Евреите- как да ге обичам?

преди 13 години 7 месеца #44759
Евреинът Соломон, заповядал клането в Батак. Същият Соломон наредил клането в Стара Загора. Ами евреинът, отворил вратите на Велико Тънрово? Ами еврейката Сара, съсипала Царството ни? Няма за за какво да ги обичам. А има за какво да ги ненавиждам.
Ненавиждам ви, евреи, гадни, проклети! Аз, Елтимир ви проклинам! Мразя ви до смърт. Съдете ме, копелета, ако ви стиска. Аз съм Тертер и не ме е страх от вас. Аз умирам, но не се предавам.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44760
Ще победим. Бях заспал, събуди ме Майка ни. Мама Умай. Триръчицата Умай. И ме нарече сине.
- Стани, сине и хапни, предстои ти битка.
Ще победим. Вярвам.

преди 13 години 7 месеца #44765
Наскоро пак ми бе припомнено, че Откровението за българите предстои. То ще се случи, защото ние сме помолили българския Бог Тангра за това! И защото това е единствения начин за Освобождението. Веднаж променено статуквото, българите ще довършим каквото е нужно до няколко години. За да се възстанови гумното. Всичко останало е игра по правилата на уродите и сме обречени априори на неуспех.
На Елтимир сайтовете ги задържаха до края на 2012 да видят какво знае. След като нищо не се случи в Еднажден, те се успокоиха и ги сринаха. Но нищо не се знае още. Каквото има да става, ще стане внезапно и неочаквано. А междувременно, да припомня един текст отпреди година

НЕСЪУЧАСТИЕ

От нова година сме свидетели на една уникална ситуация в България. Пълно отчуждение и недоверие към управляващата сган. Било то ГРОБ, дсб, бсп, атака и останалите гмо производни на Олигархията. Тя дори вече не може да излъчи някаква що-годе личност или идея, че да залъже пак народа по изборите. Същевременно и Геноцида се разгръща до такава степен, че вече няма незасегнат българин. Някога специалистите по революции го определяха като един от компонентите за революционната ситуация. С тази разлика, че сега чудовищата знаят как да запазят властта си, посредством технологичната си мощ. Основното сега е всеки българин да разбере, че държава България няма и уродите, които виждаме всеки ден по масмедиите са част от една чудовищна престъпна групировка. И всяко доверие към тия е пагубно. ТЕ не трябва да имат нищо общо с нас и ние с ТЯХ. Ситото е започнало от няколко години вече.

преди 13 години 7 месеца #44766
Наивно беше да се вярва, че точно на датата Еднажден 2012 ще се случи Откровението и от раз ще се преобърнат нещата. Моята скромна и нерадостна оценка, че това като акция нямаше да е толкова успешно колкото ни се ще, не за друго ами не сме били съвсем готови и организирани самите ние - народа.
Но всичките неща описани в литературата ще се случат и най-хубавото е че може да е изненадващо и то изненадващо за тях, не за нас. Ние сме хора, които получаваме достатъчно интензивно знаците от които имаме нужда за да се ориентираме правилно и това все повече ще е вярно за хората които живеят в синхрон с новите вибрации. А това че през дните на отключеното небе сред нас нахлуха нови потенции също е вярно и сега само гледайте как плановете на уродите вече спряха да сработват. Удрят на камък при всяко свое действие. За тях вече българската земя е заключена - тук действат други правила, с които ние сме наясно, а за тях са чужди. Те имат друг мироглед, който е отживелица, а скоро ще стане и пагубен за онзи който живее в него.

Но аз имам и други наблюдения: онези които са посрещнали Еднажден 2012 в неподходяща кондиция на енергийното тяло, в неподходяща мисловна конструкция - днес, само няколко седмици по-късно вече стават напълно неадекватни и непригодни за обикалящата ги среда. Те започват да дразнят, да вредят. И сега, още от днес - всеки един от нас трябва да започне да изобличава тези индивиди и да елиминира тяхното вредно въздействие. Всеки един от нас следва да се опълчи открито и явно срещу неправдите които среща около себе си -срещу хората които ги причиняват и не бива да допуска страх или колебание, защото ще получи незабавно необходимата подкрепа в енергийния план. Веднага ще знае кое е най-правилното действие, което трябва да предприеме не само за да успее да коригира неправдата, но и да не пострада самият той. Също наивно е, според мен, да се стои и да се очаква някакво събитие което да ни тласне към това пречистване. Според мен ако допуснем някакво външно събитие да ни тласне, към очистването средата около себе си - това ще означава че и ние самите сме сред онези които ще бъдат подложени на пречистване. По мое мнение в момента - всеки следващ ден, в който се забавя т.нар. апокалипсис или откровение - всеки ден ни се дава шанс ние сами да го проведем и да го провеждаме и ни се дава шанс ние самите да доведем този апокалипсис в настоящото противоестествено битие съгласно нашите собствени очаквания и желания. Защото мисълта е също и градивна сила. Когато една идея се избистри в главата ни - до реализацията й не остава друго освен да се предприемат съответните планирани действия.

преди 13 години 7 месеца #44768

VostroRe писа: Евреинът Соломон, заповядал клането в Батак. Същият Соломон наредил клането в Стара Загора. Ами евреинът, отворил вратите на Велико Тънрово? Ами еврейката Сара, съсипала Царството ни? Няма за за какво да ги обичам. А има за какво да ги ненавиждам.
Ненавиждам ви, евреи, гадни, проклети! Аз, Елтимир ви проклинам! Мразя ви до смърт. Съдете ме, копелета, ако ви стиска. Аз съм Тертер и не ме е страх от вас. Аз умирам, но не се предавам.

Към темата "Какво са направили Соломоновците за България", можеш да прибавиш и Моника Паси - въвел България в демон-кратичните еврео-атлантически ценности, НАТО и ЕС, както и съвсем прясно зашумялата Моника Йосифова, извъртяла за Сър Гей поредните далаверки, оскубвайки гоите, наречени "българи".

преди 13 години 7 месеца #44773
Да, бях забравил за тоя, как се казваше думата? Обичал да се разхожда гол на терасата и да го гледат, изрода гаден. А Бинка Пеева, бившата му жена си устройвала оргии с десетина мъже наведнъж, в село Трудовец, Ботевградско. Такива са те, изроди гадни! Проклети да са! Никога няма да им падна на колене. Небесната Майка Умай ме нарече сине, аз нямам право да изменя. А Исперих ще дойде после, след години, няма да е сега. Но Преломът почва след месец. Припомнете си стария девиз "В Единението е Силата". Забравете раздори и дребни вражди. Врагът е силен, но Ние сме по-силни, ако сме единни.

преди 13 години 7 месеца #44784
Търпение до 3ти март - казваше една приятелка :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.