Хакнаха първия ми сайт

преди 13 години 8 месеца #44623
Ето че съмненията ми за провокаторите се оказаха основателни. На мен от фирмата не ми отговарят, писах им няколко пъти. Но ето какво съобщение получих в блога си, от непознат за мен човек:
"Втория сайт го ликвидараха заради коментарите на един нов потребител. Беше намекнал нещо за Атлантическия клуб. Помисли малко Елтемире. Инвестор също е еврейски". Така че, пазете се от провокаторите. Цензурата ще се засилва и ще търсят начин да ликвидират всички неудобни за тях сайтове.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 8 месеца #44624
Ще ми се да кажа още нещо. Преди време някой тук беше попитал дали е случайно, че материалите ми са написани професионално. Не, не е случайно. Работил съм в редакциите на няколко вестника. Имах превъзходни учители и прекрасни колеги. Сътрудничех на десетки други издания, включително и на български такива в чужбина. Девет години. Не помня да съм влизал в конфликт с някого там. Докато ген. Атанасов - Гнома със специална заповед не забрани да ме публикуват. А сега усещам как и в Интернет примката се затяга. Но все пак успях да напиша и публикувам доста неща. Те няма как да бъдат унищожени всичките. Благодаря на сайтовете, които ги пуснаха. А на евреите искам да кажа, че пораженията, които успях да им нанеса, са по-големи от всичко, което те ми направиха. За нищо не съжалявам.

преди 13 години 7 месеца #44657
Рядко влизам и сега гледам, че и сайта за тенгрианство е свален от ucoz.ru. Едва ли е заради само някакъв провокатор, какво е станало и въобще има ли надежда да се възстанови?

преди 13 години 7 месеца #44658
Не, надежда няма. Те дори не отговарят на писмата ми. Въпреки, че са длъжни да отговорят. А провокативните коментари са само повод. Накарали са го да ги напише, за да си имат повод. Знаеш каква е истинската причина тоя сайт да бъде унищожен. Да, ама всичко, публикувано там се пази и пак ще бъде публикувано.

преди 13 години 7 месеца #44662

Аккаунт заблокирован
Нарушение п. 8.3.2 условий использования веб-сервиса uCoz.

8. УДАЛЕНИЕ АККАУНТА
8.3.2. В случае многократного или серьезного нарушения Клиентом Аккаунта настоящих Условий. К серьезным нарушениям, в частности, относятся:

призывы к насилию, а также национальной, расовой, религиозной и половой дискриминации (в частности, оправдание терроризма);

призывы к свержению действующей власти;
www.ucoz.ru/terms/

:hammer: :hammer:
И ние искаме бърза и скоропостижна смърт на незаконната република. И на ГРОБаджиите за да я има България.

преди 13 години 7 месеца #44663
Не усещаш ли, че това са глупави оправдания? Търсене на какъвто и да е мотив. Първия път ми посочиха статия с ярко изразена антитерористична насоченост. Като основа бях взел официална руска публикация за участие на турски командоси във войната в Чечения. Моят апел беше да пресечем турския тероризъм. Ама не се разправях. Изтрих статията, те разблокираха сайта и само след ден или два блокираха всичките пет. тоя път изобщо не благоволиха да отговорят на писмата ми.
Спирането на сайтовете беше еврейска работа. Дали заради темата за психотрониката или заради антиционистките ми писания, засега не мога да кажа. Знам само, че е имало сътрудничество между български и руски евреи.

преди 13 години 7 месеца #44664
Само преди минути научих това:
www.blitz.bg/news/article/174283
Може спирането на втория сайт да е свързано именно с тази новина? Това са неща, за които говоря и пиша от години. И за които отнесох много плюнки и подигравки. Само че сега същите твърдения се произнасят официално от НАСА.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.