Добре дошли,
Гост
Не знам
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Не знам, но може би би умирам. Получих силен кръвоизлив. И гърдите ме болят много. Искам само до ви кажа, че Воини на Тангра беше моята мечта.
Елтимир
Елтимир
Темата беше заключена.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Защо никой не поиска да ми помогне? Загубих много кръв. Вероятно след някой час няма да ме има. Нима никой не оценява създателя на Воини на Тангра? Пари имам, цигари също имам, и храна. Но ме боли и губя кръв, това е.
Темата беше заключена.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Намерете Силвия, мисля, че ме убива в момента. Писаха ми, че и ген. Рогозин е тук. Не знам дали ще се справя, болките са ужасни, а загубих и много кръв.
Темата беше заключена.
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Елтимире, за това си има Бърза помощ. Специален екип от доктори няма да дойде за тебе. Каквото Небето каже за тебе, това е. Като ще си те вземе, ще те вземе, значи ти е дошло времето. На Небето е по-добре, няма да ги има вече мъките на земята. Няма да го има страданието, нито надеждата, всичко, което вълнува и невълнува, няма да го има. Там има само Мирът нужен на душата. Та не се бой за мечтата си. В добри ръце е и няма да се изгуби.VostroRe писа: Защо никой не поиска да ми помогне? Загубих много кръв. Вероятно след някой час няма да ме има. Нима никой не оценява създателя на Воини на Тангра? Пари имам, цигари също имам, и храна. Но ме боли и губя кръв, това е.
Темата беше заключена.
pan4o
Посетител
преди 13 години 8 месеца
вдигни блокадата на смелия войн Ахил, и също така изтрий каквото ти е казано, и ще се оправиш. Езическите богове, които дават сила на Ахил, ще дадат такава и на тебе. Но за да се убедиш в това, ще трябва да го направиш. Това е малката крачка, която се иска от тебе да направиш, за да се вдигнеш отново на крака, и нищо повече. Трябва да го направиш, за да продължи просветната дейност на българите. Убедил си се, че моята главна цел, а и не само моята, е спасението на България и нищо друго. Защо си мислиш, че боговете те докараха до-тук?. Защото те ти помогнаха да изградиш нещо, което сега по-собствена воля разрушаваш. Не се учудвам, че след банването ми стигна до-тук. Когато имаш такова нечовешко отношение към смелите воини, не се учудвам. Нека това ти бъде обица на ухото за напред. И ти самия виждаш, как се намесват тия сили, когато станеш крайно несправедлив към справедливите. Разрешавам на администраторите да изтрият темата - Неудържимата злоба - 2. и сега ще видим дали си човек, или не си.
Ако вдигнеш блокадата на Ахил на добро сърце, повече не му поставяй никакви условия какво да пише и какво не. Ето, сега имаш възможност за избор, и всичко е във твои ръце - най-малкото, за да не се ражда кампания против тебе, която би те унищожила със сигурност - казах.
Ако вдигнеш блокадата на Ахил на добро сърце, повече не му поставяй никакви условия какво да пише и какво не. Ето, сега имаш възможност за избор, и всичко е във твои ръце - най-малкото, за да не се ражда кампания против тебе, която би те унищожила със сигурност - казах.
Темата беше заключена.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Няма стане, Йордане. Два пъти ме гонят от Бърза помощ, защото нямам осигуровки и личен лекар. Не знам доколко е законно, но го правят.
А на pan4o - не приемам да ме заплашват. В моите сайтове ти няма да пишеш.
Темата беше заключена.
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 8 месеца
И аз нямам осигуровки и личен лекар. И няма да имам. Личния лекар - Господ. Ако реши да ме прибере, взема си ме. Но Бърза помощ по закон са длъжни да дойдат и да ти окажат такава, независимо дали си осигурен или не, имаш ли личен лекар или не. Те са длъжни! Тия разходи, ги поема държавата, т.е. данъкоплатеца. Данъкоплатеца ще се изръси за човек като тебе. Човек е свикнал да дава пари за страхотни глупости, само за съществените неща - не. Ако не искат, отиваш, лягаш пред вратата на болницата.VostroRe писа: Няма стане, Йордане. Два пъти ме гонят от Бърза помощ, защото нямам осигуровки и личен лекар. Не знам доколко е законно, но го правят.
