Йордан_13 писа: Най-лошото за всички Българи е, че ей това е цената, която ще трябва да се плати за връщането на Българското Царство. Твърде жестока и висока цена. А нормално беше да стане по съвсем друг начин.
Ако аскера пробва да окупира югоизточна България, ще му се наложи да тръгне и отвъд Балкана. Защото в останалата част на България падат всякакви задръжки, тук ще хвърчат резани глави и ще организираме масивни подривни действия в окупираната част. Просто ще стане мазало за анадолските скакалци. Днешните събития в Пловдив го показаха ясно. Проблемът с оръжие и логистика, която в момента ни спъва, ще бъде решен много бързо. Със сигурност ще има външни сили, които ще ни снабдят с такова.
Ако това е цената за Българското Царство и няма друга възможност, ще се наложи да я платим. Аз знам, че Свещената планина ще е българска, което значи че всякаква окупация там ще е временна.
Мисля обаче, че психопата Ердоган не е толкова глупав, макар и да е видно, че му се изчерпва търпението. По истериката на ДПС и турския колнсул се вижда.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.