Лекарството против рак

преди 20 години 4 месеца #5688
Мдам в повечето случаи лекарите не лекуват първоизточника на заболяването, а само подтискат неговите симптоми....

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5696
Всички сте прави. Но все си мисля,че требе да гледаме положително на нещата :lol:
конкретно на Рака .
Та, значи рака е реакция на организма породена от много фактори, чиято цел е да накара организма да мутира, да се промени както физически така и духовно. Цената понякога е огромна и организма сам решава да вземе защитата на човешката раса в свои ръце -тоест той избира самоубийство но не и мутацията.
В този с мисъл той е полезен .
Не случайно от рак умират най-добрите и честните-защото те са последните остатъци от добрата човешка раса част която са старите и честни Българи.
Вечна им Памет.!
Самоубийство или живот със генетично модифицирани организми, химии, и промивки на мозъка от всякакъв вид.
доказателството?? Вижте как изглежда една 20 год американка и една 20 год българка.

преди 20 години 4 месеца #5699
Ами Шурале, не съм много запознат но предполагам, че няма да сбъркам ако кажа, че българката изглежда много по-добре. Те живеят изключително изкуствен живот, FuckDonalds! :-D

преди 20 години 4 месеца #5703

Azerath писа: Ами Шурале, не съм много запознат но предполагам, че няма да сбъркам ако кажа, че българката изглежда много по-добре. Те живеят изключително изкуствен живот, FuckDonalds! :-D

Точно това е.
Аз лично предпочитам да умра (и след мен лайна) от това да живея в един нов свят където да съм роб захранван със специални смески и чиито живот е посветен в това да служи на някой госпосдар и да създавам роби на същия този господар.

преди 20 години 4 месеца #5714
@ Raubtier и всички останали.

Пази боже да не ви дотрябва лекар.

Както беше приказката.

-Пеше кво ти е бре ?
-Бе зле ми е та се къса, цяла седмица две не виждам.
-Цяла седмица що не отиде на лекар?
-Аз като се знам колко съм инжинер остава да отида да пробвам и лекаря...

Истината е че лекарите като циганите никой копче не им е казал с години и те продължават да израждат практиката. Според мен най-добрия ви шанс да си търсите лекар е като го преценявате като човек. Пробих си тъпанчето и няма да ми казвам в каква одисея се забърках. Поне доктора беше така по дипломатичен още като отидох ми каза. "-Процедурата ще струва 50тина лева, сигурно има къде да ви го направят безплатно (ЗАЩОТО Е БЕЗПЛАТНО ако си с осигуровки) но аз не бих разчитал много на това ..." Да не казвам какво се случва ако си без осигуровки ...

Аз бях в "мерцедеса" на държавните болници така че ми настръхват всичките косми като си представя какво е по другите места.

Истината е че вече не трябва да разчитаме на нищо от държавните структори, или си пазете тялото/дома/семейството както е редно или се молете на господ защото да си сериозно болен в българия е една от двете най-тежки участи които могат да ви сполетят.

Така че ако ви мъчи нещо повече от обикновена настинка ви препоръчвам горещо или да си търсите симптомите про мрежата или да отидете в частен кабинет. Парите днеска ги губите утре ги правите ама прецакате ли си здравето сте чао.

преди 20 години 4 месеца #5741
Препоръчвам ви книгата на д-р Гълъбов:

Световната конспирация срещу здравето

Това е много интересно:

1. Деница Желязкова, гр. Пловдив
На 6 годишна възраст 1996 год - 2 мозъчни операции в Александровска болница, София. Отстранен частично тумор - хистологично доказан случай на гигантоклетъчен астроцитом. Следва лъчетерапия, по време на която тумора нараства двойно, отписана от лекарите в къщи, с прогнози за 6-месечен живот. Започва се лечение с Антималигноцит за 6 месеца. Днес Деница е на 14 години, 9 години по-късно е жива и здрава благодарение на Антималигноцит.

2. Мирослав Беломиров Стойнов, гр. Сливен, ул. Лермонтов 8 а
На 14 годишна възраст през 1998 установен (с биопсия) фибрилен астроцитом в Александровска болница, София. Извършена операция 1999 януари, следва лъчетерапия, 45 дни след която тумора рецидивира в размер на 7 см. (Прилагаме епикриза) Детето е отписано от лекарите като безнадежден случай. Започват лечение с Антималигноцит. Днес Мирослав е на 20 години, жив и здрав е.

3. Таня Динчева Кацарова, 10 год., Пловдив, Скопие 62, етаж 2, ап. 5
Тумор на мозъка, мултикистичен астроцитом. 2002 год. с парализа, отписана от лекарите като безнадежден случай (с прогноза 3 месеца живот), по инициатива на родителите се започва лечение с Антималигноцит. Днес детето няма парализа и е живо, без проблеми.