Темата беше заключена.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
По закон през 2006 година бяха длъжни да разследват палежа на жилището ми, но не го направиха въпреки всичките ми протести. Бяха длъжни да отговорят и на жалбата ми, когато т. нар. Фелдмаршал заплаши със смърт цялото ми семейство, но нямаше абсолютно никаква реакция. Тогава написах две жалби и нищо. Просто спрямо мен не се спазват никакви закони. Един циганин, ако остане без работа получава социални помощи А аз години вече съм без никакви доходи и не съм получил и стотинка от тая бивша държава. Но няма да се моля. А от смъртта не ме е страх. Щеше ми се просто да дочакам средата на февруари, когато очаквам нещата да почнат да се променят.
А на оня "Ахил" няма да позволя да поставя на риск сайтовете ми. Прекалено много труд и безсънни нощи вложих в тях. В сайта се подписваше като Антихрист и ръсеше обиди и заплахи. Как да му позволя да пише? Йордане, съветвам те и теб да се пазиш от такива, защото не знаем кои са и какво целят. Във всеки случай поведението му не е на добронамерен човек. На всеки се случва някъде да сбърка, но при него е целенасочено. Прекалено много изпатих от такива, вече гледам да съм настрана от тях. Никакъв контакт, за да ми е чиста работата.
А на оня "Ахил" няма да позволя да поставя на риск сайтовете ми. Прекалено много труд и безсънни нощи вложих в тях. В сайта се подписваше като Антихрист и ръсеше обиди и заплахи. Как да му позволя да пише? Йордане, съветвам те и теб да се пазиш от такива, защото не знаем кои са и какво целят. Във всеки случай поведението му не е на добронамерен човек. На всеки се случва някъде да сбърка, но при него е целенасочено. Прекалено много изпатих от такива, вече гледам да съм настрана от тях. Никакъв контакт, за да ми е чиста работата.
Темата беше заключена.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Ето за какво сайтът ми бе блокиран две седмици:
eltimir.blog.bg/politika/2013/01/02/turs...v-checheniia.1037395
Заради статия, насочена пряко срещу тероризма. Търсели са каквото и да е оправдание. Но не мисля, че беше работа на руските служби. Действията им бяха твърде хаотични. Според мен беше еврейска работа. Шефът на фирмата Укоз се оказа с еврейска фамилия. Трябваше доста хора да им пишем, за да го пуснат отново. Не искам повече да рискувам. Нека останат поне знанията, които досега успях да оставя. Особено на втория сайт, той е по-ценен. А "Ахил" или Антихрист, както се подписваше там се бе прицелил именно в него.
Преди време Рокфелер се опита да спре Интернет, но не успя. Затова пък цензурата се разраства. Навсякъде, по цял свят. Трябва всички засегнати да проявяваме солидарност един към друг. Поне това е моето мнение. Каузата е много по-голяма от личните ни симпатии или антипатии. Всички ние един ден ще умрем, но България трябва да я има. Бих умрял за България, за детето си и за внучето си. И няма да съжалявам. Вярвам, че дотук все нещо успях да постигна. Името ми няма да бъде забравено и това ми стига.
eltimir.blog.bg/politika/2013/01/02/turs...v-checheniia.1037395
Заради статия, насочена пряко срещу тероризма. Търсели са каквото и да е оправдание. Но не мисля, че беше работа на руските служби. Действията им бяха твърде хаотични. Според мен беше еврейска работа. Шефът на фирмата Укоз се оказа с еврейска фамилия. Трябваше доста хора да им пишем, за да го пуснат отново. Не искам повече да рискувам. Нека останат поне знанията, които досега успях да оставя. Особено на втория сайт, той е по-ценен. А "Ахил" или Антихрист, както се подписваше там се бе прицелил именно в него.
