалната телевизия са минали през ситото на правителственото одобрение, а там имаме и сериозна деформация .. и се приема за меродавно... и Истина!
Филмите, които се представят си говорят в прав текст какво ни очаква.. филми сътворени и платени от чифутите.
ТЕ вече не се крият.. няма защо!
За такова нещо никой не арестува
Най-много да запеят за антисемитизма, но какво от това
" Ако получиш това писмо значи си късметлия . В момента , в който си го получил твойта голяма любов е осъзнала , че те обича и не може да живее без теб.Ако изпратиш това на 20 души в близките 20 мин. това ще се сбъдне и утре мужду 13 и 16 часа следобед той/тя ще ти покаже любовта си.Ако ли не - чака те 7 години нещастна любов!"
В първата му част потребителя се утешава с нещо положително,спечелва се вниманието му и доверието му.Замазват му се очите с "don't worry be happy",следват малко цифри за автентичност и най-накрая ,разбира се,елемента на страха.Поставя се такова условие,което вдъхва страх от вземането на собствено решение,което внушава някаква външна намеса в най-съкровените предели на личността.Не вярвам че това има за цел само да разнообрази чатенето на потребителя...Прекалено нехаен ще е този,който не използва посланията за осъществяване на свои цели...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.