Лекарството против рак

преди 20 години 3 месеца #6173
Опа, пак се отклонихме от темата.., а тя е много добра.
Наистина трябва да търсим алтернативи на нещата, с които ни правят зависими!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 3 месеца #6224
Връщам се към темата, по-долу копирах част от писмото ми до една моя приятелка в Плевен, чиято майка има рак на гърдата (да не дава Господ!). Впрочем тази жена, която дава рецептата, я срещнах после и тя потвърди, че се е излекувала от рака, благодарение на тази рецепта. Иска да помогне на колкото се може повече хора, затова позволи да й публикувам координатите. Понеже съм на принципа, че ако не помогне, поне няма да навреди, я пускам. Във всички случаи е по-добре от химиотерапията.

...и се заприказвахме за разни илачи. Краси имала клиентка, която се излекувала от рак на щитовидната жлеза! С народна рецепта. Ракът бил обхванал вече цялата аорта на сърцето, докторите я отворили и затворили и казали, че не могат нищо да направят. Тогава някой й дал тази рецепта, сега жената е абсолютно здрава, единствените поражения върху организма й са от химиотерапията. Заслужава си да опитате, тази рецепта е за всякакъв рак, Краси я е взела и за нейната братовчедка. Жената си дала телефоните, защото откакто се излекувала, иска да помага с тази рецепта на всички, които имат ракови проблеми. Казва се Елена Стойчева, от Кюстендил е. Телефони: 0885532097, телефон в Кюстендил: 078-3-21-29, телефон в София: 954-96-96. Можеш да й се обадиш, ако искаш, а аз сега ще ти напиша рецептата:Купуваш от железарски магазин една бутилка най-обикновена газ за осветление. От аптеката вземаш два пакета медицински въглен на прах. Вземаш и плътна медицинска филтърна хартия (от някоя лаборатория, все ще намериш). Сипваш в газта двата пакета въглен (то шупва)и правиш четирикратно пречистване - четири пъти пречистваш сместа, като всеки път сменяш филтъра, докато остане бистра течност. Тази течност (газта) се пие в продължение на 42 дни по една чаена лъжичка 30 минути преди ядене. Леля Роза да си запушва носа, щото мирише, но иначе на вкус било като минерална вода. Пие се 6 седмици (42 дни), след това пускате изследвания на кръв и урина. После, веднъж годишно се прави профилактично пиене в продължение на 2 седмици - веднъж дневно по 1 чаена лъжичка. Жената е започнала да се оправя още преди да свършат тези 42 дни, а когато са свършили и отишла в онкологията, онези не могли да повярват на очите си. ОТ рака нямало и следа. Обади й се, ако искаш. Но мисля, че си заслужава да го направите. Както тя казала на Краси, газ, газ, ама другото, дето ме чакаше, беше пръст.

преди 20 години 3 месеца #6644
news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=179888

"Според израелския професор тези методи трябва да се регламентират законово и да се убедят онколозите, че помагат при лечение на рак"

Този слави да не е лекувал "дългия" слави с химиотерапия? Та затова да няма коса. :hmm:

преди 20 години 3 месеца #6688
Нещо от Интернет. Добавям го за протокола...

Автор veni (Нерегистриран)
Публикувано 02.06.05 12:10

S doktor Galabov se poznavam lichno i znam kakvi usilia polaga za da si nameri informacia, da ia proveri i saotvetno predlogi na obchtestvenostta.Znam che razpolaga sas info i za spomenatite strani-Rusia i ostanalata chast,no za sagalenie tam sekretnosta e mnogo po-goliama/taka izliza / i informaciata e dosta oskadna /ne kato obem, a kato dokazatelstvo/ i saotvetno ima protivorechivi danni.Mogete da badete siguren che pologenieto v Bulgaria ne e po razlichno-za informaciata.Miat sin e onkobolen i se interesuvah kolko deca sa s negovoto zaboliavane,no za sagalenie nikoi otnikade nichto.Priatelka raboti v ministerstvoto na zdraveopazvane i mi kaza :lekuvai go kakto ti namerich za dobre i ne viarvai na lekarite.Vsichki po ,,vischi hora,, se lekuvat v chugbina i nikoi ne obrachta vnimanie na mestno nivo.Zatova i reformata niama da svarchi skoro ,zachtoto obslugva interesi.POZNATO NALI!

clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=home...&view=collapsed&sb=5

преди 20 години 2 месеца #7080
Наскоро ме информираха за един човек, на когото Антималигноцитът за съжаление не е помогнал. Не ме запознаха с подробностите, но си мисля, че може би лекарството само по себе си не е достатъчно, ако ти липсва волята да пребориш болестта.
А иначе истински доктори у нас почти не останаха. С малки изключения, разбира се, те се превърнаха в откровени бизнесмени, за които чуждият човешки живот не струва пукната пара. Дали не съм бил прав, когато се майтапех с едни познати, че вместо Хипократова , май са положили Хипокритова клетва (от английски hypocrite - лицемер, двуличник)? Тъжно, но истина.

преди 20 години 2 месеца #7081

Strannik писа: Наскоро ме информираха за един човек, на когото Антималигноцитът за съжаление не е помогнал. Не ме запознаха с подробностите, но си мисля, че може би лекарството само по себе си не е достатъчно, ако ти липсва волята да пребориш болестта.
А иначе истински доктори у нас почти не останаха. С малки изключения, разбира се, те се превърнаха в откровени бизнесмени, за които чуждият човешки живот не струва пукната пара. Дали не съм бил прав, когато се майтапех с едни познати, че вместо Хипократова , май са положили Хипокритова клетва (от английски hypocrite - лицемер, двуличник)? Тъжно, но истина.

Не е помогнал..
Прав си за това, че е необходимо истинско желание да продължиш да вярваш в живота. Провечето от болните оздравяват, когато са достатъчно мотивирани да вярват в живот и имат желание ДА ЖИВЕЯТ.
Когато едно човешко същество се е предало на смъртта никакъв медикамент не би могъл да го спаси.
За това, българите, като осбена раса инати хора продължават да съществуват, въпреки вековния експеримент над нас!
Имам един въпрс: Защо няма един българин, болен от СПИН

преди 20 години 2 месеца #7082
Да, за общо практикуващите си прав. Превърнаха ги в търговци.. на здраве :karte4:

преди 20 години 2 месеца #7083
Не на здраве, а на лекарства, LETO. Лекарите са хора, които се занимават с пласиране на лекарства. Между лекаря и лечителя разликата става все по-голяма. Същата работа е и с политика и държавника. Политиците се занимават с политика, а държавниците с държавата. Навсякъде в живота ни ментета са заместили истинските неща. Въобще целия "живот" стана едно голямо менте.

преди 20 години 2 месеца #7085

преди 20 години 2 месеца #7086
Съчувствам на огромното ти желание да ни приобщиш към лоното на Хелиопол, Дънов и Виссарион може би. :hammer: Затова, да те успокоя - отдавна ги знаем тези неща. Впрочем виж какво качих на главната страница. Сега ще кача и главата от книгата на д-р Гълъбов, която се отнася за рака. Нека я има и на нашия сайт.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.