Как да изритаме ДПС?

преди 20 години 4 месеца #5488
Според вас как да изритаме ДПС от парламента?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5490
Като разгласим по цял свят какво представлява ДПС. Не просто турска етническа партия, а терористична организация, отговорна за убийствата на невинни цивилни граждани. Включително и деца. Терористична организация, която издига паметници на убити терористи. Терористична организация, която се изроди в криминално образувание, с лидери, лишени от капчица морал. Когато и на Запад, и на Изток всички, включително обществата на тези страни научат какво представлява ДПС, да видим как тамошните политици ще ги приемат. Това ще бъде краят на ДПС.
Във вътрешнополитически план на първо място трябва да принудим службите за сигурност и полицията да престанат да служат на тези терористи и убийци. После знаем какво да правим. Стига да сме живи дотогава. Впрочем сетих се, че в жалбата на Цветомир Йолов до съда пише, че съм го нарекъл "враг на антибългарската партия ДПС", което според Йолова било голяма обида. Всъщност аз го нарекох приятел на ДПС, но момчето от много обиди почнало да обърква буквите. Явно някои бивши националисти сега ужасно много се страхуват да не ги нарекат врагове на ДПС. Същото се отнася и до "борците срещу турския тероризъм" от ДС. Та нека Службите престанат да ни пречат в борбата ни срещу ДПС, пък ние сме наясно какво трябва да се направи. И най-важното - кои действия ще доведат до бръз резултат.

преди 20 години 4 месеца #5491

Елтимир писа: Като разгласим по цял свят какво представлява ДПС. Не просто турска етническа партия, а терористична организация, отговорна за убийствата на невинни цивилни граждани. Включително и деца. Терористична организация, която издига паметници на убити терористи. Терористична организация, която се изроди в криминално образувание, с лидери, лишени от капчица морал. Когато и на Запад, и на Изток всички, включително обществата на тези страни научат какво представлява ДПС, да видим как тамошните политици ще ги приемат. Това ще бъде краят на ДПС.
Във вътрешнополитически план на първо място трябва да принудим службите за сигурност и полицията да престанат да служат на тези терористи и убийци. После знаем какво да правим. Стига да сме живи дотогава. Впрочем сетих се, че в жалбата на Цветомир Йолов до съда пише, че съм го нарекъл "враг на антибългарската партия ДПС", което според Йолова било голяма обида. Всъщност аз го нарекох приятел на ДПС, но момчето от много обиди почнало да обърква буквите. Явно някои бивши националисти сега ужасно много се страхуват да не ги нарекат врагове на ДПС. Същото се отнася и до "борците срещу турския тероризъм" от ДС. Та нека Службите престанат да ни пречат в борбата ни срещу ДПС, пък ние сме наясно какво трябва да се направи. И най-важното - кои действия ще доведат до бръз резултат.

Според мен най лесния начин за иритване на тези боклуци от парламента е като гласуваме всички.

преди 20 години 4 месеца #5492
Сега ще има хора, които ще кажат:" За кого да гласувам бе? те всички са боклуци........."
Но аз бих казал нека изритаме първо чужденците а пък тогава ще се погрижим и за нашите боклуци

преди 20 години 4 месеца #5495
Послушковците казват "турска етническа партия", с което от една страна признават, че съществува турски етнос, което няма историческа обосновка, а
от друга страна игнорират правото на съществуване на български етнически партии. Ние пък наричаме ДПС "терористична организация", т.е. копеле родено от комунистическата ДС.

преди 20 години 4 месеца #5711
Сега читачето доганчо турил за заместник некъв министър от на Костов правителството. По големи предатели от Иван Костов и обкръжението му едва ли са съществували!!! А да можеби комунистите ама тех не ги броя :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.