Закрити сайтове

преди 13 години 11 месеца #44266
Благодаря за великодушното предложение. Но аз пуша, а при вас е вагон за непушачи. И попийвам понякога даже. Кога от мъка, кога от радост, а може да се случи и от сутринта. Грешник, откъдето и да ме погледнеш. Не ми е мястото сред вегетарианци и светци.
И все пак още веднъж благодаря. Впрочем сайтчетата ми вече са освободени от иудейски плен.
Е, днес съм решил да не пия. Днес съм решил само да ям. Едно чудо днес се случи. Значи може да се случи и второ чудо, и да намеря какво да ям. Ама и да не намеря, на колене няма да падна.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 11 месеца #44275
Виждаме, че темата се оказа буря в чаша вода и аз май съм единствения да ти се вържа, та да си направиш гаргара. Другият път като заревеш как не ти обръщали внимание, ще си припомним високомерния ти отказ.
А за цигарите, нашето знаме и правила са ясни и след време ще ги приложим и в Саракта, с което ще сложим край на лъжата и йезуитщината в държавата на Духа. Който не му харесва - прав му път.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.