Ядосах се

преди 13 години 3 месеца #46602
Научих, че телевизионната звезда Георги Жеков пак е говорил против Григор Симов. Абе, идиот мръсен, ти виждал ли изобщо Гришата Симов? Като ходех при Илия Минев, жена му, леля Ангелина винаги ме питаше "Как е Гришката, имаш ли вести от него." Гришата е един истински светец. Гледа крави. Сутрин продава мляко и колкото хартиса ходи да го раздава без пари на старците в селото. Ти би ли го направил, бе, кретен? Виждал съм го да обядва хлеб, сол и мляко, а после ходехме в Старческия дом в Трън, където носеше пълни торби с храни на стари хора. Тоя човек един светец и всички ние трябва да му се поклоним. А ти, Георги Жеков си само една миризливо лайно. Съди ме, ако искаш.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 3 месеца #46603
Абе, копелдак такъв! Гришата има десетилетия затвор и арести. Още храчи кръв от побоищата. А ти и един ден арест нямаш. Емил Първанов от Бела Вода някога беше дал показания срещу него, та му дадоха още 3 години. И преди време Емил ходил до Гришата, целувал му ръка и го молил да да му прости. Какво знаеш ти за нас, бе насекомо такова? Григор Симов си изкарва хляба като отглежда крави, ама я ми кажи ти с какво живееш? Проклет да си Георги Жеков, щом можа да изречеш думи срещу Григор Симов! Аз те проклинам. И знай, че клетвата на един Тертер винаги стига.
Миналата седмица Гришата идва. Ходил до сестра си, тя живее в една мездренско село. Отби се да ми донесе две шишета мляко. Това е Григор Симов. Човечен до мозъка на костите си. Аз се гордея, че имам такъв приятел. Прекланям се пред него.
Ти, Георги Жеков и срещу Едуард Генов говори. Еди беше един мъченик.Бяхме приятели. Ти изобщо виждал ли си тоя човек? Говори и срещу Васил Златаров. Стефан Вълков го боготвореше. Какво знаеш ти, бе, насекомо гадно?

преди 13 години 3 месеца #46604
Последния път като ходих при Григор Симов. Дойде един поп. От нашите е. От хората на на Илия Минев. Донесе му котка. Затворихме вратата да не избяга, а тя взе, че се умилква около краката на на Гришата. И животните познават добрия човек. Явно Георги Жеков даже животно не е. Проклет да е Георги Жеков!

преди 13 години 3 месеца #46605
Тоя гадняр мръсен Жеков да си затвори мръсната уста, че аз ще му я затворя завинаги. Тая гад мръсна каза по СКАТ, че съм се напил и съм се подпалил сам. А имам документ от пожарната, има две вестникарски публикации, че е би умишлен палеж. Жоро казва, че съм се напил и съм се подпалил сам с цигара. Добре, ама каква е тая цигара, която да подпали цимент? Според пожарникарите са били 20 литра коктейл Молотов. Исках опровержение от СКОТ, или СКАТ, не знам как се казваше. Те ми отговориха, че имам право, но на 5000 лева на минута, при това в рекламния блок след 24 часа.
Ебати копелата гадни! Срещу Гришата Симов ще говорят! Те не заслужават праха под краката му да целуват. Но ще бъдат проклети за вечни времена. А Григор Симов ще остане като един от Светците на България. Аз се прекланям пред него. И се гордея, че ми е приятел.

преди 13 години 3 месеца #46606
Явно пак има някакво раздвижване напоследък и отново хвърчат плюнки срещу свестните хора. Всички знаят, обаче, коѝ е Григор Симов и какъв човек е, така че плюнките са просто безмислени.
Не му се ядосваѝ толкова много на Жеков, тоѝ е само една послушна кукла, която се движи отвреме-навреме, иначе, си седи кротко в ъгъла и събира прах.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.