Проблемите на младите хора за нас, младите

преди 20 години 6 месеца #4663

LETO писа: Хунор, филмите са много добри, гледал съм ги всички.
Е, верно Бразилия е малко по особен, но интересно направен. От първия път не се разбира добре.

Гледах Бразилия. Труден за разбиране, тъжен филм.
Тъга - това е усещането, което придобих.
И самота. Били ли сте някога самотни?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4664
Ако "Матрицата" ви е интересна, гледайте "13-тия етаж". Не мога да дам линк, защото не знам къде може да се намери. Като идея е нещо страхотно.

преди 20 години 5 месеца #4685

Тъга - това е усещането, което придобих.
И самота. Били ли сте някога самотни?

Целта на изкуството (киното) е да предизвиква емоции. Емоциите са присъщи само на разумните същества.
Враговете го знаят това много добре - и го използват. Имено заради това най-големите филмови компании за собственост на кого?...на чифути!

Замислял ли си се защо?

Съветът ми е - когато гледаш (слушаш) нещо изчисти съзнанието си, не се поддавай на емоции, бъди силен, преценявай със свеж ум истината във филма (книгата, картината и т.н)

преди 20 години 5 месеца #4879
Не разбирам защо мразите чифутите.Каква е причината.Сигурно съм пропуснал нещо.

преди 20 години 5 месеца #4880

volek писа: Не разбирам защо мразите чифутите.Каква е причината.Сигурно съм пропуснал нещо.

Защото ме заплашват със съдебна разправа, ако откажа да обичам същества, към които аз иначе изпитвам органично отвращение. И защото има още един милион причини да ги мразя. А ти би ли ми казал поне една причина, поради която да ги обичам?

преди 20 години 5 месеца #4881
Обичаме ги евреите, тяхната мамица! Скоро очаквайте книгата за българския геноцид, в който най-важна роля винаги са играли евреите.

преди 20 години 5 месеца #4888

volek писа: Не разбирам защо мразите чифутите.Каква е причината.Сигурно съм пропуснал нещо.

Е-еее, Волек. И ти ли идваш от форума на Новинар? :-)

Чети бе, приятелю. Чети. Дошъл си тук, където ще получиш отговор на този въпрос.

преди 20 години 5 месеца #4894
Само четенето... ще ви спаси от неподходящи въпроси :hmm:

преди 20 години 5 месеца #5261

LETO писа: Едно добро начало е човек да осъзнае какво иска.

Именно заради това и препоръчвам този сайт на повече млади хора. Незнам каква част от тях "ще извадят сърце" и ще се включат в борбата. Но на всеки ще е полезно да прочетат материалите в сайта и да осъзнаят че истината не е в популярните медии, а има и друга - по-полезна информация, която няма да я прочетат в страниците на ежедневниците, по телевизията или най-малкото в сегашните чифутски учебници по история.

При всички случаи няма как някой друг да ни изпълни желанията. Тези които идват отвън с пълните кошници с обещания не са тук да ни изпълнят желанията, а ние да изпълним техните.

Сами трябва да си помогнем. САМИ!!

Ами LETO като набор 88 няма да правя обзор на връстниците ми, но ще те уверя, че надежда има.Не всички са...доста меко казано нехранимайковци...има и доста млади,които се събуждат. Преди да открия тоя сайт си бях просто един вандал,поставил себе си в позицията на гражданско неподчинение.Винаги съм се интересувал от средновековието, от историята и винаги съм бил стабилен патриот.В момента съм 11 клас, предстои ми кандидатстване и твърдо съм решил да кандидатствам с история.Понякога си имам и доста сериозни проблеми с фактологията,която се признава и с боклуците в учебниците.Любимо занимание на преподователите на кандидатстудентските курсове е първо да ме гонят от залата....но това е друга тема.
Когато се зачетох в сайта сякаш въздух изпълни дробовете ми.Това бях търсил толкова време.Правя всичко възможно за (стойностна) реклама на българския национализъм и мога да се похваля,че сайта и форума вече си имат трима доста стабилни почитатели ;-)
До колкото успявам да хвана начина на мислене на възрастните хора,които са присъствали поне на някакъв преход от скорошното минало на страната, смятам че все още нищо не са видели.Не това,което всички си мислят че очакват.Не мога да ви опиша драги читатели какви поколения ще дойдат съвсем скоро.Никой не си дава сметка, но когато по цял ден човек е в моята среда, у него ще се затвърди мнението,че поколение след мен сам дяволът ще посети земята.(е, ако някой държи мога да разкажа някои работи от моя свят.Сигурно се бъркам,но аз съм от многото малко, ако не и идинствения с такъв набор в тоя форум :-D )

преди 20 години 5 месеца #5269
Ами, добре дошъл XauMaHa!

Доста млади хора посетиха сайта и не се задържаха. Може би защото не е за всеки, а може би не е от най-лесните за смилане информационни потоци (като киното и телевизията)
Елена ти препоръча да прочетеш някой материали в сайта. Аз ти препоръчвам да прочетеш всичките... ако искаш разбира се. Ще ти онтеме около месец и половина. Личи, че си умен човек, така че сматам толкова време да ти стигне.

А за обкръжението ти и за впечатленията относно бъдещите поколения можеш да опишеш нещата в статия в сайта - ще ми бъде интересно, а и на останалите също, предполагам.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.