Как да се борим за възвръщането на България България за Българите

преди 20 години 5 месеца #5026
Не съм сигурен дали ще се окаже удачно, понеже в раздел "Други" на тракерите се качват доста помии, а вестника не бива да бъде в такава "компания". Сега забелязах, че са направили раздел "Документи" в torrents.data.bg. Там ще е по-добро място.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5027
Ами аз точно за датата имах предвид че ми трябва още малко рейтинг да кача и ще мога да ъплоъдвам всичко!

преди 20 години 5 месеца #5029

TanCron писа:

Sith писа: "Българиа" се пише с "я" накрая :biggrin:

Да много добре знам - ама какво да направя като в бързианта съм натиснал "а" вместо "я" - видях грешката ,но вече нямаше как да я поправя! :frown2:

Стига бе, такива сложни неща знаеш (кво е тва ТОРЕНТ бре???), а как да си поправиш думичките те затруднява??? :eek: Не ти трябва Админска намеса.
Тва си е фасулска работа. Скив как става:
Отиваш си на мнението в дадената тема и в каренцето горе-вдясно има син правоъгълник с моливче , дето пише: "Редактирай". Чукваш върху него и те връща в написаното от теб; правиш корекцията и " на излизане" решаваш дали да активираш опцията "Добави ... редактирано от ...", дето е под квадратчето в което току-що си поправял (опция за редактиране) и ... го пускаш. ;-)
Я пробай и ... :thumbsup:

Това съобщение е редактирано от Eлена на 18.3.2006, 1:50

преди 20 години 5 месеца #5030
:lol: Благодаря! но вече е поправено - то човек да не натисне погрешен бутон в бързината - и всички го грабват :-(

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.