От министерството на информацията съобщиха

преди 20 години 5 месеца #5102
От министерството на информацията съобщиха, че корупцията можела да разруши правителството! Ние ще се радваме! Също така забравиха да съобщят, че тези дето трябва да се борят срещу корупцията са най корумпирани. Искам най сетне народът да се вдигне срещу народните изедници. Да не чака корупцията да му помага :thumbsup:
Като видят, че нещо ги застрашава и веднага се подсигуряват. Сега и корупцията ще вземат да спрат :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5241
Корупцията ще я спрат, само че в шестък

Нали на всеки четири години се сменят павителства, администрации, служители и т.н. Та новодошлите първата им работа е да започнат да ЛАПАТ - рушвути, почерпки, измислени обществени поръчки . т.н. и т.н. ЗДРАВО ДОЕНЕ.
И на бизнес, и на държава.
Навсякъде.. от община до президентство (някой някъде му вика лобизъм :-? )
Значи сега корупцията била опасна за правителство... хе хе, възможно е, но надали ще може да го събори.
После, корупцията е жизнено необходима за трупане на партийни пачки. Пък, нали за туй се взима тази власт, вие да не си мислите че се взима да се оправи дереджето на страната ни :fu:
Това последното е наистина смешно.
Някой може ли да ми обясни на какъв принцип (освен идеята да се КРАДЕ) са се събрали коалиция от комунисти, етно-либерали и десни царисти??? Ами те западните политолози отдавна са спрели да се занимават с нас и са ни писали в графата "Е, те такава политика няма..."

преди 20 години 5 месеца #5294
Ами много просто: това нороден представител е второстепенна...."професия".Всеки неуспял хамалин става политик, а всеки богат безработен става партиен водач.
:lol:
Сред нас младите е пълно с бъдещи адвокати (да още повече идват) и повярвайте само най голямата будала, ако нама какво да прави,смята да изправя лъжи(чки).

преди 20 години 5 месеца #5327
Как бе аз си мислех, че всички млади гимназисти после стават икономисти :-D

Корупция ще има винаги, защото модерното демократично устройство не може да бъде приложено без корупция. Най-малкото в парламента властта е разделена по начин, който предполага всяко решение да бъде съобразено с нечий интерес....от типа на "аз ще направа това за теб ако ти направиш онова за мен или аз ще одобра това за теб ако ти одобриш онова за мен или колко искаш за да не пречиш или да съдействаш?"

А и демокрацията е една грандиозна илюзия, видяхме вече до каде му стига акъла на народа...няма нищо по-страшно от тъпотата на тълпата!

преди 20 години 5 месеца #5384
Лошото е, че проблема далеч не свършва с тъпотата на тълпата.Докато някои "работят" ПРОТИВ "работата" на едни,същите тези някои наслояват тъпота и дезинформация на вторите,които вместо да "работят",стоят,че и изостават.....

преди 20 години 4 месеца #5468
"Да разруши правителството"- че какво толкова лошо има в това. Я си представете се появили депутати българи в новото.... :hammer:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.