Мангалски празник

преди 20 години 4 месеца #5499
Днес било международния ден на мангалите. Вероятно е празник и на останалите паразити. Та много внимавайте да не убиете някоя бълха, въшка или кърлеж. Или не дай Боже пиявица, защото тогава става съвсем зле. Е, може в краен случай да го направите, но не бива да ви хващат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5500
Абе според мен, щом имат празник днес аз мога да предложа само едно. Пазете себе си и децата си от пияни мангали!

преди 20 години 4 месеца #5501
Уж ги търсих,да се чукнеме кой с чаши,кой с палка,но нещо се бяха изпокрили :roll:

преди 20 години 4 месеца #5549
Добре, че съм се родила 5 дни по- рано иначе нямаше да мога да си празнувам след години РД след като на тази дата има толкова важен празник на хората от Висшата раса, към която не принадлежа...

преди 20 години 4 месеца #5604
Трудно ще е да премахваме циганското племе - ще ни отвори много работа.
Но е редно да издигнем непреодолима преграда между нас и него. Преграда на физическо, емоционално и всякакво ниво. Преграда, през която ние ще можем да преминаваме, ако сметнем за нужно и която ще бъде затворена за тях.
Големият проблем на планетата ни е омесването на раси и светогледи! Омесването, което сега се вихри (глобализъм, нов световен ред) е пагубно.
Ако се прави в малки дози, смесването е здравословно - като ваксинирането, но това което е сега е болест, не ваксина.

Нека всеки да следи за този природен закон! Чистота на телата и чистота на идеите. Доза различност се разрешава на физически и идейно здрав индивид.

преди 20 години 4 месеца #5608
Точно така Карга, масово унищожение. :karte4:

Sieg und Krieg! Heidensturm!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.