Преди време Рокфелер се опита да спре Интернет, но не успя. Затова пък цензурата се разраства. Навсякъде, по цял свят. Трябва всички засегнати да проявяваме солидарност един към друг. Поне това е моето мнение. Каузата е много по-голяма от личните ни симпатии или антипатии. Всички ние един ден ще умрем, но България трябва да я има. Бих умрял за България, за детето си и за внучето си. И няма да съжалявам. Вярвам, че дотук все нещо успях да постигна. Името ми няма да бъде забравено и това ми стига.
Темата беше заключена.
pan4o
Посетител
преди 13 години 8 месеца
Кой те е заплашвал в сайтовете ти без причина бе. Причината я даде ти - точно ти, с оная реплика, че съм бил плачел като вдовица за УЙ. Гледам сега имам достъп до-сайта, но това не ме топли - онова дето искам да го няма, отново е там, отново не си го пипнал - е, кажи ми сега - как да се разберем с тебе...
Извинете! Но размислих. Бих желал от все сърце темата, Неудържимата злоба - 2, да си остане тук навеки, така, както е останала и оная тема, в която Елтимир излъга за смъртта на жена си. Значи, продължаваме плана за антикампанията... Сега разбирам защо толкова много хора го мразят тоя - има за какво.. Бил съм аз, зъл човек. Знаеш ли какво ще ти кажа аз на тебе: ако не бяха моите коментари, сайтът ти никога нямаше да стигне първо място през миналата година - наистина съм страшно зъл, щом благодарение на коментарите ми един сайт беше изстрелян на първо място много съм зъл.. И недей да ми съветваш тука нормалните хора да се пазят от мене. Това, че си болен в мозъка, си е твой проблема, личен, а не на хората около тебе. Това, че всеки несъгласен с тебе е агент, си е също твой проблема. И само да добавя! Ако кървенето в гърдите ти е било предизвикано от някаква психотроника, то можеш да заключиш колко много са побеснели враговете ти след като беше засегната темата Индиго. Щом след нея са решили веднага да те премахнат, значи отново съм изстрелял сайта ти на първо място. Както и да е, от тук насетне няма да видиш вече първо място. Със NeDoVoLeN (тъп) - Sekira (неграмотен)- Ник7280 - Rigonda и все от тоя ранг потребители на които даде администраторски права, винаги ще гледаш сайта си на предпоследните класации, и ще се радваш когато доближиш средата. Знаеш ми координатите, и ако някога стигнеш първо място, можеш да ме информираш, за да ми замръзне усмивката, в което се съмнявам...
Извинете! Но размислих. Бих желал от все сърце темата, Неудържимата злоба - 2, да си остане тук навеки, така, както е останала и оная тема, в която Елтимир излъга за смъртта на жена си. Значи, продължаваме плана за антикампанията... Сега разбирам защо толкова много хора го мразят тоя - има за какво.. Бил съм аз, зъл човек. Знаеш ли какво ще ти кажа аз на тебе: ако не бяха моите коментари, сайтът ти никога нямаше да стигне първо място през миналата година - наистина съм страшно зъл, щом благодарение на коментарите ми един сайт беше изстрелян на първо място много съм зъл.. И недей да ми съветваш тука нормалните хора да се пазят от мене. Това, че си болен в мозъка, си е твой проблема, личен, а не на хората около тебе. Това, че всеки несъгласен с тебе е агент, си е също твой проблема. И само да добавя! Ако кървенето в гърдите ти е било предизвикано от някаква психотроника, то можеш да заключиш колко много са побеснели враговете ти след като беше засегната темата Индиго. Щом след нея са решили веднага да те премахнат, значи отново съм изстрелял сайта ти на първо място. Както и да е, от тук насетне няма да видиш вече първо място. Със NeDoVoLeN (тъп) - Sekira (неграмотен)- Ник7280 - Rigonda и все от тоя ранг потребители на които даде администраторски права, винаги ще гледаш сайта си на предпоследните класации, и ще се радваш когато доближиш средата. Знаеш ми координатите, и ако някога стигнеш първо място, можеш да ме информираш, за да ми замръзне усмивката, в което се съмнявам...
Темата беше заключена.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.