НЕТОЛЕРАНТНОСТ /Дописка от Дубай/

преди 20 години 3 месеца #6347
Приятели, това е текст на Елтимир в моята поща.
По технически причини се налага да препредавам думите му:

Ето ти материалчето. Пиши направо, че ме изхвърля от ника ми, след като напиша нещо и трябва да влизам всеки път отначало, а връзката с България е много бавна. Ама нали има и други Воини! Значи - ще се справим.
НЕТОЛЕРАНТНОСТ
/Дописка от Дубай/
Един турски политик бил осъден на шест месеца лишаване от свобода, защото дъвчел дъвка, докато поднасял венец пред паметника на Камил, тоест Кемал Ататюрк. Никакви оправдания не помогнали и горкият политик бил пратен в затвора, където го скъсали от обиждане. Така бранят своето национално достойнство онези, които непрекъснато призовават нас към толеранност. За тази случка отпред няколко седмици писал целия арабски печат. В нашия - нито дума. Дори Атака", заета със скандалите около Волен Сидеров и Павел Чернев пропуснала новината. Ще се опитам да намеря тукашен вестник и да го сканирам. За пример и назидание на мекотелите, призоваващи към търпимост и овчедушие.
Елтимир

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6351
Казах му да си оправи бисквитите, сигурно още не е успял. Преди имаше някакъв подобен случай, за който не мога да си спомня точно. Но пак някой се беше опитал да оскверни паметник на Ататюрк и отнесъл затвор от около 10 години! Един българин Никола Намерански твърди, че Кемал Ататюрк има българо-мохамедански произход.

преди 20 години 3 месеца #6358
Правителството на Иран разполага с достоверни данни, че евреите искат да правят еврейска държава на територията на България. И ако досега не ни е предлагана помощ, то е, защото никой не вярва, че ние, българите сме решени да противодействаме. Наистина ли нашият народ е превърнат в стадо овце? Поне аз не мисля така. Аз вярвам, че ще се намерят достатъчно достойни българи, които ще се противопоставят и ще провалят ционистките планове.
Хайде да разкажем на всички какво ни се готви, пък да видим дали няма да се надигне съпротива. Жив е българския Бог и Той няма да ни остави, докато и ние сме с Него!

преди 20 години 3 месеца #6361

Елтимир писа: Правителството на Иран разполага с достоверни данни, че евреите искат да правят еврейска държава на територията на България. И ако досега не ни е предлагана помощ, то е, защото никой не вярва, че ние, българите сме решени да противодействаме. Наистина ли нашият народ е превърнат в стадо овце? Поне аз не мисля така. Аз вярвам, че ще се намерят достатъчно достойни българи, които ще се противопоставят и ще провалят ционистките планове.
Хайде да разкажем на всички какво ни се готви, пък да видим дали няма да се надигне съпротива. Жив е българския Бог и Той няма да ни остави, докато и ние сме с Него!

Сега да видим къде е АТАКА.

Дали въобще тази партия търси сътрудничество с други страни, които страдат от общия ни враг - ционизма?

Елтимир, ти си по-близо до истината там. Колко чудесно би било да измъкнеш малко документи :-)

преди 20 години 3 месеца #6381
Турците, евреите, пък и циганите са едни от най-големите шовинисти, националисти, расисти и каквито щете ги наричайте, но всячески се опитват да натякват обратното. Така най-лесно се манипулира един народ - като изтръгнеш естествения му имунитет.
И да разпространим навсякъде за надвисналата заплаха кой ще ни повярва? Едно 99% от хората ще ни се изсмеят, заплюят или пък освидетелстват. Ако един човек сам не си отвори очите никой не може да му помогне. Той ще си остане поредната вуду кукличка. Тежко на осъзнатите!

преди 20 години 3 месеца #6391

Иван писа: Сега да видим къде е АТАКА.

Дали въобще тази партия търси сътрудничество с други страни, които страдат от общия ни враг - ционизма?

В Атака (чийто член съм и аз засега) общото мнение за съжаление е че тихо и мирно може да се смени тази антибългарска власт посредством избори.

Лятото май в София , ще има среща с националисти от други страни - Льо Пен, Мусолини и там други подобни.
Не знам какво изобщо могат да ни помогнат националистите от другите страни след като с избори ще чакаме да се вземе мнозинство в НС.
Виж за Иран - наистина може да дойде помощ от там. Било то и с някой хубав и уместен атентат срещу когото трябва.

преди 20 години 3 месеца #6405
Ето последните неща от Елтимир:
РЕПОРТАЖ ОТ УТРЕ
Там няма демокрация, затова пък има свобода и зачитане на човешкото достойнство. В България има демокрация, затова пък ние, българите сме лишени от всичко, дори от правото на живот.
Демокрация или свобода? Демокрация или нормално човешко съшествуване? Демокрация или България? Това са въпросите, които стоят сега пред нас.
Някога се борихме за свобода и демокрация. Сега се налага да избираме - Демокрация или Свобода!
Елтимир

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.