Атака-та срещу нас.

преди 20 години 3 месеца #6392
Вчера голямо лашкане на клавиатурата си причиних с едни бесни пинчери във форума на Атака.
Предисторията е следната: Мишок преди няколко дни пусна три последователни теми против нас и идеите които споделяме - с различни имена, но с еднаква цел: да плюе по най глупавия начин който владее.
След като се 'стреляхме' по въпросните три теми, аз реших да пусна една тема рекламираща нас - "Тема-любимка на Мишока". Там изложих някой материали от този сайт. И пинчерите дойдоха. Не казаха нищо за това което постнах, а си намериха начин да ме атакуват. Та снощи до късни доби с тях си прехвърляхме пинпонката. Накрая ми се доспа и ги зарязах.

Според мен съвсем целенасочено се прави кампания спрямо нас. Елтимир каза веднъж кой е заинтерисован да е така. Но като междинен разултат за момента имаме пост със следното съдържание:

Откакто мишът почна да пуска темите , тук само за тангри се пише.....Не беше така преди , нали?
Не съм съгласен с идеологията на войните , но не виждам полза от насаждането на вражда с тях , те ли са ни най-големият проблем?

Дет се вика : НЯМА ЛОША РАКЛАМА.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6393
Поздравления, georgi_nz, много добре се справяш!!! :thumbsup:
Не бих казал, че правиш реклама, просто им поднасяш информация, по-нататък изборът е техен. Само един да се почувства по-българин след това-достатъчно е.

преди 20 години 3 месеца #6396
Мисълта ми че няма лоша реклама беше, че рекламата ни я направи въпросния Мишок. Целта му беше да ни наплюе, ама ефекта гледам е обратен - напълни се онзи форум с постове за "Движение войни на Тангра".

Ама ако админа им си беше гледал работата и беше стопирал мишката по-в началото , нямаше да се стигне чак до там. Никой не им е виновен че сега ни станаха билборд на движението . Дори три материала на Елтимир поставих за да си четат в свободното време. Може и да ги изтрият, но пък тогава ще питам по-какъв повод трият избирателно.

преди 20 години 3 месеца #6399

georgi_nz писа: Вчера голямо лашкане на клавиатурата си причиних с едни бесни пинчери във форума на Атака.
Предисторията е следната: Мишок преди няколко дни пусна три последователни теми против нас и идеите които споделяме - с различни имена, но с еднаква цел: да плюе по най глупавия начин който владее.
След като се 'стреляхме' по въпросните три теми, аз реших да пусна една тема рекламираща нас - "Тема-любимка на Мишока". Там изложих някой материали от този сайт. И пинчерите дойдоха. Не казаха нищо за това което постнах, а си намериха начин да ме атакуват. Та снощи до късни доби с тях си прехвърляхме пинпонката. Накрая ми се доспа и ги зарязах.

Според мен съвсем целенасочено се прави кампания спрямо нас. Елтимир каза веднъж кой е заинтерисован да е така. Но като междинен разултат за момента имаме пост със следното съдържание:

Откакто мишът почна да пуска темите , тук само за тангри се пише.....Не беше така преди , нали?
Не съм съгласен с идеологията на войните , но не виждам полза от насаждането на вражда с тях , те ли са ни най-големият проблем?

Дет се вика : НЯМА ЛОША РАКЛАМА.

Георги, и аз се регистрирах там преди няколко дни.
Видях за какво говориш.
Да, има кампания срещу нас.

Убеден съм, че е организирана и се цели да се включат участници, незапознати с оплювателския план, по-ограничени интелектуално или фанатизирани (което е същото).

Искам да обърна внимание, че:
- Оплюването започва със заминаването на Елтимир. Мисля, че има връзка. Значи следят нашия сайт, т.е. ние не сме без влияние в обществения живот.
- Злодеянието се върши във форум на официално водещата националистическа организация. Опитват се да убедят националистите, че ние не сме такива. Извод - ударът към нас не е само, защото сме Тенгриани, а защото сме националисти.
- Въпреки, че пишат във форума на АТАКА, те все пак настройват и нас срещу поддръжниците на АТАКА, като ни карат да мислим, че всички атакисти са като подставените ни оплюватели.

Но подкрепям Георги, че можем:
- Да повишим способността си да противодействаме и да доказваме тезите си.
- Да разширим влиянието си, защото без да се натрапваме, защитавайки се, ние ще можем да изложим Тенгриански и националистически идеи.
- Да идентифицираме враговете ни. Научете стила им, напипайте слабото им място, съумявайте да преценявате дали имате интелигентен противник, който ви познава или просто папагал, целящ да ви извади от равновесие.
- Да открием истински българи, които искат да се посветят на Идеята.

преди 20 години 3 месеца #6403

Иван писа:
- Да повишим способността си да противодействаме и да доказваме тезите си.
- Да разширим влиянието си, защото без да се натрапваме, защитавайки се, ние ще можем да изложим Тенгриански и националистически идеи.
- Да идентифицираме враговете ни. Научете стила им, напипайте слабото им място, съумявайте да преценявате дали имате интелигентен противник, който ви познава или просто папагал, целящ да ви извади от равновесие.
- Да открием истински българи, които искат да се посветят на Идеята.

Много си прав, че заминаването на Елтимир е начало за тяхната кампания срещу нас.
Но снощи определено не случих на опитни и достойни опоненти. Имаха някаква май богословска подготовка, но не ми се видяха добре подковани. По скоро сляпо си припомняха назубреното. Явно с такива разполагат под ръка за момента. Но нека сме готови за тежката артилерия.

преди 20 години 3 месеца #6406
Елтимир праща за тук следното:

"В оня форум получих следното ЛС. На какво ли се дължи тази изненадка?
"Входящи :: Съобщение
От: Мишок
До: Елтимир
Пуснато на: Пет Май 19, 2006 12:34 pm
Заглавие: Re: ........
Бай Ангеле не се дразни, нищо лично. Сега на този етап трябва да се сплотяваме, не да се делиме на някакви тенгристи от които глупости почват да се отварят страшни ненормалщини.
Моля те заради идеята дръж се достойно, колкото и да съм те подразнил. Не нападам лично тебе , а тия измислици граничещи с лудоста за тангристите и тенгризма.
Бог да те пази направлява, и дано да ти дарума просветление."

преди 20 години 3 месеца #6408
Този мишок май е усетил каква беля си взима на главата като се заяжда с нас. Доста е смекчил тона и сега се обръща на 180 градуса. Всеки може да сбърка, но толкова много плюнки не се просто грешка и за такова нещо трябва да се извини публично.

преди 20 години 3 месеца #6813
"Скоро разбрах, че Волен и Капка са ходили на почивка преди няколко месеца в Израел. Любопитно е че изведнъж Волен спря антиеврейските си изказвания и увеличи антитурските. Защо ли е така?"
atakabg.net/index.php?topic=5854.msg38816;topicseen#msg38816
Вече се видя кой кой е и какъв е. Сега трябва да са ясни причините за атака-та.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.