Ти си един долен лъжец и клеветник, Антихрист. Това за жена ми го съчиниха Пламен Пасков и един с ник Парадокс. А аз нямах достъп до сайтовете, за да реагирам. Анти666 може да потвърди, че му писах, че е жива. Беше нощна смяна и написах на Парадокс, на лично съобщение, че ми е тъжно сам. За смърт нищо не съм писал. А в моя сайт ти почна да ми задаваш провокативни въпроси относно личния ми живот. Кой си ти да ме питаш? Аз не те познавам, не знам нищо за теб. Откъде накъде ще ти давам обяснение. За достъпа до сайта ми бъди спокоен, ще те блокираме пак. Не искам да имам нищо общо с теб и с такива като теб. Ти имаш за задача да пишеш провокативни писания, за блокират сайтовете ми. И не ставай смешен, че заради теб съм излизал на първо място в класацията. Ти пишеше във втория сайт, а аз излизах на първо място в първия. Защо се натрапваш? Аз например не ходя там, където не съм желан, а където ходя се държа коректно с хората. Говориш за някои, които не познаваш. Недоволен е мой добър приятел. Лесничей по професия и бивш политически затворник. Работих при него един месец и мисля, че го познавам добре. Ригонда е баниран, загуби ми доверието. Но не се оказа така нахален като теб. Ти имаш задача, но няма да я изпълниш. Знам, че получаваш агентурна информация, защото се появяваш винаги, когато имам проблеми. Включително здравословни. Но няма да успееш. Не съм лъжица за твоята уста. А онова, което искаш да го няма, да не си го писал.
Темата беше заключена.