4. Митра Николова, гр. Пловдив
1992, Оперирана от рак на шийката на матката, облъчвана. 2 години по-късно рецидив с верига метастази, на морфин (лично съм чела епикризите). Започва лечение с Антималигноцит. Днес е жива и здрава.

5. Йорданка Атанасова, Варна
Живее от дълги години във Виена. Рак на шийката на матката 1998 год. Отказва всякакво лечение във Виена, от това което й предлагат онколозите там. Знаейки за лекарството на продан Христов избира лечението му. Лекувана лично от Продан Христов. Днес, 6 години по-късно е жива и здрава.

6. 3-годишно дете, Козлодуй
2002 откриват рак на очите. И тук и в чужбина единственото което му предлагат е изваждане на двете очи, за да предпазят организма от разпространение на метастази. Преди 2 години започват лечение с Антималигноцит - възвръща се цвета на очите, рака изчезва, детето започва да вижда. Правят преглед в София при специалисти и остават учудени. Когато майката казва, че е лекувано с Антималигноцит лекарите остават без коментар. (Лично сме се чували с майката, преди да започнат лечението, а за резултатите от лечението тя е споделяла с Продан Христов преди два месеца. Не разполагаме в момента за съжаление с никакви координати, но се надяваме родителите или близките на детето да се свържат с нас.)

7. 9-годишно дете, с. Тънково (Несебърско)
Преди 1 година прави рецидив от левкемия. Лекарите в детска онкология - Пловдив не предлагат нищо. Майката разговаря с Емилия Желязкова и започват лечение с Антималигноцит. 3 месеца по-късно майката се обажда на Емилия, за да сподели, че детето е вече добре, левкоцитите от 130 са вече в норма, детето е живо и здраво. Излекувано. Съжаляваме, че не разполагаме с тяхни координати и епикризи, тъй като семейството е сменило адреса и телефона си. Опитваме се да ги издирим, ако можете и Вие помогнете.

8. Николай Тошев, София
Диагноза - Кожен меланом, 1999, хистологично доказан, неприлагал никакво лечение освен Антималигноцит. Днес е жив и здрав.

9. София Василева, 16 години, Пловдив
Тумор на малкия мозък на 6 годишна възраст, хистологично доказан като медулобластом, частично опериран в София през 1996 г. Следва химиотерапия и лъчетерапия в детска онкология - Пловдив. От 1999 г. до момента взема профилактично Антималигноцит. През 2002 год. София е посветена в Рейки I ниво (майката е Рейки Мастер III ниво, а бащата - Рейки II ниво). Детето днес е живо и здраво.

www.malkiobyavi.com/cell/

преди 20 години 3 месеца #6167

Янга писа: Един съвет от мен- не вярвайте сляпо на лекари, интересувайте се от алтернативна медицина и билколечение, четете внимателно листовките на лекарствата. Това е единственото, което можем да направим за момента ако искаме поне малко да се предпазим.

Освен това, трябва да се интересуваме и от сдобиване с алтернативна енергия, алтернативна политика, алтернативна икономика, алтернативна съдебна система, алтернативни комуникации, алтернативно образование, алтернативно отношение между хората!

преди 20 години 3 месеца #6168
Вчера и днес във форума на в-к "Атака" един фанатизиран до вманиаченост "православен" не спря да сипе упреци, че сме публикували един материал от евреин. Тези ли, които ги е страх от аргументите на един евреин ще правят алтернатива на еврейската олигархия!? Явно без коренна промяна просто сме обречени да се въртим в кръг, докато не си намерим края.

преди 20 години 3 месеца #6170

Севар писа: Вчера и днес във форума на в-к "Атака" един фанатизиран до вманиаченост "православен" не спря да сипе упреци, че сме публикували един материал от евреин. Тези ли, които ги е страх от аргументите на един евреин ще правят алтернатива на еврейската олигархия!? Явно без коренна промяна просто сме обречени да се въртим в кръг, докато не си намерим края.

Разчитам на това, че не са много такива многознайковци, като фанатизираните "православни". Те дори не желаят да научат как, от кого и по кое време се е създавала най-свещената им книга Библията.
Разчитам на здравия разум у болшинството българи, неоматричени от висши академични обазования (образУвания). Разчитам на ония мълчаливи здрави българи и българки, които не могат добре да се изразяват, нито да пишат по форумите, но без колебание подкрепиха националната идея яхната от АТАКА и също първи усетиха, че ги баламосва същата тази АТАКА.
До тях трябва да стигнем.

преди 20 години 3 месеца #6172
Много добре, че публикувахме статията на евреина. Надявам се тя да накара мнозина да се замислят за много неща.
А дали от форума на Атака ни нападат или се заяждат с нас... нямя никакво значение.
Факт е, че ние можем да извадим документи в потвърждение на написаното, а опонентите - не :tc:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.