Как да се борим за възвръщането на България България за Българите

преди 20 години 5 месеца #4981

Севар писа: От всяка твоя дума ми лъха на фалш и престореност. Съжалявам, не се впечатлих.

Имаш ОЧИ, само за това, което ПОЗНАВАШ и най-често СЪ-Измерваш Чувствата на другите ...със Собствените си.

Ти, Севар обикновено гледаш ... в земята.

А дали съ-жаляваш ... не ме е грижа. Често си мениш позицията. Да ти пусна ли КАК Възприе "тогава" моите думи?
:frown2:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #4986
Да познаваме истината е задължително. Но не е достатъчно. Трябва да имаме сила и смелост да я изричаме на глас. Затаим ли я в себе си, ние я погребваме. Тогава истината ще умре. Нека почнем да наричаме нещата със собствените им имена. С всяка изречена на глас истина светът се променя, става все по-истински, все по-малко лъжлив и измамен.

преди 20 години 5 месеца #4988

Eлена писа:

Севар писа: От всяка твоя дума ми лъха на фалш и престореност. Съжалявам, не се впечатлих.

Имаш ОЧИ, само за това, което ПОЗНАВАШ и най-често СЪ-Измерваш Чувствата на другите ...със Собствените си.

Ти, Севар обикновено гледаш ... в земята.

А дали съ-жаляваш ... не ме е грижа. Често си мениш позицията. Да ти пусна ли КАК Възприе "тогава" моите думи?
:frown2:

Не съм си изменил позицията, просто осъзнах истината. Пусни каквото мислиш да пускаш. Само да не се окаже нещо друго после.

преди 20 години 5 месеца #5005

TanCron писа: И според мен всички я манипулират - и именно затова трябва да се намерят начини и средства за информиране - да този сайт е перфектно място, но според мен не е достатъчно - трябва да се открият и други начини да се информират хората!

Ние сме го намерили. Вестник "Съпротива". Ако измислиш по-добър, начин за средствата, с който разполагаме, т.е. минимални, моля кажи ни.

преди 20 години 5 месеца #5007
"Българиа" се пише с "я" накрая :biggrin:

преди 20 години 5 месеца #5009

bgskin писа: Ние сме го намерили. Вестник "Съпротива". Ако измислиш по-добър, начин за средствата, с който разполагаме, т.е. минимални, моля кажи ни.

Това за вестника е прекрасно - само че трябва да бъде и разпростиран , да стига до всеки.А това че няма средства наистина е кофти - но трябва да се търсят и алтернативи!

преди 20 години 5 месеца #5010

Sith писа: "Българиа" се пише с "я" накрая :biggrin:

Да много добре знам - ама какво да направя като в бързианта съм натиснал "а" вместо "я" - видях грешката ,но вече нямаше как да я поправя! :frown2:

преди 20 години 5 месеца #5012
Кажи на някой модератор/администратор да го поправи :-)

преди 20 години 5 месеца #5024
Много добре ще е да намерим някой ъплоудер в големите тракери Арена, data, linkos, bol.bg и т.н., да го накараме да качи вестника като торент. Голяма навалица минава през тракерите, всякакви хора. Ще бъде голяма реклама за вестника.

преди 20 години 5 месеца #5025

Севар писа: Много добре ще е да намерим някой ъплоудер в големите тракери Арена, data, linkos, bol.bg и т.н., да го накараме да качи вестника като торент. Голяма навалица минава през тракерите, всякакви хора. Ще бъде голяма реклама за вестника.

Това е чудесна идея - съвсем скоро аз самият ще имам "рейтинг" в "датата" и ще кача вестника на торента - за другите сайтове не знам - трябва да се разпита и откриеят хора!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.