Закрити сайтове
eltimir.ucoz.ru/
erigkan.ucoz.ru/
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
vazrajdane.ucoz.ru/
“Дълбоко убеден съм, че опитите да се проповядват идеи за изграждането на руска национална, моноетническа държава противоречат на цялата ни хилядолетна история”, пише премиерът. “Ако едно общество бъде заразено с бактерията на национализма, то губи силата и стабилността си”, допълва Путин.
Колкото до руския въпрос, аз искрено съжалявам, че ние нямаме поет и певец като Александър Харчиков. С много от неговите песни не съм съгласен. Със сталинизма му, с пристрастията му към СССР и т. н. Но за отношението му към евреите и към демокрацията шапка му свалям. А пък пред смелостта му се прекланям. Ще продължа да публикувам неговите стихове. А при първа възможност ще преведа някоя от тях и на български език.
Впрочем сайтовете ми поне засега не са сринати, а само спрени. Все си мисля, че ще тръгнат отново. Но цялата работа имаше и още една хубава страна. Видях кои и колко са ми приятелите. Благодаря и на четиримата, които ми писаха! На останалите - здраве да е.
Има една много велика и много националистическа емигрантска организация. Та днес случайно мярнах в архива си изрезка от нейно списание. Там се възхваляваха атентатите на гара Буново и другите такива атентати, при които загинаха невинни българи. А иначе д-р Иван Дочев продължава да бъде велик български националист.
И още такива неща, стотици на брой. Мога да направя гаргата много, ама наистина много рошава. Като например напиша и дам доказателства как един друг такъв велик герой е съден за присвояване. Човекът работел като домакин и обичал да домъква в дома си това-онова. А иначе и той е велик герой.
Та щом срещу Елтимир се стоварват такива удари, защо и Елтимир да не раздаде някой и друг шамар?
Така де, профилактирани са против бацила на национализма. Само че няма как да бъде спрян, защото той е в кръвта на българина по рождение, макар засега в латентно състояние. А всеки втори руснак е с български корен.Впрочем сайтовете ми поне засега не са сринати, а само спрени.
Твоята и нашата работа е да го активираме тоя bacilicus bulgaricus, затова ще ни профилактрат периодично, то се знае.
С другото ще се справя. След като си реша битовите проблеми, защото и те ми създават главоболия. Но това последното си е моя лична работа, макар че именно то понякога ми пречи да си гледам истинската работа. Както и да е. Ще се оправя някак.
Исках да разбера какъв отзвук ще има новината тук. Разбрах. Благодаря.
Постоянно пишете за Саракта. Чудесно! Само че явно вие изобщо си нямате и сянка от понятие за същността на Саракта.
За разлика от комунизма, от демокрацията и подобните им проюдейски глупотевини, Българската Вяра, на която се основава Саракта не предвижда шепа богоизбрани и онеправдан плебс, лаос на старогръцки. В Саракта основна ценност е народът, Българският народ. Сарактът е само средство, целта, истинската цел е народът. И ако някой овластен, бил той прост багаин или пък велик боила почне да се въздига над своя народ и да го презира, значи му е време да се върне обратно при Ериг Кан, който го е пратил тук. Въздигналият се над българите българин вече не е българин и няма място сред българите. Не съм го измислил аз, само го припомням.
Тенгрианството не търпи възгордяването и надменността. Тенгрианинът знае, че и най-високопоставеният човек, и най-нищожната тревичка имат в очите на Тангра еднаква стойност. Отразено е и в Книгата на Завета, ама кой да чете:
„Тангра – това е Небето;
Тангра – това е Земята;
Тангра – това сме ти и аз!”
Не става дума за това, че когато сте имали проблеми, съм заставал на ваша страна. Правил съм го и пак ще го правя. Въпрос на убеждения и на Вяра. Личните пристрастия тук отстъпват. Но когато някой българин, още повече поне донякъде твой съидейник е в беда, а ти вириш нос в небесата, то ти какъв си?
Позволявам си да преразкажа нещо. Ще се опитам да го направя по-деликатно. Та някои вирят нос, въобразявайки си, че ще стигнат Слънцето. Но забравят – между Земята и Слънцето се намира Луната. А там, както е известно, се намира саркофагът на мадам Йехова. Та да не си заврат носа някъде другаде. За справка – пристрастията на една от приближените на мадам – демона Лилит.
Mъдри приказки си написал, но това се отнася най-вече за теб самия. Да не ти цитирам изявленията относно "аз съм велик, а вие сте едно нищо". Последното беше на лп, ако не се сещаш. Иначе познаваш повечето от нас, ако смяташ че сме надменни - твоя работа. Йордан не го знаеш, аз мога да ти кажа, че е последния човек, който ще се възгордее.
Главните решения в Саракта са се вземали и ще се вземат високо горе в планината, в близост до небесния Бог. Така който мами и се възгордява - Небето вижда!
Сега по темата. Виждам, че профилактиката е свършила и има съобщение "сайтът е временно преустановен". Ако това "временно" се проточи, ти остават още другите два сайта на ucoz.ru и един в blog.bg. Гаранции няма, че и там няма да те "профилактират". Ако искаш, тук ще ти отделим един личен раздел да копираш най-важните материали. Иначе друго нищо не се е променило. Решението принадлежи на админа и засега не виждам промяна.
Ако не искаш - твоя си работа. Което смятаме, че е в полза за нашата кауза и идеи - сами ще си ги качим тук (посочвайки автора
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.