Лекове по КАРТОТЕКА...

преди 20 години 4 месеца #5715
След всичките мъки със здравеопазването аз предлагам да направим една тема -ТАЗИ примерно и да се събере всичката възможна информация за ИСТИНСКИ лекове за каквито болести могат да се намерят. От обикновена настинка до споменатия лек за РАК.

ЛЕКОВЕ А-Я

РАК! - ТУК

(Ако не удобрявате идеята можете да забършете цялата тема, но според мен поне можем да съберем лекове за най-честите болести/болки/симптоми)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5734
Вкъщи сме пълни с литература за билколечение и алтернативна медицина. Ако се прояви интерес към нещо конкретно с радост ще потърся необходимата информация.

преди 20 години 4 месеца #5735

Янга писа: Вкъщи сме пълни с литература за билколечение и алтернативна медицина. Ако се прояви интерес към нещо конкретно с радост ще потърся необходимата информация.

Ами аз предлагам ако имаш време да отделиш за най-често срещаните неща.

Настинка, грип ...

Болки по категори, главоболие, болки в стомаха ...

И някакви такива нещо от които хората страдат често ... Ако си съгласен аз ще попроменя малко темата така че да казва че хората могат да си поискат и прочуване по техен проблем ...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.