Покана към членовете на ВМРО, БНС и патриотите от други родолюбиви формации ..

преди 20 години 5 месеца #5283
АЗ подкрепям идеята да се привлекат членовете на ВМРО към борбата на АТАКА.

Даже смятам да ги поканя - ЗАПОВЯДАЙТЕ на мероприятията заедно с АТАКА - на митингите и протестите - на гласуванията в Парламента.

Нека заедно се борим за България !

Ако ръководството на ВМРО е узряло за съвместни действия - нека се разграничи от предателите и да се включи в борбата - ако ли не - ЗАПОВЯДАЙТЕ ПАТРИОТИ от ВМРО - редови членове - заедно с АТАКА да прогоним родоотстъпниците и предателите и лапачите от България и от Българските земи в Българската провинция Македония, Нишко, Северно-Добружанско, Южно-Родопско и Южно-тракийско - навсякъде където живеят БЪЛГАРИ - те заслужават да живеят по добре, да пишат и четата на родния си език, да пътуват свободно из целия свят и да не са подтискани от разни лапачи, поробители и мафиоти - мутри.
.

Елате и вие - редови членове на БНС, Воинина Тангра, на Защита, на Подкрепа, на профсъюзите, отчаяни и измамени честни хора - бивши членове на СДС, на БКП, на БСП, на ДП, на НДСВ - елате с нас:

- С НАС Е СИЛАТА - С НАС Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!

Елате !
.
.
"...дойде време - ставайте !! ..."

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5284
Подкрепяме всичко, което е добро за България!

В тази връзка да те питам Справедлив, чувал ли си защо Атака провали подписката против US базите?

Есента започна подписването из страната организирано от обласните/общинските координатори. След повече от месец дойде "указание" за правилния формат на тетрадките, в които се подписват хората, така, че всичко трябваше да започне отново. А преди няколко дни Волен Сидеров излезе на екрана да каже, че във вестника ще имало листовки, с които ще се прави тази работа. Значи половин година се говори, че "сме" против базите, а подписите още ги няма.

В случая с Козлодуй оправданието беше, че ония в парламента си избърсаха задника с тетрадките. Днес ние дори тетрадки нямаме.

Смятм, че по-очевидна лъжекампания не може да се измисли.

преди 20 години 5 месеца #5286
Сега разбрах, че освен новия образец за подписка публикуван във съботния Атака имало и още по-нов образец в А4 формат.
Аз дрема от време на време заедно със единомишленици на центъра и събирам подписи, с едничката надежда да станат с няколко повече. Имам отдавна подозренията, че подписката ще излезе ялова, но нали сме започнали веднъж - караме до край. Каквото и да става.

Де да видим накрая кой ще яде бой. Все си мисля, че няма да сме ние, ами някой красавци завряни в парламента.
Ще им направим показно как се вади лисица от дупка.

преди 20 години 5 месеца #5330
Видях съвсем набързо по Скат, че на първи април в подлеза на НДК София от 11 ч. ще се събират подписи срещу базите. Дано съм разбрала правилно...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.