Проблемите на младите хора за нас, младите

преди 20 години 6 месеца #4558
Пак от нашето най-любимо предаване "Сблъсък":

"Дата: 7.03.2004
Тема: "Празник ли е Осми март"

Първа част:
Касиел Ноа Ашер - актриса

Какво се случи:
Деса Красова поясни какво значи новото й име Касиел Ноа Ашер - "Под Задника На Бог". Каза също, че евреите могат да си сменят имената до осем пъти затова догодина възнамерява да се кръсти Йехова. Въпросите на водещите не можаха да смутят актрисата с най-евтините сценични костюми. Опитвайки се да осуети оригиналността на подаръка, който Иван и Андрей и бяха подготвили, но все пак получи - пакет памперси, Касиел отрече да се е напикавала в скута на режисьор, за да получи роля."

www.sblusuk.com/tema/arhiv20040307.php

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4567
Аз лично не гледам сериала приятели защото не мога да го издържам толкова е малумен. И не мога да разбера как нормален човек може да го гледа до край пък камо ли да му се кефи. Незнам кой е чандлър между всичките... Или пък женени с деца...
Като им видях телеивизията и рекламите и тн направо се шашнах от това че американците до такава степен поставят на пиедестал тъпотията и това им се струва много остроумно...

Мен плоските тъпотии ме изнервят и ми е жал че много хора всъщност ги намират за върховни.

Освен това еврейските символи не ги крият, няма нужда. В щатите да си евреин е голяма работа и гордост!

преди 20 години 6 месеца #4568
А в нас евреите са си като у дома. На булевард Тодор Александров до Възраждане и новата Дискотека Син Сити Площада се казва Тел Авив ...тоест в момента в които го построиха и ще стане една от най главните улици точно там дето почват банките,метрото минава,хотели,дискотеки,лук oil и тн-точно там на тва кръстовище на табелата пише Площад Тел Авив!!!!

преди 20 години 6 месеца #4569
Докато не се изработи ефективна имунизация срещу чифутизма, няма да има оправия. Той е вирус, трябва да се осъзнае това.
А във Варна също има площад Илко Ешкенази (какъв пък е тоя и какво е направил за България, някакъв си евреин-дупедат). Има и улица Моис Леви.

преди 20 години 6 месеца #4570

ITT писа:
Това си е чиста зомбификация и вярвам, че има възможност да се разкрие това и да се сложи материал в сайта.
Жоро, има ли възможност да ми помогнеш с техниката, аз ще осигуря наблюдение, за два три дни ще ги разкрие мръснити шибеци, ти имаш ли го сериала на харда?

Ами с техника не мога да ти помогна, защото нямам ТВ-тунер за компютър.
Дори скоро ми рязнаха кабелната за неплащане или май по-тчоно за нелегално включване.
Такъв тунер не е толкпва скъп, но не е оправдано да се купува за това.
По добре е някой да ти записва от време на време по някой филм или БТВ предаване . После има програми за правене на клипове и подобни неща. Май такава беше Виртуал дъб. С такава програма може да се гледа кадър по кадър, отпред назад и прочие.
Но тези неща ги знам от обща култура и малко опит.

преди 20 години 6 месеца #4578
Не мога да си спомня точната година, но през началото на 90-те Илко Ешкенази беше депутат, само че късметът му свърши едно лято, когато се удави в Черно море карайки джет ли беше или някаква моторница. Та, Севар, няма как да не увековечат точно във Варна човек като него. Че той дали не беше и от Варна и от СДС. Мърша някаква! :hammer:

преди 20 години 6 месеца #4581
Вярно е за Ешкенази че е депутат от СДС - Варна. Името е достатъчно показателно какъв е по произход.
Трябва обаче и да се знае, че същия е реституирал половината център на Варна.
Сещате се за какви пари става дума, нали?

преди 20 години 6 месеца #4584
Ами ще се наложи да му ги ререституираме.

преди 20 години 6 месеца #4586
А, закъснели сме. Те вече се погрижиха за това.... и за него също ;-)

преди 20 години 6 месеца #4591

Искрица писа: ITT ти нали не се обиждаш, че в някакъв глупав филм изкарват гоите балъци? Ние си знаем какви сме и дали ще ни приравняват с говеда си е тяхна работа. Българския дух няма да ни го сломят със сутиен украсен с еврейската звезда. Запитайте се колко филма сте гледали, в които да няма поне един герой с еврейско име?

Не, не се обиждам, но ме е яд. Защо във всички филми все гоите са губещи, като погледнем, "женени с деца", ал бънди е просто един губещ гой, дето вече и не му става, затрупан от влудената си жена и децата, дето не стават за нищо.
тези филми ни зомбират, как не го разбираме...
Красивите еврейски мръсници просто развращават българския мъж.
Представете си, та те изместиха центъра на обожание. Колко години идеал са били здравите, прави, солидни жени. Сега идеал са разни анорексички с малки цици и дето пушат цигара след цигара и едно здраво дете не могат да родят.
Приличали на манекенки, как ли пък не...
Почват да духат на разни гадове на 12-13 години, защото го гледат по филмите...
И какво....всичко го били гледали по филмите....
А кой ще ви гледа децата???

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.