ДО КОГА? Време е за пушките!

преди 20 години 4 месеца #5524
Хора, май е време да грабваме пушките няма време......... турци в парламента, цигани убиват и мародерстват безнаказано, американски воени бази върху свещената Българска земя, политиците са Киряк Стефчовци, затварят АЕЦ......................................................................... До кога ще търпим?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5525
До когато сме малко, а около нас цари овчедушие. Ще тръгнем, когато станем достатъчно. Сега каквото и да направим, саможертвата ни дори няма да бъде забелязана. Затова единственото, което е по силите ни, е да убеждаваме хората около нас защо не бива да вярваме на управниците и институциите. Защо не бива да се усмихваме и да ръкопляскаме на тези нищожества, когато по някакъв повод идват сред нас. Защо не бива да съдействаме на институциите и да разчитаме на тях. Нека организираме един истниски бойкот на тая разкапана държава и така да доведем до нейното срутване. Поляците през 80-те години имаха един термин - "вътрешна емиграция". Бяха си там, в Полша, но все едно бяха емигрирали. Не съдействаха на властите по никакъв начин. Накрая властта бе принудена да вдигне бялото знаме.
А колкото до циганските банди, изходът е да се справяме сами и изобщо да не се обръщаме към полицията, която защитава само мангалите. Дори когато мангалите убиват професори или деца. Ние сами. Шин фейн, както казват ирландците. Наше дело - коза ностра, както казват сицилианците. Друг изход няма.

преди 20 години 4 месеца #5532
Ами давай геракси....не си сам.Уча в съседство на района на убития професор.В район,в който циганите всяка сутрин махат некролозите от дърветата.И въпреки това, ги е страх...защото помнят не само изнасилвания на българска кръв.Действай геракси и знай, че няма да си сам. :thumbsup:

преди 20 години 4 месеца #5536
До кога? - До смърт!

преди 20 години 4 месеца #5539

XauMaHa писа: Ами давай геракси....не си сам.Уча в съседство на района на убития професор.В район,в който циганите всяка сутрин махат некролозите от дърветата.И въпреки това, ги е страх...защото помнят не само изнасилвания на българска кръв.Действай геракси и знай, че няма да си сам. :thumbsup:

Вече е ясно, че ченгетата няма да помогнат така, че трябва да се оправяме сами.... е аз сам започнал!

преди 20 години 4 месеца #5544
Полицията понякога наистина проява доста жестокост.Виждал съм да стоят отстрани на побой,но съм виждал и как разсипват от бой човек от цигански произход,може и момче да беше.Разбире се не го задържаха.С една дума полицията реагира много странно твърде често.Никакво доверие на полиция или коя да е институция препоръчвам аз...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.